Koronavírus fórum (beszélgetés)
Igen, szerintem is elég nagy az átfertőzöttség, mert sokan nem lettek tesztelve, sokan tünetmentesek is voltak, de az oltottak között szerintem sokan vannak, akik betegek is voltak.
Nem tudom, hogy mennyire van értelme nézegetni az antitestet.
A férjem és a fiam is kínait kapott. Majd megkérdezem a ho-t, hogy mi a véleménye.
Egyébként nem tudjuk, hogy mennyire igazak a hírek, hogy nem alakul ki védettség.
És én jobban szeretném, ha nem fizetős lenne az antitest vizsgálat...
Azt tudom ajánlani, hogy a nagyobb összejöveteleket, amik zárt térben zajlanak, azokat kerülni kell egyelőre. Közterületen sétát, már szerintem nyugodtan lehet maszk nélkül is tenni, mert jelentősen csökkent a fertőzöttek száma. De én mindenképpen kikérném a háziorvosom véleményét, ha velem ilyen történt volna, hogy kérjek-e másik oltást vagy attól függetlenül, ha ellenanyag nem termelődött a szervezetemben, más formában védett lehetek-e?
Az átoltottság még valóban nem érte el a 80%-ot viszont szerintem, ha az 5 millió oltással rendelkezőhöz hozzávesszük azokat a személyeket, akik átestek a fertőzésen, már közelítünk affelé a szám felé. Nagyon sokan voltak, akik átestek a víruson, de nem tudtak róla, nem csináltattak tesztet, vagy az orvos nem kérte a tesztelésüket. Apósomék, egy baráti házaspár és unokaöcsém családja is így volt. Szóval ez az összefertőzöttségi arány, amit a média napról napra megmutat nekünk, szerintem a többszöröse, annál, mint amennyit számon tartanak.
Ezt honnan veszed?
Mármint azt, hogy a kínaival oltottak nincsennek beoltva?
Ugyan ezt leírtam hetekkel ezelőtt is, hogy így ellenőrizhető, de még én nem láttam olyan hírt, ami ezt alátámasztaná, ami nem azt jelenti, hogy nincs is.
Viszont azt láttam, (tv-ben, ami vagy igaz, vagy nem), hogy egy szállodában a kártyán szereplő nevet és a személyin lévő nevet egyeztették csupán.
Én a nagy nyitás ellenére is viselni fogom, ha elhagyom a lakást. Nem bízom ezekben az intézkedésekben és tartok a felelőtlen emberektől.
A járvány, a vírus jelen van és nem fog eltűnni, mert odafönt azt mondják.
Ezért írtam, hog TI tudjátok.
Engem azonban jobban érdekel a kártya előnyeinél, hogy van még tennivalóm legalább 15 évig.
T/ti sokan jobban tudják ezt mi lesz. Én csak olvastam, hogy úgy ahogyan mondod, de ahogy utánajártam (olvasgatva), ennek technikai feltételei még nem igazán biztosítottak sehol. Csak azt nézik, hogy a kártyán szereplő név megegyezik-e a személyis igazolványon lévő névvel.
Egy porfészekben rám ez nem vonatkozik, tehát nekem sem előny, sem hátrány, azonban az első oltás utáni dolgoknál mindenképpen előnyösebbnek tartom.
Nem szeretném!!Mivel pár hónap,vagy hét után már elfogadták az oltást,és oltanak vele.
Egy gyógyszert is,több év kísérlet után szabadalmaztatnak....ebben valami nem stimmel.Nem hiába tiltakoznak sokan tőle!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért vagy a magad ellensége?
- Mit mondasz, ha nincs jegyed, de jön a BKV ellenőr? Ki tudod dumálni magad, vagy azonnal átnyújtod a személyidet?
- Önmagadért, ne önmagad ellen harcolj!
- A második koronavírus elleni oltás után miért vannak rosszul?
- Teherbeesés előtt beadattad a bárányhimlő elleni védőoltást magadnak, ha előtte még nem estél át rajta?
- Lombikosoknak koronavírus elleni oltás