Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem olvastam vissza,mert megint too much az elmúlt pár napi termés.Láttam a neten Nóra új fazonját,nekem nagyon bejön így a csajszi.Végre vmi friss frizura,nem azt az uncsi lófarkos fejet kell bámulni mától:)
Az a rész, amikor Nóra (Iza) várandós volt, rémálom volt a számomra! (bocs, Egypt)
Ráadásul mindenki Nórának ad igazat.
Tónit MIKI húzta ki a kakiból, Nórának a büdös életben se jutott volna eszébe adoptálni. Hogy Tóni hirtelen oly hevesen megundorodott életének EGYETLEN jótevőjétől, Nóra pedig annyira megsértődött a halála miatt, mintha Miklós mondjuk az édesgyermeküknek engedte volna meg, hogy dugjon rézdrótot a konnektorba, a BK szokásos dramaturgiai bakugrásai közé sorolom.
Ez már nekem is megfordult buksi fejemben, ám Eriket ki kell írni, vagy Tildával összehozni, Palikát pedig utóbbi esetben kiírni vagy áthelyezni valahova házon belül.
Nem is tőled féltem...:)
Itt-ott persze akad egy-két verse, de összegyűjtve sajnos sehol nincs a neten. Irány a könyvesbolt! :)
[link]
Azért előfordul a neten :)
Én azt a tábort képviselem, aki nem üt agyon :)
Próbáljuk meg, nem hosszú:
KARESZ HÜJE
GYÖNGYI HÜJE
csak én vagyok okos
énnekem a segembe is felyem van
Nem találod, mert az örökösök letiltották a verseit a netről.
A 'Kisfiúk témáira" ciklusból való, agyonütnének a többiek, ha ide verseket tennék be. :)
Ez az igazi!
Nem találom sehol a net-en, be tudod írni az egészet? művelődjünk is...
"...a segemben is felyem van." (idézni csak pontosan, szépen :))
Olyan okos! "a seggében is feje van". (Idézet Weöres Sándortól)
Nekem mindegy, milyen hajjal jön vissza :((( Asszem alletgiás vagyok Nórára.
A mostani Andi inkább megduplázná a fizetésüket.:P
Nem azért, de Nórát nem igazán érdekelte Tóni, míg életben volt. Mindig Miki törődött vele többet, sőt ugye ő akarta, hogy fogadják örökbe.
Ja-ja! Ha visszajön a Nóra, hová megy a Géza? Nincs menekvés össze kell jönnie végre a Kingával!
Timikét Maja elrabolja a szomszédoktól, nem lesz rá gond ;)
Nyilván Tóni halálát aggatja az ebben tényleg ártatlan Miki nyakába. Viszont Andi el, így csak összejönnek majd élete nagy Ő-jével. Apropó: Nóra Gézával mint albérlővel fog lakni a (Miki!!!) lakásában? MAgával hozza Timikét, avagy ott hagyja Kangyalon, miközben megjátssza a mártír anyát???
Amely falu napfénynél nem volt azonos az éjszakaival. A gyújtogatást a budafoki templom mögött forgatták, ahol tényleg van egy kis bolt. A templom mögé csak egy telefonfülkét kellett berakni.
Egyetértek! Tetszett, hogy Nóra évekig önálló volt, csak alkalmi partnerei voltak, semmi komoly..Bár Mikivel mindig forrott a levegő körülöttük, de pont az volt az izgi, hogy ennek ellenére nem volt semmi köztük...
Miki ravasz szemétláda, Laci csóró balfék ideje ismét közeleg. :)
Mikor Andi először megjelent, és csípőből kirúgta a kávéházból Vilibát meg Manyust :DDD Emlékeztek? Gézuból kiszedte az infókat, és hidegvérrel döntött.
Nóra akkor tetszett, mikor ledér forróvérű nő volt, Andi kőkemény üzletasszony, Miki ravasz szemétláda, Laci egy csóró balfék, Géza meg egy piti bűnöző. Ja, és a tinik iskolába jártak!
Azok voltak még a szép idők...
ok, de akkor legalább csinál valamit :D
utálom ezt az otthon ülő, semmit nem csináló, vásárolgató nőcit. Szerintem kicsit depis is már ..
További ajánlott fórumok: