Koronavírus fórum (beszélgetés)
Fogd fel: nem számít, hogy mit ksérsz. Elhiszem, hogy szeretnél cenzúrázni, szerencsére nem teheted meg.
Az, hogy a rokonságodban volt orvos, semmit nem bizonyít, attól te még egy mezei tard vagy.
Nem akar oltatni? Lehet költözni olyan országba, ahol nem kell.
Mi itt nem szeretnénk még egy kanyarójárványt sem.
Itt is vannak járványbarátok, és megvehető orvosok is, felesleges vagy itt.
Szerintem rajtam kívül más is megkért, hogy foglalkozz azzal az országgal, ahol élsz, és ha ott nincs valami ami neked nem tetszik, akkor ott lázítsd a fajtársaidat.
Gondolom azért mentél oda, mert itt nem igen viselnének el téged.
Ha igaz lenne a rokonaid orvosi szaktudása, akkor te is tudnád, hogy ők sem a sámánban hisznek, hanem a tudományban, azaz a modern orvoslásba, ami nem csak sebészeti beavatkozással jár, hanem gyógyszerezéssel is.
Senkit nem beszélek rá gyógyszerekre és oltásokra, de nálunk vannak a kötelező oltások, és ha azt valaki nem adatja be a gyerekének, mert olyan agyatlan elképzelési vannak, mint neked is, akkor az nem alkalmas gyereknevelésre. A te felfogásod szerint a bántalmazás is elfogadott ezek szerint, hiszen a gyerek nem kezeltetése is annak számít.
Azaz a gyermek bántalmazáshoz és veszélyeztetéshez tartozik az általad említett gyerek (dusnoki), az is aki azért halt meg, mert a szülei fénnyel etették és az is, akiket a szüleik molesztálnak, vernek, kínoznak, megaláznak.
Ha szerinted ez mind elfogadott, akkor költözz egy olyan helyre, ahol ezt elfogadják, és ne itt írogasd a rengeteg baromságodat.
Biztos nem érted, hogy miről beszélek, mert arra nem vagy képes, akkor sem, ha agysebész rokonod is van/volt, mert az ő esetleges tudása a te agyadat egy kicsit sem befolyásolja.
Ja, remélem barlangban élsz, magadnak lövöd a vadat, te gyűjtöd a bogyókat és ráolvasással gyógyítod magad is, mert ugye ezek férnek bele a te elképzeléseidbe, amennyiben a modern orvoslást így elutasítod.
Megtaláltam! Duda Ernő (ő egy elég idős, és nagy tudású virológus professzor) állítja, hogy az elölt vírust tartalmazó vakcina kiválthat autoimmun folyamatokat. Ez nem az a riport amit először olvastam, de itt is ugyanazt nyilatkozza: [link]
Lentebb kell tekerni, csak pár sor, olvassátok el.
Én ezt olvastam róla: "A szer az AstraZeneca Oxford nevű vakcinája licenceként készült" Tehát nem orosz, és nem is India fejlesztette ki, csak ők is gyártják.
Engem nem érdekel, ki csinálja, és milyen vakcina, csak legyen hatásos, és ne legyen súlyos mellékhatása. Sajnos, éppen ezt nem tudjuk egyikről sem, mert még kevés idő telt el azóta, hogy a világ különböző tájain oltanak.
1 x mar kertelek hogy ne komentalj " elvtarsnö " nagyon de nagyon a multkor pecsetje kiser teged .
Rosszindulatodat mar kaszalni lehet de komolyan hogy irhatsz ilyet hogy remeled nem kappjak vissza a babat az emlitet csalad . töluk te nagyon tavol alsz ! ök bölcsek amit pedig ugy ertek hogy jok mind emberek . Mond nem felsz hogy ha ilyet kivansz valakinek - valakiknek kikröl semi tudmasod sincsen .Csoda hogy az egesz vilag lassan agonizal a szemunk latara vagy csak a nagy unnepek teszik hogy gyakorladban is Jonak lenni jo !van az emberek elött ?
Anyam orvos volt es neki köszönöm hogy nem hiszek a dokiknak , batyja a nagybacsim Amerikai ut agy es idegsebeszeti klinikanak a föorvosa - ugy ahogy anno a protokol megkövetelte rezbeveset tablaba bejarati ajto felett allt a neve.
Nem erted hogy szerte a vilagon rengeteg ember van ki soha nem jart a vaccina közeleben ? hany ember is a sok milliardok közul aval szuletik hogy nem reagal a vaccinara ? Mond ez neked valamit , ketlem ...
Mindenkinek a sajat joga hogy milyen allaspontot valol be többi mind csak gyogyszer indusztrianak a lecsapasai .
Fogunk.
Most van a III. fázisban.
Én már szóhoz sem tudok jutni, csak kapkodom a fejem, azt nem értem, mi miért nem gyártunk?
És valóban indiai, most volt a Civil a pályán műsorban.
Nem Indiában gyártott szputnyikv-ről van szó?
Én úgy tudom, hogy az oroszok nem tudnak gyártani nekünk, így Indiában fogják...
Aztán leállították, mert állítólag rákkeltő.
Legyen okos az ember.
Köszönöm a válaszod, nem hallottam róla.
Akkor sem tetszik a más gyerekével való példálózás, én nem mondtam, sosem mondanám, hogy ne adasson be valaki bármit is a gyerekének, vagy magának. Nem vagyok az Istent játszó személy. Attól nekem még lehet véleményem, pl. hogy én még nem merem oltatni magam. De pl. nem mondanám a férjemnek, hogy be ne oltassa magát!!! Felnőtt ember, majd eldönti.
A D vitamin régen van, réges-régen csukamájolajat adtak helyette.
Én nem tápszereztem. Anytej, utána tehéntej. Márha tejnek lehet nevezni a dobozos tejeket.
Nem tudom, mert én nem eszem meg a tejet, nem is ettem sosem.
Ugye!?
Egyszerűen látszik rajta is meg az apán is, hogy nem százasok...
Annyira felhúztak, amikor láttam őket a TV-be, hogy nézni sem bírtam, ahogy nyomták azt a sok baromságot...
És tényleg! Azt mondták, hogy Magyarország nem létezik, hanem mo tulajdonképpen egy vállalat vagy mi....
Ostobák roppantul! Szörnyű, hogy az ilyen vállalhat gyereket...
További ajánlott fórumok:
- Miért vagy a magad ellensége?
- Mit mondasz, ha nincs jegyed, de jön a BKV ellenőr? Ki tudod dumálni magad, vagy azonnal átnyújtod a személyidet?
- Önmagadért, ne önmagad ellen harcolj!
- A második koronavírus elleni oltás után miért vannak rosszul?
- Teherbeesés előtt beadattad a bárányhimlő elleni védőoltást magadnak, ha előtte még nem estél át rajta?
- Lombikosoknak koronavírus elleni oltás