Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok! (beszélgetés)
Mentőangyalka vagy:) Biztos nagyon örültek Neked!
Nyilván fáradtak...
Hálásak lehetnek Nekik az emberek.
neeeee! :(:(
Csak fejér megye marad ott??????
Én már kimérgelődtem magam,ha idegeskedsz,akkor sem jönnek haza hamarabb! Próbálj megnyugodni én annak örülök,hogy legalább csak készenlétbe kell lenniük és nem kell a 40fokba zsákozniuk azért,hogy megvédjék a kerítésen logó életerős fiatalembereket! :):)
Párod melyik városból van?
Szia!
Akkor együtt vannak a párjaink! :) Enyém is fejérből ment! Hát hallod vicc az egész,én is ezt kérdezem,mi a fenének vannak ott,hiszen érdemben nem csinálnak semmit és állítólag péntekig ott kell lenniük! :S
Hát érdekes,hogy mi megy ott,ha a kedves kerítésen csüngő népség aktivizálná magát,akkor nem is kellettek volna oda a rendőrök!
Nem részletezném a dühöm,mert nem lehet az igazságot leírni,a portál tulajdonosa nem szereti! :S
Az én párom is Fejérből van ott, s elég elkeseredett. Az első nap még kaptak jót enni, igaz, hosszú kevergés után derült csak ki, hol is lesz a munka és étel is, így emlékeim szerint össz kb 7 óra buszos túra után, de legalább viszonylag hamar fejezték be a munkát,5-6-tól dolgoztak, s már este 10 körül nem kellett semmit sem tenniük, DE csak órákkal később jutatták el őket a megyaszói szállásra, ahol 2 WC jut 100 főre, ezért az ovit is használják e célból, fürdeni nem tudtak ott, ez volt vasárnap.
Ja, s terv szerint az éjjel 1 órás fekvés után reggel 6-ra újra menni kellett volna, amiből végül du. 5 órás indulás lett, eddig feküdtek, tébláboltak szegények, mert nem hívták őket sehova, majd kiderült, h csapatokra osztják őket, amit már más is írt, így minden csapatnak 2 óra gátőrzés jut, pároméknak éjjel 1-től, tehát megérte ismét megutaztatni őket, s plusz innen az épp nem beosztottakat ismét egy másik szállásra fuvarozták , kaptak enni, de nem volt 100 főnyi fekhely, kb csak a fele, így ő buszban pihent le, s éjjel 3 után is ott talált helyet, fáztak. A hétfő tehár készenléttel telt, semmit nem kellett tenni, ugye nem ez jön vissza a médiából.
Reggel a szemfülesek le tudtak tusolni, ha vki az éjjeli bagolykodás után fel tudott kelni. Hogy poénos legyen, az eddigi 6-7 óra össz munka után ma ismét megyaszói lakosok vendégszeretét élvezik, s készenlétben várnak. Tehát miért nem jöhetnek haza, miért mentek el egyáltalán? Mozdulnának meg a "dolgos" helyiek!
Ma a kollégák azt mondták, hogy Bőcsnél és Hernádnémetinél szakították át a gátat, hogy folyjon valahová a víz... kb. egy húsz km-es vonatutat két és fél óra alatt tettek meg, most meg már nem is indít a Tiszai pu. vonatokat abszolút Szerencs irányában... tehát ott tényleg nagy gond lehet a Hernád hídon:(
Más új infom nincs. Ha lesz jelentkezem.
Sziasztok!!!!
Ma jöhet haza a férjem!!!:O))))))
Annyira boldog vagyok!!!!!!
Köszönöm nektek én is a biztatást,és a beszélgetést:O)
Sziasztok!!!
Öcsém telefonált tegnap, már csak figyelik a gátat.
De hogy mikor jöhetnek haza, azt nem tudják.
További ajánlott fórumok:
- Szombathelyiek írjatok
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Nem esett messze az alma fájától! Írjatok olyan hírességekről, akiknek az utódjuk is az lett!
- Háziorvos berendelt felülvizsgálatra, mi lesz ott?