Benkő feleséget keres:-)) (beszélgetés)
Elözetest láttam, elkönyveltem, hogy hányinger.
2 percet láttam, és az elítéletbl is csak egy gyenge.
klasszikus trash reality némi magyar szájízzel.
:)
Ja, meg annyit, hogy danielrol azert nem irta mert szamomra egy mellekszereplo. Itt a nokrol szol a musor, akik megbotrankoztatna mnket.
Meglepoen visszafogott a lantmuvesz.
En sokkal balhesabb provokalobb szorakoztatast vartam tle. Vegulis, csak a nok csinaljak a fesztvalt a viselkedesukel.
Danielrol annyit, hogy nagyon jol enel, es szamomra elismert muvesz, de mint pasi egy 0, es ha nekem probalna udvarolni, a ideg razna k.
beszelgetni viszont nem lehet rossz vele.
Sziasztok
Bevallom en nezem a musort.
Nem azert, mert van valami nagy mondanivaloja, es nem is azert mert hasznos, vagy kulturalis, hanem a szorakoztatas miatt, ami miatt csinaltak.
Pesze, ha akadna valami jobb masik csatornan, egy film, akkor azt neznem, de a sorozatokat meg nem szeretem, es ugya a masik adon, meg a bungyi dolgok mennek.
Igazabol tetszik is a musor meg nem is.
Tetszeni csak azert, mert jokat lehet rohogni, habar az kisse illuzio rombolo hogy az egesz forgatokonyv alapjan zajlik.
En a Hargitai Beas musort is neztem es tetszett, csak ugyanez az illuziorombolas a gaz benne.(Forgatokonyv)ohogtet, de meg is botrankoztat. Ha forgatokonyv, ha nem, ha kapnak keves vagy sok penzt mindegy, de a noi nem kemeny megalazasa a dolog.
Kokemenyen leegettetik a noket.
Persze lenne jopar, akinek nem kell ehhez forgatokonyvet rni, vagy szineszkedni, de azert a musor keszitoi, rendesen ratesznek jpar lapattal, hogy meg jobban megalazzak magukat a nok.
Na, nekem nem tudnanak annyit fizetni, hogy pl.-ul eljtszam Andi vagy Edit szerepet, de ugy latszik valakinek van az a penz.
Neha a pofamrol lesul a bor, hogy 1-1 no hogy viselkedik, de ram nezve nem megalazo, mert nem emlitem magam 1 napon ezekkel a nokkel.
Na tudnek meg dumalgatn rola, de egyelore ennyi.
Ja, viszont azt meg kell jegyeznem hogy tenyleg a legirritalob szemely, nekem Kata.
Viszont rohadtul irigyelem is, mert nem semmi onbizalma van, pedig egy iszonyatosan ronda, no. Sot, talan nem is no.
Egy mutans.
Tok noies, es hodito akar lenni, de semmi noiesseg, egy csepp sincs benne.
Se melle se segge, ronda az arca, borzaszoan sminkel, es az a kis semmilyen ocsmanyul logo, seszinu haja, az borzaszto.
Me talan az ltozodesere an igenye, nade a kinezetere semmi.
Edit se a kedvencem, es eleg egy meghatarozo egyenise, meg tul jatsza a szerepet, de legalabb probal valahogy knezni.
mammutnak mammut, es idiotaul viselkedik, de bele valamivel tobb noiesseg szorult, es neha jol is all neki a szerep amit jatszik.
Andi egy rossz kurva.
A tobbi hol jobban, hol roszabbul nez ki.
Nem mindegyik egy kimondott szep no, de izlesek es pofonok, es legalabb probalnak magukra adni.
Na meg Eva. Neki az oltozkodesi izlesen kellene nemit javitani.
ja es teny, hogy Pinokkio, de errol nem tehet.
na, jol elirogattam a musorrol. Most megyek is, mert kikapcsolodoskeppen gondoltam irok a forumhoz valamit, de ennel tobb idom nincs is ra, es nem is erdemel a musor. En tovabbra is nezem, a rohoges miatt, meg amiatt, hogy egyesek mire kepesek 15 perc hirnevert, es nemi penzert.
Csilla
Szoval, a Daniel musorrol meg annyit, hogy r
A Gálvölgy az utóbbi években elég **ar. :-)
De ez a műsor, hát nem is tudom, de én mint nő szégyenlem magam. Tiszta ciki.
Sziasztok!
Ha a tegnap estére gondolok még most is röhögnöm kell. Tényleg az van, amit Diorella írt, hogy annyira szar ez a műsor, hogy már jó. Van, aki csak a kabaré miatt nézi, mert jobb, mint egy Gálvölgyi show.
Na én megnéztem tegnap,nem semmi.
De mikor a Benkő meg a nagyorrú nő smároltak,hát fúúúúúj....
Most hogy írod...javasolni kéne a műsor készítőinek!:DDDD
Benkő utódot gyárt..:)
Jó éjt nektek! :)
Jövő héten ugyan itt? :)
Na sziasztok! Jó volt köztetek lenni.
Jó éjszakát mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Számít hogy hányszor csalta meg valaki a feleségét?
- Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét?
- Amikor a férj elveszíti a feleségét
- Egy férfi miért csalja meg a feleségét?
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Megütni egy 7 hónapos terhes feleséget??