Békülnék, de hogyan? (beszélgetés)
Így tegyél. Hidd el, nincs idegesítőbb dolog, mint ha nem hagynak lélegezni, vagy legalább egy időre nyugton.
Szerintem most ne kaparj utána.
Eddig mindennap írtam neki 1 sms-t. Bár sosem válaszol, de valahogy megnyugtatott.
Most is írtam neki 1-t: addig nem tudjuk megoldani a problémánkat amig nem tud megbocsátani. Nem keresem többet. Ha sikerült túltennie magát a történteken, akkor majd jelentekezzen.
Remélem fog jelentkezni!
Senki után nem szabad futnod.Engedni kell annak a másiknak, hogy szabad önálló akaratából legyen veled-melletted.
ha futsz utána akkor csak a saját akaratodat próbálod ráeröltetni.
A nem futás-az nem büszkeség-hanem szabadságadás-önként.
De nem szabad. Most az egyszer legyél TE a legfontosabb számodra.
Hogy keres-e vagy nem, ebből nagyon sok minden kiderül.
Nem bántottál meg!
Nekem pont tökéletes! Néha tényleg loholok utánna, bár most egyáltalán nem annyira mint máskor szoktam!
Ne legyél már pincsikutya! Mi van ő a tökéletes férfi, hogy ennyire odavagy érte?
Úgy csinálsz, mintha ő lenne az atyaúristen, de komolyan. Szerintem kicsit túlzásba viszed ezt a dolgot. Nem akarlak megbántani, de én így látom.
Sziasztok!
Sok mindenki írja, hogy adjak neki időt. Na de mennyit???? Heteket???
Nem szokott ilyen sokáig haragudni, húzni-halasztani a dolgot. Van egy olyan érzésem, hogy most haragudni akar és ezért nem beszél velem. Általában ha összekapunk és nem sokkal utána beszélünk, akkor megbocsát. Most szerintem még nem akar megbocsátani.
Drága Angyalkám!
Teljes mértékben megértem az érzéseidet, de ennyire nem kellene csak magadat hibáztatnod. Addig, amíg nem éltek együtt (hiába jársz vele éveken keresztül), addig igazán nem tudod megismerni a másikat. Tudod, lakva ismeri meg az ember a másikat. És hiába mondjuk mi nők, hogy azt csinálok, amit akarok, mégis a férfiak döntenek sok mindenben. És míg a nők megtesznek nekik mindent, addig ők "fütyülnek".
Nem ártana, ha több partnerrel is megismerkednél, és nem az első nagy szerelmedbe kapaszkodnál.
Hidd el, a férfiak is tudnak rafináltan cselekedni, a nők pedig futnak utánuk, mint a pincsikutya. Nem értek azzal együtt, hogy párkapcsolatban is mindenki azt csinálhat, amit akar, kell a szabadság. Azért pár a pár, hogy együtt legyenek, és ne külön utakon járjanak.
Nagyon örülök, hogy én nem most vagyok fiatal, mert a mai párkapcsolati mentalitással én sem tudnék mit kezdeni.
Szia!
Nálunk elég sok vita volt már ebből, de ez a legnagyobb mind közül. Azt hiszem, most az összes régi sérelme is előjött, és azért dühös ennyire!
Tulságosan is ragaszkodom hozzás,mert soha nem volt még senki ilyen fontos nekem!
Szia!
Látom nagyon szereted és görcsösen ragaszkodsz hozzá:).Egyszer velem is volt ilyen mindenbe belekötöttem és a végén nagy vita lett és kijelentette,hogy szabadságra van szüksége!Ne korlátozzam!
szerintem termeszetes voltal. nem gorcsoltel, feltel hogy elveszited, mert erezted hogy barminek is tetje van.
maradj ilyen ;)
igen ez valoszinu igy van.
mert a rovid poraz elegge folytogato tud lenni, es az ember abbol onkentelenul szabadulni akar.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?