Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Jó reggelt!
Bocsi, tegnap este már nem írtam. Nagyon jó volt a tali, jót beszélgettünk. Igaz, messze ültünk egymástól, dehát ha egyszer ilyen jó sokan voltunk!! A fényképeket én is várom az e-mail-emre, amire a múltkor is kaptam. Köszike! Puszika!
Jó reggelt!!
Nagyon sajnálom hogy tegnap nem tudtam,menni pedig úgy szerettem volna!!De mivel áruljuk a házunk így pont abban az időben jött 2 érdeklődő,és sajnos nem tudtam menni!! :((
Remélem hogy legközelebb el tudok menni,és hogy akkor még itt fogunk lakni!!
Nem jött egy darab sem, de küld akkor a
adamefatima@msn.com címre vagy ha van msn-ed akkor vegyél fel.
Tyka, Wanda, Vera, Laura, Akymo figyeljétek a postaládátokat, mert én is küldöm, megteltek!
Lehet összekutyultam, holnap átnézem mit küldtem el és mit nem. Ha még van, amit nem, akkor azt holnap pótolom.
Jó éjszakát Nektek!
Sajnálom, hogy hamarabb mentem el, de már ilyenkor kapom otthon a parancsokat. Ide menjek, oda menjek, ezt vegyek, azt vegyek, ezt intézzem, azt intézzem. Nejemnek is megvan a maga dolga. Szerintem, illetve nekem, jó volt. Az asztalkérdésen én is gondolkoztam, de egy kerekasztal mellett is kialakulhatnak a klikkek ennyi résztvevővel, de nincs ebben semmi rossz. Ha reggelig tartana, akkor persze kiegyensúlyozódna a dolog. De jól van ez! Na!
:)
Hali...nekem is jó lenne pár kép
wanda0427@freemail.hu
köszi :D
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!