Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ezek valóban szolíd fotók 80-as, abszolut veszélytelenek, még a szentéletű Gergely atyára is..
Még Magdi anyus is rávetheti a pilláját.
Barátok közt
Az elért pontszám: 34
Gratulálunk! Akár be is költözhetnél a Mátyás térre! Mindent tudsz, mindenre emlékszel, sőt az apróságok is fontosak számodra! A napi nézők között a legfigyelmesebbek között tarthatnak számon, így Berényiék igaz barátja lettél!
:O
"Információink szerint a fiatal lány Matyihoz hasonlóan a jövőben szintén a színházzal és a tánccal szeretne foglalkozni, ráadásul nagy célja, hogy végre befejezze a középiskolát. Egy barátja szerint Dorina visszavágyott a világot jelentő deszkákra, amelyen nyolcéves kora óta számos főszerepet játszott és énekelt már."
Mai Blikkben van, vagyis részben tényleg az érettségi megszerzése az ok.
De ez a Dorina-lány igazán szólhatott volna előbb is, mennyivel egyszerűbb dolga lett volna a fk íróknak, ha szépen együtt (ny)írják ki őket az autóbalesetben :DDD
De Békés megyében nagyon gyér a netes választék...:(
Itt inkább a Blikket kell böngészni. Ez újságpapír.
♥♥♥♥♥♥
Nem tudom Gergely atya mit nézeget :), azt viszont sejtem, hogy mi az amit neki is meg szabad(na) lelkiismeretfurdalás nélkül nézni. Mondjuk www.beol.hu: napi csajok. Ha valaki tud hasonló szolid oldalt, megköszönöm.
(Nem javulok meg a büdös életbe'!)
:ODDD
Azt hitte, hogy Zsófinak is elég átadni az infót.
(Viszont ez nem hittanóra!!!)
A Wekerlének egyébként van hangulata. ;o))) Mivel tavaly költöztem, egyelőre jó itt, közel a BK stúdió és a legtöbb külső forgatás* helyszínéhez.
*A múltkor röhögőgörcsben törtem ki, amikor Gézát a házunk mögött kapcsolta le a Fakabát Rt. a be nem fizetett kötelező bizt. miatt.
Bravo!!! Ez igen, gratula!
És tényleg beköltözöl Mátyás térre? :))))
Megvolt a nap sikerélménye:
Barátok közt
Az elért pontszám: 36
Gratulálunk! Akár be is költözhetnél a Mátyás térre! Mindent tudsz, mindenre emlékszel, sőt az apróságok is fontosak számodra! A napi nézők között a legfigyelmesebbek között tarthatnak számon, így Berényiék igaz barátja lettél!
Két súlyos baki:
1. Clau ügyvédje némi utánjárással megtudja, hogy Somának nincs priusza. Tudtommal ügyvédeknek sem szabad ilyen adatokat kiszolgáltatni. sokkal életszerűbb lett volna, ha az ügyvéd azt mondja Claunak, a fickó papíron tiszta, de a jardnajk többször a látókörébe került.
2. Vili bácsi és Botond rögvest internet-kapcsolatot is varázsoltak, avagy már a Ház felújításakor (amikor Erik bejött a BK-ba) minden lakásba telepítettek ilyet, csak éppen a házmesterék nem használták ki? Arra gondolni sem merek, mi lesz, ha Vili bá a hagyományos betárcsázóst választja és megjön a következő telefonszámla???
Itt a ráadás:
2+1: Magdi anyus tudja, mi az az e-mail?
Mindjárt odanézek.
Az itteni megnyilvánulásokból ítélve igencsak hitelt érdemlően jeleníti meg az alvilági figurát. Tegnap megnéztem a szfvári színház honlapját, t. k. Gloster grófot is játszotta. Alakítása azért még nem ragadott magával annyira, hogy Fehérvárra autókázzam, színész játékában gyönyörködendő.
;O)))
18 éves?? Korábban írtátok, hogy 1987. decemberben született. Tehát már hamarosan 20 éves lesz.
Micsoda hanyagság, nemtörődömség! :(
Majd meglátjuk, mire viszi Dorina.
Ha keményen tanul és igazán tehetséges, az apró termete nem lesz akadály..