Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

1785. Joys (válaszként erre: 1784. - Gerna)
2007. jún. 3. 16:43

..ebben van valami! Nem látom, hogy különösebb nevelést kapna Miklóséktól, de ez volt a helyzet Nóra idejében is.

El van kényeztetve, tömik pénzzel, szóval fene jó dolga van.

1784. gerna
2007. jún. 3. 16:16
Szegény Tóni ugye a drog előtt sem volt "tökéletes", gondolj csak az autóvezetési sztrorira, meg ahogy Miklóssal (sőt Nórával) szokott régebben beszélni. Nem kell neki ahhoz drog, hogy kiforduljon magából, de javítani sem tudott rajta a "szer"
1783. Joys (válaszként erre: 1780. - Joys)
2007. jún. 3. 15:58

..persze egyáltalán nem biztos, hogy ezzel lép le a drogra rászokott Tóni, csak ott ez olvasható!

Nem vagyok szakértője a témának, de én elvonási tünetnek értékeltem Tóni elszánt dührohamát szegény Panda ellen!

Különben ezt hallván-Miki helyében- én azonnal szájonvágtam volna őt, hogy tudja, hol a helye, mit engedhet meg magának és mit-nem!

Már régen tapasztalni, hogy túl jó a dolga a volt lelenc-gyereknek..

1782. gerna
2007. jún. 3. 15:33

Felőlem akárhová elküldhetik Tónit, de a drogelvonó nagy marhaság! nem is elvonási tünetei vannak, csak a nagy felpörgetés után a szervezete szeretne regenerálódni.

Hogy Emma (és előtte Noémi, Tóni is) milyen erősen belevetette magát az apja (szülők) életébe, ez szintén erős túlzás. A tinik szinte CSAK sajátmagukkal vannak elfoglalva (lásd: Sue Towsendtől Adrian Mole Titkos Naplója c. könyvet)

1781. egypt (válaszként erre: 1780. - Joys)
2007. jún. 3. 13:50
Ezt csak találgatták, vagy valami belső információ? Mert ha tényleg így lesz, az egy újabb nagyon gagyi húzás. Egyrészt ezt a drogos sztorit már eljátszották Csabával, másrészt a drogelvonó nem egy több éves elfoglaltság, ahonnan haza se lehet jönni. Ez ugyanolyan béna, mint ahogy Nóra eltűnt, és Miki a saját gyerekét még csak nem is láthatja.
1780. Joys
2007. jún. 3. 12:57

Olvasom a netbulvár-on /hozzászólni változatlanul nem tudok, mert meghiúsították/, miként fog Tóni megválni a Bk-tól: drogelvonóra küldik.

Elképzelhető, logikus következtetés.

1779. Joys (válaszként erre: 1778. - Virgilius)
2007. jún. 3. 11:05
Igen, alapvetően ez motiválta Kingát, mikor eltitkolta Géza elől valódi szüleit.
1778. virgilius (válaszként erre: 1773. - Joys)
2007. jún. 3. 11:01
Azért bérelt álszülőket, mert az igaziak tudták, hogy Vegasban egyszer már férjhez ment, ő pedig ezt szerette volna eltitkolni. Hovatovább saját maga előtt is meg nem történtté tenni - ami erős naivitásra vallott inkább, semmint gonoszságra. :)
1777. Joys (válaszként erre: 1776. - Pitypang)
2007. jún. 3. 10:13
Ez bizony így van. A korrekt, harmonikus kapcsolat ma nem túlzottan gyakori és-főként-nem kívánkozik képernyőre, mert a kutyát sem érdekli..
1776. Pitypang (válaszként erre: 1774. - Joys)
2007. jún. 3. 10:03
Ezek szerint manapság ritka "jószág" a türelem és az alkalmazkodás... Mást sem látunk csak válást, szakítást. Kuriózumnak számít egy rendes, erős, hosszú kapcsolat. Sajnos. :(
1775. Pitypang (válaszként erre: 1773. - Joys)
2007. jún. 3. 10:01
Köszönöm a tájékoztatást. És persze a gratulációt. :)
1774. Joys
2007. jún. 3. 09:45

Nem kívánok bölcselkedni, de eddigi életemben megtanultam, a türelem és az alkalmazkodás dönti el minden párkapcsolat sikerét, életképességét.

