Békés Bogyósok (beszélgetés)
Puszi mindenkinek!
Egyelőre haldoklom, de holnap már járógipsz. Egyelőre fog sincs, hogy hogyan fogok ráállni erre a rohadt fájdalomra.....
Majd meglátjuk, és beszámolok, ígérem....
Sziasztok!
Újra kell kezdeni a fogyit. 6 kg tól kellene megszabadulnom.
Ami jó,szerdán újra indul a torna,vagyis zumba Barbival. Ez majd segít remélem.
Ma egy nő azt mondta,nem tud jönni,mert akkor kezdődik a kedvenc sorozata. Van,aki ezt választja,van aki nem. Remélem,leszünk elegen,hogy működjön a suliban.
Jó éjt!!
Nem tudok aludni.
Gyerekeknek reggel suli. Én csak éjjel megyek.
Megérteném,hogy nem tudok aludni,ha reggel mennék és zizi lennék,de így !?
A súlyom nagyon elszaladt. Nem vagyok büszke magamra.
Sziasztok!
Kellemes az idő, megebédeltünk, úgyhogy most jöhet egy kis pihi, aztán elruccanunk a szomszédba vásárolni ;)
Bolha, jobbulást!
Kivel mizu?
nálam a tzatziki (caciki) saláta nagyon bejön, sok fokhagyma kell hozzá, uborka, joghurt, és úgy eltelít, hogy elfelejtem az édességet, csak ugye ezt sem eszem minden nap, én is szeretem a csokit, igyekszem diabetikus, 70 százalékost venni...most nagy divat nálunk a stevia, mint édesítőszer, még nekem sincs, de állítólag null kalóriás, és egészséges, ha kapok fizetést, kipróbálom, hogy azzal édesítek...meg a kávé üresen is jó nekem, valahogy utána már nem vagyok éhes....
kezdődik nekem is a munka, akkor sokkal kevesebbet eszem, ,mert nincs időm, meg a csajokkal programokat találunk ki....szóval...az is jó lesz már
Jucókám!
Csak szeptembertől fogok tudni másolni. Ha a gyerekek elhúzták a csíkot a suliba.
Egyébként régen idézetek nélkül is pörgött a fórum. Nem tudom mi történhetett. Az pl. nagy kár, hogy Bibe elment.... :-(
Szilvike!
Én is így vagyok vele! De próbáld ki, hogy csak 1 napig nem eszel édességet, másnap már jobb lesz, nem kívánod annyira. Ha 3-4 napot kibírsz, el is felejtkezel róla meglátod!
A cukrot a túlságosan elszaporodott candida gombák "kívánják" a szervezetünkben. Van itt egy Candidás oldal. Olvass bele, nagyon érdekes!
Sajna nálam az a gond, hogy, mindegy csak édesség legyen. Sajna most nagyon rá vagyok ám esve :P
Judith, nálatok mi újság?
vagyunk ezzel így páran, hogy a mérleget kerüljük....amikor rohan az ember, akkor nagyon nehezen jut el odáig, hogy figyeljen magára, ilyenkor visszatérnek a régi rossz szokások...
Bolha! Kell az a bemásolás! Kell egy állandó jó téma, amit szívesen olvas mindenki!
Sziasztok!
Háát a mérleggel mostanság nem vagyok köszönő viszonyban...
Mostanában úgy rohannak a napok, csak akkor eszmélek, hogy reggel van kelni kell, meg hogy fektetem a gyerekeket.
Kivel mi újság?
Mi van lányok?
A Bogyósok nyugodnak Békében?
Ne máááá!
Legalább kétnaponta kukkancsatok ide, egy-egy matematika munkafüzet bekötése közben!
nekünk van, de az idén nem üzemeltettük be....mert minden évben be kell....
írtam, csak a laptop nem mentette el, hogy voltam biorezonancián...nekem nagyon tetszik a dolog....olyan, mint az EKG, elektródákat csatolnak az emberre, és egy számítógép kiértékeli a szervek állapotát, a vért, a hiányállapotokat....nálam jód és króm hiányt, valamint máj és epevezeték problémát, az emésztőrendszerben élősködőt talált, ha akarom, a gép gyógyít is, a fáradt sejteknek tud energiát adni...tulajdonképpen fogyaszt is, mert a zsírháztartást is rendbe rakja...először Hévízen láttam ilyet tavaly, és már akkor nagyon jónak találtam....ezt a pár kisebb hibát nálam táplálkozással korrigálni lehet, este aktívia, és gyömbér az élősködő ellen....mindenkinek ajánlom, hogy ha van rá lehetőség, egyszer próbáljátok ki...
Üdv Lányok!
Én imádom ezt a meleget!Mikor mondom másnak,hogy ez kellene egész szeptemberben mindenki kiborul.Miért?
Légkondi? Az nincs csak a kocsiban.
Ebben a jó időben főzni kellene egy kis töltött kápit azon elmélkedem..:)
Kinek van otthon légkondia????
Meséljetek róla!!!!
Olyan jó lenne!!! :-)
Gyerekek!
Ez a hőség!!!!!
Nekem senki ne mondja, hogy régen is ilyen volt a kánikula! Most mindig van valami fülledt nyomás is a levegőben. Régen csak eső előtt érezte ezt az ember, most meg állandóan!
Szerintetek?
Szia Juci!
Ez nagyo érdekes!!!!
Hogyan csinálták a vizsgálatot???
Bolha! Gratulálok a nagy elhatározáshoz!!! Csak így tovább! :D :D
Nekem máris lejjebb ment 1 kilóval a felszedett 2-ből. Ma ismét igyekszem okosan csinálni, ami nem könnyű,mert a gyerekek meg itt eszik a mindenféle finomságot mellettem. Azért a dinnyével kárpótoltam magamat én is tegnap, és igyekszem azt is élvezni, amit ehetek... :)
Itt is nagyon meleg van, mert tetőtérben vagyunk klíma nélkül. Nem is tudom, hogy főzzek-e ma, vagy inkább valami nagyon egyszerűt üssek össze? A reggel még nagyon jó, de már kezd melegedni...
Lányok!
Nagy bejelenteni valóm van!:
Képzeljétek elhatároztam, hogy lefogyok!!!
:-D :-D :-D
Jó kis ráncos 78-as, soványka!!!
A mai perverz világban én mán nem csodálkoznék semmin!!!
Lehet, hogy valaki a múmiákra bukik!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok esik már a hó? Békés megyében még nem!
- Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyászt ismeri valaki Békéscsabán?
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- Öreg testben is élhet fiatalos szív békés szerelmet sugározva
- Szeretnék Békés megyei fogyitársakat
- Fürdetés 20:00-kor! Felébresztenétek az békésen alvó 8 hetest? (napközben kb. 20-30 percet aludt, 5-kor sikerült elaludnia)