Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
No sziasztok mindenki! Itthon vagyok már. Ma egy kicsit jobban elfáradtam, de azért még bírom a strapát.
A babáknak jó egészséget és sok puszit küldök.
Éviről én sem tudok semmit, éppen úgy, mint Ti!
Marcsikám hazaértél, milyen volt a mai napod?
Évikével mi van nem igen ír egyik fórumba sem.??
Örülök, hogy nem lett beteg Luca baba, azok a fogacskák meg had jöjjenek csak sorba.
Puszit kéretik átadni Luca babának.
sziasztok!!
lehet nem jól másolod, hogy lemarad a vége, vagy, hogy alapból hibás a kód valamiért :))
Tyka!
Köszönjük szépen!
Kérni szeretnék egy kis segítséget.
Csináltam vonalzót. De hogyan tudom azt ide betenni az adatlapomhoz? Mit kell bemásolnom? phpBB illeve HTML kódját? Vagy mindkettőt?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Bazsi tegnap este fél 11-ig gagyarászott, forgolódott, tv-t sem tudtunk tőle nézni!
Olyan édes volt! :)))
Éjfékor felsírt, biztos eszébe jutott a vérvétel, aztán aludt reggel 8-ig!
Voltunk reggel boltban, meg tápszerért.
Itthon csináltam neki ebédre sütőtököt almával. Úgy bepuszilta az egészet, mint a sicc!
És még foltok se jöttek ki!
Lucs babának jobbulást kívánok!
Ja, és 180 cm a magasságom. Az asszony 170, ő magas, de szerencsére alacsonyabb mint én.
Azt nem tudod, hogy a karórágó kifejezés honnan ered?
A gyomaiak a karórágók? Ezt még soha nem hallottam, de hasznos információhoz jutottam hozzá! :D (Nem fogom felhasználni, nyugi! :D) Mi gyulaiak "gyagyulaiak" voltunk a csabai vízműben. :D Oda jártam. Persze a mi válaszunk is megvolt, de persze ezek a dolgok megmaradtak a baráti élcelődés szintjén.
Édesapádnak igaza van én is azt mondom, hogy egy férfi legyen nagydarab és magas.:D Az én feleségem jól járt amikor elvettem kb 95-100 kg voltam, ő 70. Azóta gyüjtöttem hozzá, jelenleg 125 vagyok, de azért szép ember! :DD Azért kellene fogynom, hogy beleférjek az öltönyömbe, amit hál' Istennek egy évben kb csak egyszer vagyok kénytelen viselni. Útálom az öltönyt!! :(
Hála az égnek nem akartak kitagadni. Nem mondták soha,hogy egy karórágóhoz nem való egy vacer. :P
Sőt! Apának nagyon is bejött a párom. Az első amit megállapított róla hogy: " De jó! Nem lesznek aprók az unokáim! " Ugyanis több mint 30 cm a különbség kettőnk között.
Szia mindenki!
Picurka! :)
Igen, én is így tudom. :D Gondolom sok ilyen hely van az országban, ahol a közeli települések lakói piszkálják egymást. :D Nem akartak szüleid kitagadni a családból párválasztásod miatt? :DD
Férjed vacer? (Ismerned kell ezt a kifejezést! :D)
Jobbulást Lucának!
Mi hála nem vagyunk betegek,de a napjára sem emlékszem hogy mikor aludtuk végig az éjszakát. De ha Anyáéknál alszik végig alszik simán 11-13 órát max egyszer kell fel éjszaka inni. Itthon meg félóránként. :(
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!