Gondolom, ebben aligha tévedek.

1773. Joys
2007. jún. 3. 09:30

Hogy miért bérelt fel álszülőket? Erre ma már nehéz válaszolni..talán mert szégyellte az igaziakat. Tettét sokan már akkor sem értettük.

Ők ketten, Gézával sok tekintetben összeillenek és sok tulajdonságban különböznek. Dehát ez így van az életben is. Sok múlik a tolerancián, sőt, ez dönt el mindent.

/Különben gratulálok a kisfiadhoz! Strammul néz ki!/

1772. Pitypang (válaszként erre: 1771. - Joys)
2007. jún. 3. 09:19

Értem. Köszönöm a részletes információt.

A szülőket tudom, hogy bérelte, de miért? Hiszen egyszercsak előkerültek az igaziak is. Ez a Kinga! Ejnye-bejnye! :))

A személyes véleményem pedig, hogy örülök, hogy kibékülnek végre. :) Imi biztos aranyos, stb., de a Gézával inkább illenek egymáshoz.

1771. Joys (válaszként erre: 1769. - Pitypang)
2007. jún. 3. 07:34

Itt nem Kinga ártatlanságának korábbi elvesztése volt a gond.

Nemcsak Magdi anyus, hanem Géza is kibukott az esküvőn kirobbant botrányon, pláne mikor kiderült, Kinga nem az igazi szüleit hívta el az esküvőre, hanem felbérelt színészeket-szóval többszörösen őszintétlen volt hozzá, amit a fiú úgy értékelt, Kinga nem is szerette igazán.

A megszégyenülése után azonnal szakított a lánnyal és halálosan meggyűlölte.

Idővel rádöbbent, mégsem olyan gonosz Kinga, mint gondolta, hiszen utána a lány számtalan alkalommal törekedett jóvátenni hibáját, csak ő mereven elzárkózott tőle.

Most pedig ez a jég végleg felengedett. Az utolsó csepp az volt Gelza keserű poharában, mikor Imi kapcsolatot kezdett a lánnyal, mint aki sokkal jobban illik hozzá, mint a sértett Gejza../Kinga egy darabig próbálta elhitetni magával, hogy Imi számára az igazi, aztán rádöbbent, hogy tévedett, a fiút csak barátként kedveli../

Na ezt már nem nézhette tétlenül, ráadásul apja, Vili bácsi is ráébredt, ő még mindig Kingát szereti és lépéseket tett, hogy a fia szemét kinyissa..

Most végre ez sikerült.Jelenleg még mindketten bizonytalanok közös jövőjüket illetően, de már olvad a jég, amelynek első jele, hogy nem váltak el törvényesen, bár megtehették volna.

1770. virgilius (válaszként erre: 1769. - Pitypang)
2007. jún. 3. 00:34
Hát ez az, és képzelheted, mit össze izgultunk, amikor még csak mint "Kinga szörnyű titkát" harangozták be a dolgot. Mindenféle borzalomra tippeltünk, gyerekgyilkosság, vagy hasonló, erre ez lett belőle. :DDD Tipikus :)))
1769. Pitypang (válaszként erre: 1768. - Virgilius)
2007. jún. 2. 23:47

Köszönöm! :)

Mondjuk én úgy tudom, hogy az ilyen Vegas-i és más külföldi esküvők nem érvényesek, kell őket honosítani. Persze ez sorozat. ;)

Jajj, és ezen vannak így kibukva?? Édes Istenem, hát nagy kaland, hogy a Kinga nem szűzen került a kis "szent" Gézájuk karmai közé. :))) Én valami súlyosabbra gondoltam. Ezért mondja el minden útszélinek a Magdi anyus ezt a lányt? :)) Na, most ledöbbentem kicsit. Sőt, az még OK, hogy a Magdi néni kiakad, mert ő mindent felfúj. De hogy ez a banga Géza?!?!?! Mióta lett ő ilyen makulátlan? Vagy neki szabad, csak a nőnek nem? Na... Nem is folytatom. Hehehe...

