Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Win!
Már most a nyelvét öltögeti ??? :)))) Teljesen kivehető a pofija! Édes!
:((( Jobbulást Nektek, remélem, hamar kikúráljátok magatokat!
Ezt a fülnyomogatós dolgot még nem hallottam, így részemről passzolnék...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Megnéztétek már a képeket? B-vel azóta is azon röhögünk, hogy éjfélkor, pizsiben mit is csinálhattunk volna mást, mint a gép előtt ülve vártuk a dominórát?! :DDDDDDDDDDDDDDD
Helló Mindenkinek!
Ha hosszú hétvége, akkor....
Mi hozzuk a formánkat!:s Csenge fülfájás gyanús, Nekem meg a torkom fáj .-( Csoda, hogy Apa még nem jelezte, hogy kicsit "Húz a feje" :ssss!
Tényleg: igaz az, ha megnyomod a füle előtt és sír, akkor fáj a füle???
Anita
Semmi... ???
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Legközelebb lemérnéd leheléssel is az időt? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1ébként örülök, hogy ízlett. ;)
Nálun ka nagyon halk éneklés jött be, de a napokban már semmi nem tudta eltrerelni a figyelmét! És úgy túlpörgött, hogy már attól féltem, baja lesz! Szinte biztos, hogy a fog tehetett róla, mert tegnaptól ,mintha elvágták volna....
Óóóóó a lakáskulcs.... az az isten, a mosógép, és a távirányító után.... :SSSSSSS
Sapka? Reménytelen!!! Már oldalt kötöm meg neki, hátha a "nincsistokáját" :OOOOOOOOOO zavarja! :DDDDD
Nekünk is azért írta a doki, mert ugye a tejpép nálunk szóba sem jöhetett! Mondjuk még mindíg H.A-s tápit kap, bár csak 1x egy nap! (Reggeli)
Különben meg :-$ szerintem nagyon finom a Sinlac. :-$
MIlyen érdekes, hogy minket meg szinte kergetett vele a dokink! :-)
Azt feltétlenül nézd meg a bolti/drogériás pépeknél, hogy ne legyen benne:
- hozzáadott cukor,
- színezék,
- mesterséges aroma,
- glutén,
- laktóz.
Nem emlészem biztosra, de szerintem mi pont azért nem adtunk bolti pépet a fiamnak kb. 8 hós koráig, mert vagy egy vagy több ezek közül volt a vény nélkül kapható tejpépekben. (Meg aztán a csoki, meg miegyéb, szerintem még messze nem való egy 4 hónaposnak.)
A Sinlacban ezekből egyik sincs, így elvileg akár allergiás, vagy arra hajlamos csecsemőnek is lehet adni.
Miért nem ír fel az orvos tejpépet? Mitől rosszabb, mint a tápszer? A Sinlac laktóz, glutén és cukormenetes, tehát (elméletileg) az allergiát okozó anyagok nincsenek benne.
Esetleg próbáld meg a védőnőn keresztül intéztetni.
Engem sem ugráltak körbe, amikor kértem a Sinlac receptet, de azt mondtam (ami igaz is volt), hogy a fiam nem is akarja elfogadni a tápszert, meg van elég tejem, csak nem akar rendesen szopni. Minek kínozzam a tápszerrel? Eleinte úgysem falta kétpofára...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Már kezdtem aggódni! ;DDDDDDDDDDDDDDD
Fogalmam sincs, felénk hogy' csinálják, mert nem az orrom előtt mérték a bébit, de én még életemben nem hallottam olyat, hogy a védőnő első mérésénél kevesebbet mutatott volna a vonalzó, mint születésnél. Szóval, ha saroktól fejbúbig is mérnek, ki lehet ez valahogy találva, hogy a domborzatot ne számítsák bele... :))
Bááár, ha jól emlékszem, itt a lányoknál már fordult elő olyan, hogy a védőnő szerint összement a gyerek, szóval valami mégis lehet ezekkel a centikkel... :DDDDDDD