Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia! Légy üdvözölve! Hogy anyuci mit keres itt?
Hát anyucid a mi barátnőnk - ha nem tudnád!
Gyere Te is néha ide is, azért mert nem itt laksz a megyében mi szívesen fogadunk!
jaj én is úgy örülök az rany fiuinknak :))))
Nagyon-nagyon büszkék lehetünk rájuk :()
Szia Boszi!
Nagyon drukkoltam én is a fiúknak! Főztem közben, de oda-odakukucskáltam a TV-re.
A mai napom katasztrófális! Reggel amikor felébredtünk, akkor vettük észre, hogy az egész lakás tele van hópelyhekkel, azaz ezzel fehér szarral, amivel szigetelnek! A konyhába szinte ki sem lehetett lépni. Még az ágyunkba is volt.
Ráadásul a férjem Szegedre ment anyósommal, így egyedül maradtam. A kutyát le kellett vinni, takarítani kellett, főzni, mert már délre hazajöttek. Szóval most tartok ott, hogy ebédeltünk, Pali hazavitte anyóspajtást én meg mosogathatok! És még semmit nem Hoxáztam ma!
Szóval egy jó van, hogy esik az eső, de így is olyan melegem van, ment a sütő szakadt rólam a víz!
Na szép napot mindenkinek!
Arany vasárnap!!!!!!!!
Én megmondtam előre, hogy 3 aranyérmünk lesz, és ÉN boszorkány vagyok ám!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Nálunk nagyon nagy vihar(ok)volt(ak).Vagy 3× biztos visszajött.Mire nagynehezen elaludtam villámlásra keltem...:S
Boldog születésnapot kívánok az édesapádnak.
Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!
10,2 mm eső esett Gyulán. Nem valami sok.
Szép jó reggelt!
Én dörgést nem hallottam, csak az eső kopogását az ablakpárkányon, jó hangos volt. De fogalmam sincs, hány óra lehetett, lusta voltam megnézni.
Nagyon szép vasárnapot mindenkinek!
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Az este aránylag korán már 22:30-kor kikapcsoltam a gépet nagyon fáradt voltam, éjfélkor a nagy dörgésre ébredtem és arra, hogy szakad az eső, már nagyon kellett is mert száraz volt már minden.
Dörög, villámlik, esik az eső!!!
Alíg látok, felvettem a 2 órási dominókat.
Nálunk mintha dézsából öntenék,este 9 től zuhog az eső.Már nagyon kellett.
Jó éjszakát,szép álmokat,én is a 0 órát várom.
Kedves Tyka,Marcsi es Eva!
Koszonom a csodalatosabbnal csodalatosabb kepeket!
Jót nevettem, hogy apucit a férjemnek hitted! Ez is azt mutatja, hogy milyen jól néz ki a drága. Nézzen is ki még sokáig.
Örülök, hogy unokád jót játszik, Maruszjától kaptam, aztán annyira tetszett, hogy betettem előre is és én is szoktam vele játszani, mert lehet váltogatni a halacskákat is.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!