1768. virgilius (válaszként erre: 1767. - Pitypang)
2007. jún. 2. 23:29
A polgári esküvőjük megvolt, de az egyházi kellős közepén felállt egy fickó és bejelentette, hogy Kinga az ő felesége, úgyhogy ácsi. Kiderült, hogy Las Vegasban egykoron összeházasodtak. Hogy az a házasság érvényes-e nálunk vagy sem, azt nem tudjuk, lényeg, hogy a Kertész família halálosan megsértődött és szakítottak Kingával.
1767. Pitypang
2007. jún. 2. 23:12

Valaki tudna egy kis segítséget adni Kinga-Géza ügyben? Annak idején, mikor az esküvő körüli részek voltak, nem tudtam nézni a sorozatot és a mai napig fogalmam sincs, mi is történt. Aztán rájöttem, hogy valami volt férj... De azt hittem, nem váltak el és így Kinga nem tudott Gézával összeházasodni. Erre most meg válóper (illetve nem válóper :) )...

Köszi előre is a felvilágosítást! ;)

1766. Joys (válaszként erre: 1765. - 80ASIQ)
2007. jún. 2. 20:00
Egyetértek!
1765. 80ASIQ (válaszként erre: 1730. - Joys)
2007. jún. 2. 19:26

Legalább mi tartsunk össze ruha ügyben! :D

Egy biztos: Le kell cibálni!

1764. Joys (válaszként erre: 1758. - IbolyaO614)
2007. jún. 2. 19:19

Tónit jól el kellene tángálni, máris annyira rászokott a kábszerre, pedig ez még könnyű drog, tudomásom szerint.

Persze tőle kitelik, hogy kemény anyagokkal folytatja, annak végső fázisa az intravénás heroin, de remélhetőleg odáig nem jut el, mert Mikiék kiszúrják és leleplezik.

1763. egypt (válaszként erre: 1761. - Joys)
2007. jún. 2. 18:56
A csizmájáról nem is beszélve...:P Bár mostanában szerencsére ritkábban látni rajta.
1762. Joys (válaszként erre: 1760. - Egypt)
2007. jún. 2. 18:52

Végre egy szolidáris vélemény, ami nekünk is tetszik!

Köszi szépen!

1761. Joys (válaszként erre: 1756. - Egypt)
2007. jún. 2. 18:50

Tildának van néhány szoknyája, ami már valósággal unalmas.

Ezek szerintem egyedül is haza találnának, annyiszor viselte már..

1760. egypt (válaszként erre: 1759. - Joys)
2007. jún. 2. 18:50
Kinga persze nagyon csinos, és végül is elég testhezálló ruha volt, szóval érthető, hogy a férfiak nem annyira a mintával meg szabással voltak elfoglalva.;)
1759. Joys (válaszként erre: 1757. - Egypt)
2007. jún. 2. 18:47

Első látásra én nem láttam kivetnivalót a ruhában, de nem tagadom, mást néztem.

"A ruha a fő és benne a nő.."-ahogy egy régebbi magyar filmben éneklik. /Nemrég ment a tévében, a Duná-n./

2007. jún. 2. 18:43

Nekem se tetszett Kinga ruhája.

Viszont mikor Tóni megzsarolta Botit, hogy elmondja mindenkinek - tőle szerezte az anyagot és erre Botond adott egy tel.számot, (joghurtot hívta) és Tóni ment a találkára az anyagért, én arra gondoltam, hogy ott jól elverik a Tónit, hogy eszébe ne jusson mégegyszer a zsarolás.

Erre sikerült beszernie a tablettákat. Valahogy nem ezt vártam....!

1757. egypt (válaszként erre: 1755. - Célia88)
2007. jún. 2. 18:39
Hát én is azt vártam, hogy valami szép, vékony, áttetsző anyagú, rövid ruha lesz, nem egy ilyen ronda mintás valami.
1756. egypt (válaszként erre: 1754. - Virgilius)
2007. jún. 2. 18:38
Ez igaz, én is olvastam. Azért is írtam a turkálós ruhát. Vannak persze tök jó cuccok is turkálókban, de Tilda szoknyája az a tipikusan ócska fajta volt, ami ingyen sem kéne az embernek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook