Koronavírus fórum (beszélgetés)
Enyhe tüneteket, gyors gyógyulást és nagyon hosszú immunitást kívánok Neked.
Nem tudom, hogy van ez, de ha megnézed a grafikonokat, most kisebb a számuk a kórházban lévőknek, mint egy éve, viszont lélegeztető gépen majdnem ugyanannyian vannak, mint tavaly ilyenkor.
[link]
Sajnos valószínűleg covid. Én 1 éve estem át az elsőn, influenza szerű tünetekkel, viszont a szaglásom elment akkor teljesen. Pár hét után lassan visszajött, viszont a tényleg büdös szagot másképp érzem.
Jobbulást kívánok Neked ! Küldtem üzenetet !
Gyógyulj meg hamar. Írj majd, ha jobban vagy.🌼
Azt figyeltem meg, és ennek hangot is adtam, hogy ősz elején a kórházban ápoltak közel 20%-a volt gépen. Most pedig alig 10%. Enyhe vígasz, de már ez is jó jel nem?
kösz szépen, ha mégiS az, én is az enyhébb lefolyásban reménykedem.FIAm jövő héten kapja a 3-kat, ha elkapja, talán ő is könnyen megússza. És az előbb nem irtam, hogy 2 napja valami rettenetes szagot érzek, pedig jó illatokat kellene hajfestés és hajmosás után, a mosott ruháink kellemes szagát sem érzem.- a fiam érzi és szerinte a hajam sem büdös.
Bármilyen más lehet, ilyenkor amúgy is taknyos időszak van. Kezeld tünetileg, sok folyadék, főleg pihenés, alvás. Jobbulást!
HAllottatok olyanról, aki 3 oltás után elkapta a vírust ? szavazás -
feltettem ezt a kérdést, mert gyanús vagyok magamnak. Torkom fáj, orrom folyik, hideg ráz, hányingerem van, sosincs magas lázam, most is 36,2. Pedig nem volt semmi extra, dolgoztam vásároltam, ennyi.
a 2 kinai után a pf-t szept. végén kaptam meg
"Kedden 33 325 koronavírustesztet végeztek el – összesen eddig 7 909 782-t –, amelyeknek 31,8 százaléka lett pozitív."
31,8 % - 33 e teszt. Önmagáért beszél. Nincs mit hozzáfűzni.
Még nem váltottál nemváltó műtéttel:)
Egyébként a kommentjeidet olvasva kb. az első pár után, még az elején gondoltam hogy valószínűleg férfi vagy.
Ne féljetek, mert kórházba menni nem köteleő. Ha megbetegedtek ne hívjatok mentőt, ne menjetek orvoshoz. Üljetek be otthon egy csendes sarokba, és várjatok míg el nem múlik. Így vagy úgy, mindenképp el fog múlni.😜
Én is olvastam a cikket, nagyon jót derültem rajta. :)
Ohhh, most értem oda, hogy ez már nem új hír itt. Ejnye, nem vagyok naprakész.
Adassák be, majd tegyenek az oltás helyére 12 órán belül krumplit, és élvezzék az oltatlan, kártyás életüket.
Ez a legújabb okosság.
Szó szerint hoztam a cikk lényegét.
Hát pont ezért nem szeretne sok oltásellenes kórházba kerülni, pláne ilyen nővérek kezei közé. :/
Én se értem, hogy aki elutasítja a betegségmegelőző oltást mert nem bízik benne, miért bízik a gyógyszeres kezelésben? Az nem lehet veszélyes? Ha a vakcinával kárt akarnak okozni az orvosok, miért akarnának jót a tablettákkal és a lelegeztetőgéppel? Bár arról tényleg kevesen jönnek le éve. Viszont ennek tudatában is elfogadják. Érthetlen.
És akkor csodálkozunk, hogy itt tart az egészségügy:
Egy "kedves" fővárosi nővér véleménye az oltatlanokról a Facebookról:
"Minden idióta oltásellenesnek üzenem, hogy le foglak sz**ni, ha a covid osztályra kerülsz! A kisujjamat se fogom mozdítani értetek!" :/
M. Ágnessel többre mennél.
Nem, pl. gyógyteákkal, szaunázással, különböző gyógyszerekkel ill. gyógyszernek nem minősülő gyógykészítmények használatával, ill. különféle homeopátiás kezelésekkel, terápiákkal.
Még mindig férfi vagyok, igen. :)
Talán még keresni is lehetne vele:
rontás levétel helyett oltás kivétel. Garanciával. A kivett chipeket át lehetne adni az autógyáraknak.