Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Mit körülményeskedtek? Mondom, hogy van barackléééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naneeee! Örömtáncot járok!!!! Végzett a könyvvel és nem talált jobbat? :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudod mit, szavaztasd meg! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
d@nu, neked is köszi, most értem oda :D
akkor főtt toji.
Soksok mindenre van légúti allergiám, és ahogy észrevettem, sajna az utódoknál ez ételben nyilvánul meg, így nagyon óvatos vagyok és állandó harcban állok a körülöttem lévő sokgyerekes anyukákkal, az exnejjel, az emberrel, a nagymamákkal és egyebekkel :P És mindig boldogan veszem a dietetikus barátnőm tanácsait, akinek bébije egy hóval fiatalabb a fiamnál és nincs semmi baja attól, hogy még sem glutént, sem tejet, sem cukros, sem tojásos bigyókat nem zabált még :) és ő a pajzsom :D
kszilvi, höszi :)
Akkor lehet beszerzek neki fini biokenyeret, a tejre allergiás, azt már láttam, pocigörcs és kiütések is vannak...egyik azonnal, a másik pár óra(!) múlva :P
Szóval tojás...na holnap kap a főzihez :D
Rántást még nem kevertem neki, nem mertem, lassan nekikezdek majd annak is...magamnak is ritkán rántok-habarok, furi lesz az biztos :)
Ikreket szeretnék! Kislányokat :D következőre jöhetnek :D
Lehet az időjárástól is. Eléggé megérzik a bébik. :((
Meg persze a fogától szintén. Ha tudsz, esetleg less bele a szájába, már amennyire hagyja. :)))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem először azt mondták, fiú. B egyből Mátézni kezdte. Mondtam neki, hogy nem akarok nemi identitászavarokkal küszködő gyereket, ha mégis lány lenne, úgyhogy villámgyorsan álljon le a becézgetéssel. Bejött. ;D
Köszi! :PPPPPPPPPPP
Asszem 3nál megállunk. Legfeljebb a 3. bébi akkor is Celszetina lesz, ha nem is lány. ;DDDDDDDDDDDD
Zéről is csak a 28. héten derült ki biztosra, hogy fiú, de már mindenki Zétényezte. Mondtam is a kedves családnak, szegény, ha mégis lány és Zétény lesz a neve.... Hátáááát! :DDDDDD
Csurran-cseppen? :DDDDDDDD Ha ezt Eccerke meglátja, tuti betűzi a hólepel mellé! :PPP
Meg persze akkorsenemnemésnemhiszemel :DDDDDD, hogy véletlen. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Talán a híg lé emlékezteti az anyatejre és jobban elfogadja az új ízt, ha más az állaga. De a lényeg: örülj neki, kevesebb gondod lesz később! :D
Barackos bébidesszert van? Már olyan, ami csak barackos? Mert akkor az almapüré után megkínálhatod azzal is.