Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

9075. ana003 (válaszként erre: 9074. - Szürkebarát)
2007. nov. 8. 11:29

Nem igy volt.

Amikor hazajott Nora akkor Miki tenyleg Andival volt, de kidobta es visszament Norahoz, Andi meg Gezahoz. De ekkor nem volt gyerek a kepben.

Eltelt egy ev, kozben Noraek orokbe akartak fogadni a huga gyereket de az nem adta, Nora persze kicsit kiakadt. Geza meg lecsapta Lorit, aki utobb meghalt. Erre Geza bortonbe kerult, s Andi meg Miki vigasztaltak egymast es osszefekudtek, de abba maradtak, hogy csak egyszeri alkalom volt es elfelejtik (ld. mint most Zsolt es Andi). Majd kiderult hogy Lorinak valami agyirendelllenesege volt es valszeg attol halt meg, ugyhogy Gezat kiengedtek a bortonbol es visszament Andihoz. S ez utan derult ki hogy Andi terhes es nem tudta kitol.

9074. Szürkebarát (válaszként erre: 9073. - Ana003)
2007. nov. 8. 11:23
Szerintem rosszul emlékszel! Miki Andival nem csalta meg Nórát. Miki akkor Andival járt, amikor Nóra újra feltűnt. Néhány hét vívódás után otthagyta az Andit, mert ő mégis csak a Nórát szerette. Az Andi ezúttal a Gézánál vigasztalódott, terhes lett, de nem tudta kitől. (mint most!) Az más kérdés, hogy jó dolgában veszik meg a kutya is. A Maja ügynek egyáltalán meg sem kellett volna történnie.
9073. ana003 (válaszként erre: 9071. - Egypt)
2007. nov. 8. 10:58

1.Amikor Nora Parizsba volt akkor Miki Andival kavart, de oke akkor vegul is Nora tunt el szo nelkul.

De miutan kibekultek (Miki megbocsatotta Noranak a lepest) Miki megcsalta Andival is (akkor Andi terhes lett, igaz akkor sem tudta kitol Geza-Miki verzio volt), de akkor is csak akkor vallotta be mikor mar minden kiderult. Nora azt meg megbocsatotta neki, utana ismet megcsalta Majaval es azt is akkor vallotta mikor lebukott.

2.Nora csak az elejen nem akarta Tonit orokbefogadni, de utana igen is nagyon szerette es torodott vele.

3.Realisan nezve, ha en a gyerekemet az apjara hagyom es az meghal (meg ha szimplan csak auto uti is el), biztos en is vadolnam a masikat, hogy miert nem vigyazott a gyerekre. S ha a parom orult szeretoje uldozne akkor is ki lennek akadva ra. Az mas dolog ahogy eltelik az ido az ember realisabban latja a dolgokat. De ugye BK-ba meg csak most halt meg a Toni. Szerintem Nora reakcioja hogy mast vadol teljesen emberi, s kb. az emberek 90%-a adott helyzetben ugyanigy viselkedne. Kulonben Nora mondta, hogy magara is haragszik, hogy Tonit Mikire hagyta, de ez meg nem jelenti azt, hogy Mikire nem merges.

9072. egypt (válaszként erre: 9065. - Kicsimkicsim)
2007. nov. 8. 10:22
Andrástól nem is kapott ajándékot.:P
9071. egypt (válaszként erre: 9051. - Fhybi)
2007. nov. 8. 10:21
Nóra simán lelépett az esküvő után Cillitpetivel, aztán mikor felbukkant Pesten, folytatta a románcot. Miki egyetlen egyszer lépett félre Majával, arról nem tehet, hogy a nő őrült volt. Ennyi erővel lehetett volna Cillitpeti is őrült... Nóra Tónival soha nem törődött, nem is akarta, hogy örökbe fogadják, aztán úgy elhúzott Kangyalra, hogy Tóni még a telefonszámát se tuda, sőt nem is látogatta. Ennyire nagyon fontos volt neki Tóni, és még ezek után van pofája bármit is számon kérni Mikin.
2007. nov. 8. 10:11
rettentő volt tegnap imi, noémi frizurája nem annyira ijesztő, bár őt is rövidre nyírták. És pluszban tilda is megrövidült. Mi van itt? Mindenki egyszerre jár fodrászhoz?
9069. virgilius (válaszként erre: 9068. - Szürkebarát)
2007. nov. 8. 09:46
Jaja :DDD
9068. Szürkebarát (válaszként erre: 9067. - Virgilius)
2007. nov. 8. 09:44

De jó volt tegnap, mikor a Bandi mondta a Nórának, hogy az Emma szerelme olyan öreg mint te.

