Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem igy volt.
Amikor hazajott Nora akkor Miki tenyleg Andival volt, de kidobta es visszament Norahoz, Andi meg Gezahoz. De ekkor nem volt gyerek a kepben.
Eltelt egy ev, kozben Noraek orokbe akartak fogadni a huga gyereket de az nem adta, Nora persze kicsit kiakadt. Geza meg lecsapta Lorit, aki utobb meghalt. Erre Geza bortonbe kerult, s Andi meg Miki vigasztaltak egymast es osszefekudtek, de abba maradtak, hogy csak egyszeri alkalom volt es elfelejtik (ld. mint most Zsolt es Andi). Majd kiderult hogy Lorinak valami agyirendelllenesege volt es valszeg attol halt meg, ugyhogy Gezat kiengedtek a bortonbol es visszament Andihoz. S ez utan derult ki hogy Andi terhes es nem tudta kitol.
1.Amikor Nora Parizsba volt akkor Miki Andival kavart, de oke akkor vegul is Nora tunt el szo nelkul.
De miutan kibekultek (Miki megbocsatotta Noranak a lepest) Miki megcsalta Andival is (akkor Andi terhes lett, igaz akkor sem tudta kitol Geza-Miki verzio volt), de akkor is csak akkor vallotta be mikor mar minden kiderult. Nora azt meg megbocsatotta neki, utana ismet megcsalta Majaval es azt is akkor vallotta mikor lebukott.
2.Nora csak az elejen nem akarta Tonit orokbefogadni, de utana igen is nagyon szerette es torodott vele.
3.Realisan nezve, ha en a gyerekemet az apjara hagyom es az meghal (meg ha szimplan csak auto uti is el), biztos en is vadolnam a masikat, hogy miert nem vigyazott a gyerekre. S ha a parom orult szeretoje uldozne akkor is ki lennek akadva ra. Az mas dolog ahogy eltelik az ido az ember realisabban latja a dolgokat. De ugye BK-ba meg csak most halt meg a Toni. Szerintem Nora reakcioja hogy mast vadol teljesen emberi, s kb. az emberek 90%-a adott helyzetben ugyanigy viselkedne. Kulonben Nora mondta, hogy magara is haragszik, hogy Tonit Mikire hagyta, de ez meg nem jelenti azt, hogy Mikire nem merges.
De jó volt tegnap, mikor a Bandi mondta a Nórának, hogy az Emma szerelme olyan öreg mint te.
Milyen képet vágott a Nóra. Jót nevettem rajta. :)
A szélvédők ütés álló fóliázása?
Micsoda üzlet!
Ezt tényleg komolyan írtam. Eddig a kocsi ablakát szentnek és sérthetetlennek tartottam (fényes nappal persze). De most ez a film símán bemutatta azt, hogy mennyire pillanat műve ez az egész.
A BK mint oktatófilm! :D (De tényleg!)
"Arra feltétlen jó, hogy ezentúl jómagam is az ülés alá fogok tenni minden félteni valót!"
:DDDD
A tegnapi rész eleje még az a nap volt, amikor Imi szakított Sárával. Ugyanaz a rombuszmintás poló volt rajta! Délután biztos ő is fodrásznál volt, de a szakálla hogy a csodában nőtt ki két óra alatt?? Micsoda pancserek!
Az Andi mostanában egyre jobban hasonlít Michael Jacksonra. Tegnap szinte megijedtem tőle, mikor Zsolt előtt hadonászott a konyhakéssel.
A széplelkű Zimi az új frizurájában úgy fest, mint egy kölyök, ha Sára mellé áll, inkább a nő öccsének nézni.
Ennek a fiatalos küllemének 20 év múlva majd hasznát veszi, de most?
Miklósnak megvannak a maga igen súlyos hibái, ezek közül is kimagaslik az önzése, amelyekkel állandó veszélybe sodorta a családját, ezért Nóra okkal haragszik rá, ez nem is vitatható.
De Tóni nevelési hiányosságaiban nemcsak ő marasztalható el.
E tekintetben Nóra jobban teszi, ha hallgat és nem vádaskodik.
-Nem éreztem erőltetettnek a rablást, inkább azt, hogy ez éppen Kérleklacival fordul elő, aki már jó ideje egy két lábon járó szerencsétlenség.
Sajnos, ilyen útonállás bárkivel előfordulhat, kiváltképp Pesten, ahol elég sok fiatal motoros cikázik-űrhajós bukósisakban, ami felismerhetetlenné teszi az arcát.
Egy biztos, ezentúl nem hagyom a melletem lévő ülésen a táskám.
-Nóra viselkedése valóban olykor majdnem ellenszenves, ez az ellenszenve Mikivel szemben pedig eléggé eltúlzott, főként azért, mert szikrányi önkritikája sincs. Ő is alaposan elmarasztalható, amiért nevelt fiúkat, Tónit jócskán elkapatták, ahelyett, hogy időben a körmére néztek volna..
Akkor nem így végezte volna.
A fiút jóval keményebben kellett volna fogni, csak elnézőek voltak vele szemben.
Ezt Nórácska miért nem ismeri el?!
Úgy értem, hogy Bandika (két Andrea nem lehet egy filmben), csak hazudta, hogy az ajándékot kereste. Valójában Emma ügyeire volt kíváncsi, de azt nem akarta mondani.
Most persze majd Anrás is bele fog nézni a pda-ba. Én is belenéznék. Ha valami gyanús akkor a felsőbb szempontok überelhetik az etikát. Ha a gyerekem szerelmi vonzódásáról van szó. Nem játék.
Szerinted tehát csak duma? És csak szimplán kíváncsiskodott? Kinézem a sorozat készítőiből, hogy komolyan az ajándéka leírását kereste. :DDD
Bandika frizurája, hát igen. Kéne vágni belőle kicsit.