Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
így van:
a nép mindig keresi a "más"t, a bizarrt, a nem átlagost, a máshogyan kiemelkedőt...
szép lenne a nemzetközi visszhangja Norbi fellépésének....khm...
talán még az Unióból is kizárnának :))))
Csak beképzeled:))Nekem nincs igazán favoritom,tök mindegy ki nyer,de egyet érzek..hogy Norbi-jelenség kezd kibontakozni/mint Melindánál.../és ez nem a tehetség ,hanem a tömeghisztéria jele...
Ott van még legalább 3 előadó aki sokkal jobb mint ő,de azokkal egyszerűen nem foglalkoznak...
Miért kellene??Talán mert nemzetközi színtéren Norbi nem állja meg a helyét...Most képzelj el egy nemzetközi döntőt amiben Norbi képviseli Magyarországot...Na ott már nem lenne poén...
Bent maradtak még azért néhányan akiket jobban el tudnék képzelni,egy nemzetközi szinpadon...
reggel ezzel kezdtem:))
jól indult a napom :)))
Láttam.
MÉLYSÉGESEN FELHÁBORÍT!!!!
Méghogy a fenekét mutogatja!!!!!
Le vele! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hééé!
Még nem ért véget az X faktor.Norbi nyeri meg,és nem fog párbajozni.:DDDD
Miből gondolod, hogy Nikolasz a befutó Keresztesnél?
Még soha nem őrjöngött annyira, mint Norbinál. Soha nem is hatódott meg annyira, mint amikor Norbi a Lady című számot énekelte.
Szerintem Norbi a befutó nála.
Úgy élvezem a társaságotokat! Ha nem is értünk egyet, olyan szépen beszélgetünk, agyalunk és okoskodunk! :DDDDD
Köszönöm nektek ezeket a kellemes perceket. Meghajlok intelligenciátok és emberi nagyságotok előtt!
abból, hogy nem ő nyeri meg
így nyilván majd párbajoznia is kell majd
:)))
Tételezzük fel, hogy Ildinek 2 embere közül kell választania! Melyiket szereti a 3 közül a legjobban? Akármennyire unjuk Nikolas egyhangúságát, és bármennyire imádjuk Norbit, akkor is Nikolas Ildi befutója :((((((((((((((
Más mit gondol?
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.