Milyen képet vágott a Nóra. Jót nevettem rajta. :)

9067. virgilius (válaszként erre: 9065. - Kicsimkicsim)
2007. nov. 8. 09:36
Ráadásul Nórától valami hülye dedós autót kapott - mondjuk nem is nagyon próbált úgy tenni, mintha különösebben örülne neki. :D
2007. nov. 8. 09:25
A látványos frizura váltásokról az jutott eszembe, hogy talán Éva szelleme kísért...? (A másik tippem: csoportos kedvezmény a Kristály fodrászszalonjában)
2007. nov. 8. 09:23
Nekem Bandita szülinapjában az nem tetszett, hogy bár ő az ünnepelt, gyakorlatilag senki nem foglalkozott vele. Jó, nem kel agyonajnározni, de Nóra saját magával volt elfoglalva, András Nórával, Emmának meg a legvégén jutott eszébe, hogy melesleg meghívná Noémit tortázni. Szerencsétlen gyerek, aki különben is ritkán látogat haza nagyon jól érezhette magát a jeles napon...
9064. célia88 (válaszként erre: 9060. - 80ASIQ)
2007. nov. 8. 09:08
Hát szomorú, ha ilyen a való életben is megesik. :( Jó, én nem Pesti vagyok. Nálunk azért ilyen nincs.
9063. célia88 (válaszként erre: 9062. - Szürkebarát)
2007. nov. 8. 09:07
A szomszédunkban csinálnak hasonlót. Jó üzlet. :)
9062. Szürkebarát (válaszként erre: 9060. - 80ASIQ)
2007. nov. 8. 08:58

A szélvédők ütés álló fóliázása?

Micsoda üzlet!

9061. gerna (válaszként erre: 9058. - Szürkebarát)
2007. nov. 8. 08:52
Hogy lehet, hogy lehet! ez már egy másik Bandika, azóta lecserélték ;-)
9060. 80ASIQ (válaszként erre: 9057. - Célia88)
2007. nov. 8. 08:49

Ezt tényleg komolyan írtam. Eddig a kocsi ablakát szentnek és sérthetetlennek tartottam (fényes nappal persze). De most ez a film símán bemutatta azt, hogy mennyire pillanat műve ez az egész.

A BK mint oktatófilm! :D (De tényleg!)

9059. virgilius (válaszként erre: 9057. - Célia88)
2007. nov. 8. 08:24
Ez nem vicc, én már régóta így csinálom. Tényleg vannak itt Bp-en olyanok, akik a fosztogatásnak ezt a formáját űzik. :(
2007. nov. 8. 08:14
Most olvasom a másik fórumon, hogy Bandikának hogy lehet nyáron a szülinapja, mikor hideg időben született. És milyen igaz. Megnéztem a videót. Mindenki nagykabátban, sálban volt. Vagy Bandika nagy izgatottságára való tekintettel előbbre hozták a szülinapját?
9057. célia88 (válaszként erre: 9038. - 80ASIQ)
2007. nov. 8. 07:54

"Arra feltétlen jó, hogy ezentúl jómagam is az ülés alá fogok tenni minden félteni valót!"

:DDDD

9056. virgilius (válaszként erre: 9055. - Szürkebarát)
2007. nov. 8. 07:42
Michael Jacksonra??? :DDD
9055. Szürkebarát (válaszként erre: 9054. - Joys)
2007. nov. 8. 07:29

A tegnapi rész eleje még az a nap volt, amikor Imi szakított Sárával. Ugyanaz a rombuszmintás poló volt rajta! Délután biztos ő is fodrásznál volt, de a szakálla hogy a csodában nőtt ki két óra alatt?? Micsoda pancserek!

