Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre a saját ágyikómban aludhattam, mert igaz jó volt a hotelben, de az ágyakkal nemigen szoktunk megelégedni. Mindenhol süppedősek az ágyak, billerblack ágyneműk vannak, melyek túl puhák.
Sajnos vissza kell zökkennem a mindennapok malomkerekébe.
Kívánok mindenkinek nagyon szép napot, kellemes elfoglaltságot.
Sziasztok mindenki! Most ébredtem.
Szép napot mindenkinek!
Dórikám örülök, hogy rendben hazaértetek. Hát igen, ahol állatok vannak és kert ott vár a munka ilyenkor!
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
19 órára értünk haza, az úton minden rendben volt. Sajnos, itthon már a munka várt: állatok etetése, locsolás a kertben, és egy 3 oldalas levél megírása, amit most fejeztem be.
Tykám, itt is kívánok neked boldog névnapot.
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek.
Drága Marietta! Nagyon-nagyon örülök Neked, hogy bejelentkeztél. Annak idején, amikor ránk találtál, akkor olyan aktív voltál a fórumon, és aztán egyszerre csak kész, eltűntél. Örülök neki, hogy itt vagy újra, remélem most már nem fogsz eltűnni olyan hamar és hosszú időre.
Gyere bármikor.
Tyka!
Boldog névnapot kívánunk, millió puszit küldünk!
Luca, Vera, Pepe
Sziasztok!
Sok Boldog névnapot kívánok Márti!
Nagyon egyetértek Dórival. Bizony jó dolog a wellness. A test megkönnyebbül ha a vízbe merül. Könnyebb a mozgás.
Marika neked is jót tenne. Nemcsak a 20 kg súlyuaknak van kitalálva.
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok !
Nagyon örülök,hogy a fórum életképes.
Nem tűntem el csak nagyon sok gondom volt.
Kedves Márti!
Nagyon boldog névnapot kívánok.
Sziasztok!
Éljenek a Márták! Tykám itt is boldog névnapot kívánok!!!
Dórikám! Jó utat hazafelé, majd jelentkezel, ha otthon lesztek.
Sok puszi mindenkinek!
Reggel temetőjáratban voltunk meg anyós pajtásnál!
Délután, azaz 1/2 1-re meg fodrászhoz megyek.
Jó reggelt!
Bizony Marcsikám, gyorsan eltelt az idő. Délelőtt még beiktatunk egy szaunát és úszást, majd a nemzeti parkot szeretnénk még megnézni, és csak utána indulni haza.
A pihenés főleg Lacinak kellett, tett jót, mert én ugye otthon vagyok, bár lassan kezdek hozzászokni a "nagyságos asszony" szerephez. Jó dolog is ez a wellness, bár mindenki élvezhetné.
Legyen nagyon szép a napotok.
Nektek is nagyon kellemes üdülést kívánok, ami úgy tudom, hogy hamarosan végetér. Minden jó dolog olyan hamar végetér! De legalább pihentetek egy jót és sok felé jártatok.
Jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Ma nagyon sok helyen jártunk, sok mindent megnéztünk, jól el is fáradtunk. Remélem, ma éjjel nem ébreszt minket a fiam éjfélkor, így tudunk majd aludni is.
Legyen nagyon szép az éjszakátok, pihenjetek jól.
Igen voltam az előadáson. Áramszünettel kezdődött.DE azután beindult. Ballagott a katona stb. Közben a szinpad alól ködfelhő lepte be Robit. Nem voltak sokan! Úgy látszik ki ment a divatból.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sziasztok! Persze, hogy van még idő eldönteni.
Tudod Évike a FEK-et azért találtuk ki, mert ősszel már sokszor esik az eső, hideg van, stb. és én lebeszéltem Sanyival, az ottani vezetővel, hogy bármikor mehetünk oda, csak előtte egy pár nappal szóljak. No váltál Szikora Robin? (Már nem a Robin, hahaha, hanem a koncertjén?)
A többség szava szent. A FEK is jó hely. De hiszen addig még van idő eldönteni.
Mindenkinek szép estét kívánok.
Csatlakozom Marcsikához, maradjunk csak itt Csabán.
Marcsika a FEK az nagyon jó hely, gondolomk ott mindenkinek jó lenne.
Marcsikám sokkal többet ér egy párnap pihenés szép környezetben mint a dominó.
Majd újra vissza szerzed a helyedet.
Sziasztok!
Kellemes estet Mindenkinek!
Jaj, dehogy küldenélek, de én szerdára emlékeztem, szombat helyett. Bocsi! Akkor még pakolásszatok egy kicsit.
Elárulom Nektek, hogy mi is megyünk a Mátrába, de majd augusztusban egy pár napra. Persze már minden bajom van, hogy nem fogok dominózni és visszaesek azon napok alatt, amikor nem leszek gép közelben. Pali meg már kiakadt rajtam. Mondjuk, ha belegondolok igaza van!
Sziasztok!
Szikora Robi ma lesz! nem akartam javítani, mert nem voltam benne biztos, de már az! ma lesz fél 6-kor. Nekem a héten már nem jó találkozni, mindig van valami, sűrű az utazás előtti idő. Marcsika, édes vagy, hogy már küldenél minket, de nem holnap megyünk, hanem szombaton.
Sziasztok!
Márti, úgy látszik csak mi ketten érünk rá szerdán én is csak kb. 13,20-ig. úgy veszem észre Dóri is inkább elhalasztaná a dolgot.Majd kora ősszel ismét kellene próbálkozni a találkozással.
Esetleg a helyi fürdőben (vagy Gyulai fürdőben) is lehetne az összejövetel, (csoportos belépővel) biztos ez is tetszene Dórinak.
Mindenkinek kellemes időtöltést. Éva
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!