Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez igaz, annál nagyobb baj, hogy a pletykaházon kívül nincs élet, nem léteznek barátok, ismerősök-meghalt a világ, mert a nagyokosok ezt találták ki-9 évvel ezelőtt.
A cselekmény szempontjából röhejnek tartom, hogy szerencsétlen Novák Laci kényszerül így megalázni magát, függetlenül attól, hogy amiért ilyen mélyre süllyedt, azért csak magát okolhatja.
Iyen helyzetbe akkor sem szabadna hozni, mert ez már megalázó.
vagy eladhatná végre a berényikft-beli részét...
ezt már rég meg kellett volna tennie, és akkor még lenne cége...
Természetesen nem szerencsés, ha a házastársak egy munkahelyen dolgoznak, pláne, ha egymás beosztottjai, de családi vállalkozásnál ilyesmi egyre gyakrabban előfordul.
Általában jó nem sül ki belőle, egyikőjüknek elkerülhetetlenül megalkuvás az osztályrésze..
Kérleklaci szánalmas megalázkodását a kevély Palika előtt azért kicsit túlzásnak tartom.
Nem állítom, hogy ilyen nem fordulhat elő, ha az ember az utolsó szalmaszálat is elvesztette a kapaszkodásra, mégis valahogy furcsán éreztem magam..
Vili bácsiból vén hülyét csináltak. :(
Én helyeslem Pali döntését Lacival kapcsolatban. Egyáltalán nem lett volna jó, a volt főnököt alkalmazni futárként. Főleg az előzmények után, hogy rátámadt a Palira, mikor azt hitte, hogy futári állást akar neki kínálni stb. Ez az egyszer lesz..om, máskor lenyalom viselkedés undorító.
Nagyon nem szerencsés, hogy egy munkahelyen dolgozik Palika és Tilda mint főnök + beosztott! Ebből baj lesz!
Laci is könyörtelen volt Tildával annak idején. Ettől függetlenül én is visszavettem volna.
Ha visszavette volna, akkor Palika ugyanúgy járhatott volna Lacival, ahogyan András járt Miklóssal. (Ez csak ötlet. Hol van Laci intellektusa Miklósétól?? Ég és föld!)
Vilibá is tiszta hülye volt! Mint majdnem mindenki ma! Mi volt ma? Front?
Itt vagyok. :)
Klaudiának "sikerü" lebuktatnia Zsófit és Zsoltot, betoppan Soma tárgyalni, és ott találja őt? ... Jujj.
Palika nagyon genya volt. Meg is érdemli, hogy Tilda otthagyja, és lelépjen Erikkel.
Vilibá vajha miért főzött hashajtót???
Hol kujtorogtok??
Most ki az érdekes? Én vagy a film?
Fogalmam sincs milyen a Rém rendes család, de most ez olyan volt, mintha azt néztem volna! Vagy a győzike showot!
Jaj, Anyám!
Reméljük sikerült!
Ne feledkezzünk meg a többi körömrágóan izgalmas témáról sem! Gondolok Vili bá' varázslöttyére. Magdi anyus remélhetőleg úgyjár vele, mint Móricka a sárga csíkkal a viccben.
Komolyan: Az ilyen veszekedő vén banya megérdemli, hogy 40 év házasság után otthagyja a férje, avagy egyszer az állottvizes üveg is szétrobban.
Off:Igen valszeg már a szülőszobán van, vagy már a kórteremben :)))
Szorítunk!!!!!!!!
Oké! Köszi!
Én is gondoltam rá, hát már ideje lesz/van! :)
Élmény lesz! Extraméret, de csak kifelé!
Majd megkérdezem a férjemtől, ő csak és kizárólag krimiket és vetélkedőket néz a tévében, na meg Dr House-t. De utóbbi is elég horror újabban. :S
Egypt tegnap óta nem kattintott, lehet, hogy ma van a nagy nap??? Drukk nekik! :)))
Most, ha ez egy jó film lenne, akkor tényleg rághatná a körmét az ember, hogy mi lesz Zsófival! Így viszont biztosak lehetünk abban, hogy símán meg fogja úszni.
Már olyan régen néztem (krími) krimit, hogy azt sem tudom létezik-e. Hol lehet valami véres történetet nézni?
Tehát sikerül megtalálnia a dvd-ket. Ügyes.
Zsófi egyébként tényleg okos, de ezt erősen elhamarkodta.