Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Virgilius, tudom, Benned is bíztam!! Köszi!
És az mi volt, hogy Kingának újra gyomorrontása volt? Vagy félreértettem a levelekből valamit?
Én is válaszolok :)))
Csak lelkizett Miki. Eléggé be volt tojva. Andi pedig még csitítgatta. Bezárták Tónit a szobájába, az meg rugdosta az ajtót és üvöltözött, hogy engedj ki, te rohadék...
vettem az adást:)
De még mindig nem tudom: Kinga el akar költözni Zsolttól?:))
Észbontóan bárgyú kérdéseket ad fel az Rtl Klub a szünetekben, de mindig akadnak balekok, akik tömegesen sietnek betelefonálni..
Ha nem ezt tennék, akkor miből finanszíroznák a nyereménytárgyakat?
Ami azt illeti, tegnapelőtt gyönyörködhettünk a Zsófi által viselt, élénkszínű harisnyanadrágban-miközben kint 32 fok van és dühöng a hőség!
/Szegény stáb nem számíthatott rá két hónappal ezelőtt, mikor ezt felvették..
Szuper vagy, egy igazi joy! :))
Nem tudom, mit hagytál ki, mert nem láttam:)))
Kérdés: Kinga el akar költözni Zsolttól?( ha tudod a választ, nem kell sms-ben elküldened:))) )
nekem is lassan megy kingagéjza-féle összeborulás, nekem már nem is kéne a pasi, ha ennyire húzza a dolgot:)
Ezek most mellékes dolgokká váltak.
A készítők majd szilveszterkor előveszik, addig nyilván jegelhető.
-"Kidőlt a kályhacső" Tóniéknál, Miki elszántan követelte nevelt fiától a dieler nevét, aki azonban konok és egyelőre hallgat róla..
-Erik és Palika-a közös lebukásuk megakadályozását elkerülendő-pénzt ajánlanának Sárának, hogy gond nélkül lezárhassák ezt a nyugtalanító ügyüket, az ötlet viszont nem túlzottan nyerte el Zimi tetszését, bár látszólag belement a dologba, de a jelek szerint egészen mást gondol,u.is egyre inkább kedveli a nőt, akiről Kérleklacinak sem sikerült őt lebeszélnie..
-Claudia magába van zuhanva, mióta Juli hallani sem akar róla, a rendezvényszervező feladatait is elhanyagolja. Ezalatt a leánya a pletykaházból való kiköltözését intézi..
-Gejza hitelt adott Kinga szavainak, miszerint "rosszulléte" nem szándékos volt, így újra közelednek egymáshoz. /csak fene lassan megy a dolog, de lehet, hogy én vagyok türelmetlen../
-Zsolt keményen megzsarolta Zsófi döbbent tanárát, aki ezután sem kívánja a lányt elbuktatni, mert hisz a tehetségében, Zsolt ötletét pedig elitéli.
/ Segítsetek, kihagytam valami lényegeset??/
Na, Győziéket még egysezr sem néztem meg, bőven elég volt belőlük, amiket a beharangozókban láttam...
Azzal sem nagyon foglalkoznak, hogy ki tört be Andiékhoz, és ki ütötte le Kingát, ugye? Vagy lemaradtam volna róla...?
Kötözködsz? ezt már szeretem :))
A díler nem szalad el, de ha el is szalad, van másik. Tehát nem a nyomozás a legsürgősebb. De bezárni Tónit, elmegy "kiszellőztetni" a fejét, ez nem jó ötlet ebben a helyzetben. Miki kidobta a megmaradt 2 tablettát is, pedig abból megtudhatta volna, mit is vett be.
Még nem csókolták meg egymást..mindkettő óvatos /már-már túlzottan is/ és fél az újabb csalódástól.
Összeölelkezés volt, de ez minden.
A "happy end" még várat magára és tartok tőle, ha lesz is, nem tart sokáig, mert egy ilyen szappanoperában keveseket érdekel, ha valahol jól mennek a dolgok, inkább az ellenkezője..
/Lásd az eszement Győzikéék véget nem érő csatározásait, kontruált balhéjait..
Ez kell a népnek./
Nem lehet, hogy "arra" gondolt, amihez nem jutottak közelebb?:)))
Szóval megcsókolták már egymást?
Tegnap egyáltalán nem láttam a BK-t. Nagyon bánjam?
Mindjárt elolvasom a hozzászólásaitokat, hátha a morzsákból összeáll valami érdekes...
Miklós szerepe és megnyilvánulásai most is ellentmondásosak.
Egyrészt pozitív a határozott fellépése Tóni drogozása témájában, másrészt viszont felháboritóan őszintétlen a barátnőjéhez, a szerencsétlen, naív, hiszékeny Andihoz, mert nem áll nyiltan elé, megvallva, hogy ellenzi közös gyermekük vállalását, egészen más tervei vannak a jövőt illetően:vissza akarja szerezni a feleségét és a gyermeküket, azaz Andival való kapcsolatát ideiglenesnek tekinti- de addig is szerelmet hazudik neki.
Túl sok értékelnivaló nincs a tegnap történtekről..
Az minden esetre tiszteletreméltó, hogy Miki dühödten esett neki a pimasz hangot megütő nevelt fiának és szeretne véget vetni a drogozásának.
Amin jelenleg ki vagyok akadva, az Zsolt-számomra érthetetlen-zsarolási kísérlete. Ez bizony elég rossz és motiválatlan ötlet az írók részéről, arról már nem is beszélve, hogy aljas megnyilvánulás, mint ahogy aljas volt Miklósé is annak idején, ahogy bátyját kitúrta a vezetői székből-sógornőjét megzsarolva..
A gyilkosság az én magánötletem volt. Most itt a Szilágyi Segélyalap a Tűzkárosultakért.
:O)))
Újabb "hasmars" nem jött rá Kingára, de az igaz, hogy fél a megismétlődéstől és nagyon restelli, hogy így járt..
Így is elegünk volt a f.írók ízléstelen ötleteiből.
Igazad van, Célia, az az üdítő valóban sima narancslére hasonlított, s nem ananászra..
Nekem meg úgy rémlik, hogy Géza meg Kinga később mégis elmentek az étterembe. (De hogyhogy nem a Rózsába??????) Ezért tudott a három gyújtogató tárgyalni ott ahol Erich és kinga lakik.
(Vagy rosszul figyeltem meg valamit?)
Pozitívumként ítélem meg, hogy több a kültéri forgatás és nem a Rózsába ment Kinga + Gejza!
Ma este nem sokan írtak. Most én is amoda néztem be előszőr.
Most veled akarok kötözködni! :D
Jó, hagyjuk a hasmenést!
De ami a díler utáni nyomozást illeti, hát én is roppantúl kíváncsi lennék rá, kitől szerezte be a fiam! Még a legvadabb Charles Bronson (Bosszúvágy 1.2.3.........) féle megoldásokon is gondolkoznék! De bizony ám!
Egyébként lehet, hogy a legfontosabb tényleg a fiú leszoktatása és normalizálása lenne.
(Így már nem is annyira kötözködöm! Áh! Puha vagyok! :)