Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Verácska!
Én is sok puszit küldök Luca babának. Nem soká 1 éves lesz! Hogy telik az idő!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van, és már a nap is süt felétek. Nálunk fagyott reggelre, de a nap süt, így melegszik az idő. Két adag ruhám kiteregetve, a 3. még mosásban. Tegnap szépen beszáradt minden, remélem ma is szerencsém lesz.
Józsi! Te is szeretsz a Fekete özveggyel játszani? A férjem képes addig újrakezdeni, amíg meg nem oldja. Nagyon nagy türelemmel játszik, én sokszor újat kezdek. Te melyik nehézségi fokon játszol? Mi a legnehezebbel. Jó játékot neked.
Remélem a gyerkőckék jól vannak, puszi mindeegyiknek. Lucának kettő!
Mindenkinek nagyon szép és örömteli napot kívánok.
Ha nálunk most süt a nap, akkor nálatok is kéne! :)))
Mert itt süt!!!!!!!!!
Verácskám azzt is igért Szilárd, de itt most nem jött be.
Luca babának boldog 11. hós szülinapot kívánok.
Puszik remélem odatalálnak a nagy ködben.
Sziasztok! Szép napot!
Baromi hideg van odakint, én ma ki sem mozdulok!
Luca babának boldog 11. hófordulót kívánunk!!!!!
♥♥♥
:)))
Sziasztok!
Szép és örömteli napot kívánok mindenkinek.
Dórikám ez megint az az időszak mikor kevesebb idő jut itt üldögélni.
Sziasztok! Hű, de nagy ködre ébredtünk mára!
Szép napot mindenkinek!
Mártikám, úgy látom nemcsak te, de a többiek is el voltak foglalva. Remélem mostanra már kipihented magad.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
Sziasztok!
Mára befejeztem a dolgomat, el is fáradtam.
Sziasztok!
Nórikám! Nem akarok beleszólni, de egyetértek Camille-vel, én is éppen ezt szerettem volna mondani. Tarts egy pár napos szünetet a főzelékevéssel, és a krumpliból kevesebbet tegyél bele. Sajnos a picik nem szívesen eszik a krumplit, mert a szájpadlásukra ragad.
Jobbulást kívánok a betegeknek, sok puszi a piciknek.
Legyen nagyon szép a délutánotok, és a hetetek.
Szerintem is van néhány dolog (jónéhány), amit egyszerűen nem lehet. Pl. jövés-menés közben enni. vannak dolgok, amiket meg kell tanulni, nincs mese.
(aztán majd beszéljünk erről később, Luca még nincs 11 hónapos, így könnyű dumálnom!) :o)
nálunk is etetőszék és asztal volt evéskor!! most sem tűröm, hogy ebédkor össze-vissza kódorogjanak :)) pedig próbálkoznak nagyon - olyankor odadörrentek, hogy mindenki a helyére, nincs mászkálás
egyébként meg minden gyerek szívesebben eszi azt, amit a szülő és olyan jó lopkodni a nagyok tányérjából :)) nem tudom miért jobb az, mint az amit az övébe rakok, főleg, hogy nálunk ugyanazt eszik, mint én :)))
Bazsi tápszert kap, főzikkel 4 hónapos kora óta próbálkozunk, de bajunk van azzal, hogy foltok jönnek ki a halántékán, és nem tudjuk, hogy mitől van. A bőrgyógyász szerint nem allergia, mert nem kiütéses, és a foltok eltűnnek 5 perc alatt!
Kezdtem almával, ízlett neki. Aztán sütőtök, csak úgy zabálta. Aztán krumpli, az nem ízlett neki. Répa sem nagyon jött be.
Aztán elkezdtem keverni a dolgokat: almát krumplival, almát sütőtökkel. Egyik nap megeszik egy egész tányérral, másik nap meg pár kanál után elkezd üvölteni, és majd megfullad a szájában lévő kajától! (ma is ez volt)
Én főzöm neki a kajákat, eddig 1 üveges bébiételt kapott, őszibarackot! Azt is szerette.
Közben azon gondolkodom, hogy lehet, hogy sok krumplit teszek neki a főzibe(ma is megállt benne a kanál) azért nem eszi meg.
Délután próbálok neki sütőtököt adni, de több almával, hogy rostosabb legyen!
Sziasztok! kellemes napot mindenkinek!!
Én nem akarok bele kotnyeleskedni, de látom, hogy még csak 5 hónapos, nem tudom, hogy tápszeren van-e, esetleg szoptatod, de lehet majd egy hónap múlva szívesebben megeszi a főzelékeket, addig meg csak próbálgasd és ne erőltesd, vagyis ne aggódd túl :) az enyémek sem nagyon voltak oda érte, sőt egyik így, másik úgy .... ki mit kedvelt jobban ... aztán mégis eljutottunk az önálló evésig is :))) sőt lassan iskolába is megyünk :)) ha látod, hogy nagyon nem akarja, hagyd rá pár napig és kezd el ismét egy-két hét múlva .... ahogy jónak látod.
Helló mindenki!
Éjjel egész jól aludtunk, Bazsi csak hajnalban kelt fel!
Voltam dokinál, azt mondta javulok. Hááááááát....
Bazsi nem volt hajlandó főzeléket enni! (ma sem) Én már nem tudom, hogy mit mivel és hogyan adjam neki!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!