Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nórából a bajban "hirtelen" előbújt a szerető anya... de bizony jól otthagyta Tónit a bajban, éppen összeveszve Miklóssal stb... ráadásul azóta is semmi. Tegnap meg inkább fúriának nézett ki, mint összeomlott szülőnek.
Emmácska viszont továbbra is nyugodt, kiegyensúlyozott, palacsintát süt... ő aztán nem izgatja magát Tóni és Noémi miatt. (Mondjuk én sem, de nekem nem is a legjobb barátaim.)
de hát már tegnap is annak nyilvánították, nem?
vagy csak ma lesz hivatalos? biztosan.
jaj, ezt muszáj lesz néznem!
Idézet a netbulvárról:
Sokan nyúlnak majd a zsebkendőjükért pénteken este a Barátok közt nézői közül. A népszerű sorozat Egresi Tóniját ugyanis orvosai agyhalottnak nyílvánítják, és végleg távozik az élők sorából. A vagány fiatalembert alakító Dósa Matyi elárulta: fizikailag és lelkileg is megviselte a sorozatbeli halála.
Hosszú hónapok találgatása után péntek este végre kiderül, mi történik a Barátok közt Tónijával: nem éli túl a szörnyű autóbalesetet, és az orvosok agyhalottnak nyílvánítják. A Berényi Miklós nevelt fiát alakító színész, Dósa Matyi először nagyon szomorú volt, amikor megtudta, hogy meghal a karaktere.
- Be kell vallanom, nagyon megviselt testileg és lelkileg is, hogy így kellett távoznom. Nagyon nehéz forgatások voltak ezek. Majdnem sírtam, amikor az ágyam fölött a nevelőapámat játszó Szőke Zoli és a nevelőanyámat alakító Varga Iza próbálták elfogadni a tényt, hogy meghalok.
Szörnyű volt! – emlékezett vissza Matyi.
Szerencsére azóta a színésszel nagyon sok jó dolog történt, egymás után kapja a felkéréseket, jelenleg nyolc darabban játszik, ebből ötben főszerepet.
Zosltot miért nem mutatják a kórházban?
Ja, és most lemegy tíz rész az eutanázia jegyében???
Valakivilágosítson fel, mert nem láttam az utolsó részt júliusban. Szóval Tóni és Noémi elindulnak Nórához és.... ????? - visszaolvastam ugyan, de nem lettem sokkal okosabb.
Köszi előre is!
azt még a rendőrők sem gondolhatják, hogy Clau előszőr megfenyegett valakit, amikor már tisztában volt azzal, hogy megmérgezi, aztán üvegestől hazamegy, és nem dobja el a jó fenébe valahol útközben
abszurd
Juli korán reggel teljes harci díszben megy zsömlét venni...kistáskával a vállán....
Kinga teljes harci díszben jön ki a szobából felkelés után, fülbevaló, hajcsat, top..és utána megy fürdeni...
Világos.
:)))
Nem vagyok jogász vagy rendőr! De:
A bűncselekményt az áldozat (victim) oldaláról felderíteni igyekvő nyomozási technika. Jelen esetünkben az áldozat alvilági kapcsolatokkal rendelkező, büntetett előéletű egyén, akinek meggyilkolására sokaknak van oka. Ezeket kell feltérképezni.
Írd be a Google-ba, hogy agyhalál, és máris több érdekes cikket találsz.
Tyű, de képben vagy!!
Mi az a viktimológia? :)