Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Király L. Norbertnek pedig igen-igen nagy a népszerűsége a legnagyobb videomegosztón
:)
hajrá
bizony, ilyen egy tévéfölvétel, főleg, ha élő.
én egyszer Csináljuk a fesztivált-on voltam, az is élő volt, és bizony csak akkor lehetett kimenni, ha engedték
én is
de érted,mire gondoltam? hogy nem mindenki
pfff
Semmi keresnivalója egy ilyen műsorban, menjen zenés humoristának vagy bárminek, csak ne foglalja a helyet más elől.
Egyszer-kétszer még érdekes volt, de ha az összes produkciója ilyen rángatózás lesz, értékelhető éneklés nélkül, akkor dühös leszek. Egysíkúvá vált, most már kidobhatják.
Úgy is hívni fogják falunapra, mint mr.bikicsunájt! :)))
Szabó Mariann pedig évekig az Unisex énekesnője voolt
én nem érzem, hogy elveszik a lehetőséget bárkitől
Igen és igen!Most ezt találtam így hirtelen ami már 5 éve volt.Klipp is van mint látod.Rádió is játszotta.
nagyon nehezen definiálható az, hogy ki hivatásos és ki nem az.
pl.Csipa a Hooligansből nyilván nem fog elindulni egy ilyen tehetségkutatón, de az általad is említett Sid zenekar nem volt ismert - az miért ne indulhatna el?
(nekem is fura volt először , mikor megláttam a klippel (Sid, Takács Nikolasz, Nyéki Iván, Farkas Gábor Gábriel, Szabó Mariann, stb.) vagy akár lemezzel rendelkező előadókat, de aztán végülis megértettem: ha nem mentek semmire a megjelentetett dalaikkal, akkor miért is ne próbálkozhatnának ilyen nagy közönség előtt inkább?
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.