Az Andi mostanában egyre jobban hasonlít Michael Jacksonra. Tegnap szinte megijedtem tőle, mikor Zsolt előtt hadonászott a konyhakéssel.

9054. Joys
2007. nov. 8. 07:25

A széplelkű Zimi az új frizurájában úgy fest, mint egy kölyök, ha Sára mellé áll, inkább a nő öccsének nézni.

Ennek a fiatalos küllemének 20 év múlva majd hasznát veszi, de most?

9053. Joys
2007. nov. 8. 07:20
..az önzése és a hatalom mániája-csak utóbbit véletlenül lefelejtettem a stilizálásnál!
9052. Joys (válaszként erre: 9051. - Fhybi)
2007. nov. 8. 07:17

Miklósnak megvannak a maga igen súlyos hibái, ezek közül is kimagaslik az önzése, amelyekkel állandó veszélybe sodorta a családját, ezért Nóra okkal haragszik rá, ez nem is vitatható.

De Tóni nevelési hiányosságaiban nemcsak ő marasztalható el.

E tekintetben Nóra jobban teszi, ha hallgat és nem vádaskodik.

9051. fhybi
2007. nov. 8. 06:47
Én nem tudok a Miklósért rajongani. Nóra helyében a nyakát is kitekerném. Becsajozik, veszélybe hozza családját, a fiával nem tud mit kezdeni. Ti nem haragudnátok egy ekora túzog pasira? Én látni nem akarnám.
9050. Joys (válaszként erre: 9038. - 80ASIQ)
2007. nov. 8. 06:18

-Nem éreztem erőltetettnek a rablást, inkább azt, hogy ez éppen Kérleklacival fordul elő, aki már jó ideje egy két lábon járó szerencsétlenség.

Sajnos, ilyen útonállás bárkivel előfordulhat, kiváltképp Pesten, ahol elég sok fiatal motoros cikázik-űrhajós bukósisakban, ami felismerhetetlenné teszi az arcát.

Egy biztos, ezentúl nem hagyom a melletem lévő ülésen a táskám.

-Nóra viselkedése valóban olykor majdnem ellenszenves, ez az ellenszenve Mikivel szemben pedig eléggé eltúlzott, főként azért, mert szikrányi önkritikája sincs. Ő is alaposan elmarasztalható, amiért nevelt fiúkat, Tónit jócskán elkapatták, ahelyett, hogy időben a körmére néztek volna..

Akkor nem így végezte volna.

A fiút jóval keményebben kellett volna fogni, csak elnézőek voltak vele szemben.

Ezt Nórácska miért nem ismeri el?!

9049. 80ASIQ (válaszként erre: 9048. - Virgilius)
2007. nov. 8. 00:09
Engemm is érdekeltek a szerelmi ügyek annakidején! :) Bizony!
9048. virgilius
2007. nov. 8. 00:04
De miért érdeklik őt Emma ügyei? Még ha egy kislány lenne, de afiúkat tényleg érdekli az ilyesmi? ... Vagy csak az én családomban nem jellemző ez? :S
9047. 80ASIQ (válaszként erre: 9046. - Virgilius)
2007. nov. 7. 23:59

Úgy értem, hogy Bandika (két Andrea nem lehet egy filmben), csak hazudta, hogy az ajándékot kereste. Valójában Emma ügyeire volt kíváncsi, de azt nem akarta mondani.

Most persze majd Anrás is bele fog nézni a pda-ba. Én is belenéznék. Ha valami gyanús akkor a felsőbb szempontok überelhetik az etikát. Ha a gyerekem szerelmi vonzódásáról van szó. Nem játék.

9046. virgilius (válaszként erre: 9045. - 80ASIQ)
2007. nov. 7. 23:07

Szerinted tehát csak duma? És csak szimplán kíváncsiskodott? Kinézem a sorozat készítőiből, hogy komolyan az ajándéka leírását kereste. :DDD

Bandika frizurája, hát igen. Kéne vágni belőle kicsit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook