Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ha nem nézik akkor minek igazolvány?
Horvátország EU tag, nem gondolnám hogy igazolványt kérnek, hacsak nem szúrópróba
nem nézik csak igazolvány kell
Elég sokat utaztam a fiammal, de tőlünk Eu-n belül soha nem kértek a határon személyit sem, csak Szerbiában. Senki nem ellenőrizte adatainkat, bárki gyerekével utazhattam volna.Bár a szerintem a szerbek sem szóltak volna bele, ha nem a saját fiammal utazom.
Erre már multkor gondoltam, hogyha nem változott a gyakorlat, az nagyon megkönnyiti Gigi dolgát.
Van határellenőrzés EU-n belül, nézik ki kivel utazik?
Úgy nézki. Gondolom Gigi azért megy előre Bencével, mert máskülönben Ádám nem menne bele az utazásba
Ádikanak így tetszik fő hogy sok pénze legyen igazi selyemfiu a nők tartják el
És akkor most Ádám kavar vele ?
Annyira barbi-rózsaszin ez a Gigi hogy már fáj a szemem tőle, és a tipegése...
A BK-ban az is lehetséges, ami egyébként nem.
Mi van, ha Gigi Ádám nélkül megy el Bencével? Akkor Ádám is megszívja.
Persze, nem Gigi az anya, és nem Ádám az apa!
Egyik szülő sem lesz ott, amikor az oltárian szőke Gigi szerint majd mint egy kis család, akarnak kiutazni.
Persze kérdés, hogy erre a forg.írók gondolnak-e, vagy csak mint annyi sok minden máson, egyszerűen túllépnek! Mert a BK-ban sok minden részletkérdés.
Ha ló nincs szamár is jó csak legyen sok pénze
Adam sértett hiusagaban képes lesz ekkora hülyeségre a kicsit hogy akarja kivinni jó, van igazolványa de akkor is abban nem Gigi az anyja de a BK-ban minden lehetséges
:))
A BK-ban ez részletkérdés, egyébként van Giginek éppen elég! Ádika pedig mint az éjjeli pillangó, ha nincs Zsófi, aki éppen eltartsa, akkor jó lesz Gigi is...
Ádinak annyi pénze van, hogy külföldre vinné Gigit?? Eddig a cipője mellet járt...
Tegnap az utolsó jelenetben Gigi elintézte a külföldi szállodában, hogy rácsos babaágy legyen a szobába betéve.
Ezek szerint azt tervezi, hogy Ádámmal és a kicsivel együtt lépnek meg, és Zsófi meg majd futhat a kicsi után...
Arra azért kíváncsi leszek, hogyan oldják meg, hogy a vér szerinti szülők írásos engedélye nélkül, hogyan is viszi át a határon a kiskorút! Vagy begyömöszöli a csomagtartóba egy utazó táskába??? Vagy hogyan képzeli ez a nagyeszű Gigi?
Miki ugyse tud mást szeretni csak norat zsofit is csak tévedésből vette el amennyi esze volt noranal meg úgyis hiába kapar ez a"bájgunar" ugyse megy sem mire én most arra vagyok kíváncsi hogy Gigi huzasara mit lép a ""csodálatos""Zsófi anyu akinek minden fontosabb mint a gyereke
Tóbiás nem lett tulaj! Csak üzletvezető vagy miféle, de nem vette meg a kisboltot
Ha jól tudom, ez most a "nyári" műsor rend.
Mégse mondhatja azt, hogy azért van állandóan Nóra közelében, hogy megakadályozza dr. Bájgúnárt, el ne csábítsa Nórát, mert akkor ő egy jó darabig nem rúghat labdába.
Miklós azt mondta, hogy lefoglalja Bandi ügye. Oké, de tulajdonképpen mit csinál érte? Nóra körül legyeskedik? Azzal marha sokat segít. Nem hinném, hogy bármit tudna tenni.
Nem! Köszi
A megelőző sorozatomrol is lecsúsztam
tudtátok hogy ma ill. az egész héten 8:45-kor kezdődött ?
Biztos hogy van. Barátod a Gugli :)
valószínüleg keszthelyen nincs bíróság
csak megjegyzem,
keszthelyi vádlott, keszthelyi sértett, feltételezem hogy mindkettő keszthelyi állandó lakos.
Hogy kerül Pestre az ügy ? ( azért annyira nem kiemelt bcs egy súlyos testi sértés, hogy már az elsőfokon Bp-en tárgyalják )
További ajánlott fórumok: