Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ahogy mostanában elnézem Nórát, Miki számára a fordított arány lenne a büntetés (hónapokig való együttélés egy idegronccsal)...
Szuper, ha senki többet, akkor mehet a csevely, Ada. ;)
Igen, Tóni után kellett Barthának egy
újabb istápolandó. :P De ne felejtsük, hogy Tónival szemben annak idején voltak igencsak aljas húzásai is. Persze nem neki szánta, hanem Mikinek, de szenvedett tőle Tóni (és Nóra) is. :S
Nem kell traccsparti-topik, ennyi még befér ide... nehogymár csak a BK-ról beszélgessünk;-)
Nórát visszaszerezni, de minek? egy éjszakára "beadná a derekát", aztán megint büntetné Miklóst hónapokig???
Én még fiatalnak számítok itt, de régebb óta olvaslak titeket. Tetszett a topic stílusa, az, hogy itt nem mennek egymásnak az emberek véleménykülönbözőség esetén, illetve nem szólnak be offolás esetén. Szóval, ha szavazhatok,nekem is belefér ez a továbbiakban is...
Már Tóni idején kedvet kapott ehhez az óvóbácsi szerephez - végre van egy új alanya.
Magam is maradnék a jelen topikban-de döntsétek el, én elfogadom bármelyik változatot.
Csináljuk úgy, ahogy eddig, hogy beszélgetünk arról, ami jön, és akit zavar, az nyugodtan tegye szóvá? Vagy nyissunk egy topikot "BK-sok traccspartija" vagy hasonló címen? Én szsz előzőre voksolok, de ígérem, ez ügyben NEM írok ki szavazást. :P
Engem sohasem zavar, ha másról is szó esik, sőt, kifejezetten kedvelem, bár tudom, ez csak a topikba látogatók egyetértése esetén elfogadott, ill.megengedett.
Engem sem zavarna, mert sokszor én is hosszan tudok off-olni. :P
Lehet, hogy arról pl Klauval akarja lebeszéltetni magát, esetleg Orsival, Barthával...
Bartha mióta Botond lelki kukája amúgy? :) Minden fiatal fiú szerelmi életét szívén viseli a házban? tetszett, ahogy mondta: "Szívás", meg "Add csak magadat". :D
jópofa volt, amikor miki újságolta a lacinak, van egy új ötlete a nóra visszaszerzésére, de most nem mondja.
mi az, félt, hogy erről is lebeszélik? :-))
Szerintem ez a topik sem annyira szigorúan csak kizárólag BK, engem nem zavarna itt sem az OFF téma, de nyugodtan szavazzatok le, ha Benneteket igen, úgyis én vagyok az egyik fő offoló. :S
Annyi off belefér, hogy itt meghírdeted a másik topic napi témáját, és akit érdekel, biztos átnéz...
Szerintem nyugodtan bemutathatta volna a többieknek, kb. úgy, hogy "ő volt az egyetlen, aki emberi módon viselkedett velem, amikor mindenki elfordult tőlem." Nem kell szégyelni csak azért, mert nem olyan sznob, mint a többiek, itt különböző szemléletek, értékek találkoztak, és miért jobbak a sznobok, akik ezt képtelenek felfogni, és inkább elmenekülnek? Én is dolgoztam együtt börtönviselt emberekkel és menő üzletemberekkel egyszerre - és le tudtunk ülni, jó nem partizni, hanem bográcsozni együtt, jó hangulatban, voltak közös témák, mert senki nem provokálta szándékosan a másikat, meg nem sajnálta le. Szerintem ez lenne a normális.
Igen, de oda átjöttök mindannyian?
Szerintem a tegnapi rész Best of-ja Miki beszólása volt Lacinak: Laci, te olyan bölcs vagy, amennyire ezt csak kevesen sejtik rólad... - hát nem kell sokat tennie érte Lacinak, legalábbis előttem (pl. ha egyedül befűzi a cipőjét, én már ámulok és bámulok bölcsességén :) )
Nyiss egy másik topicot, amiben bármi másról lehet beszélni. :)
Annyit filózom ezen:
Minden nap eszembe jut vmi, amit szívesen megbeszélnék Veletek, hogyan lehet ezt megoldani. Ezek apró,v nem apró történések az életemben, filmek stb, de mivel ez Bk topik nem tudom hogy lehetne?
Igen vmi ilyesmit gyanítok. Ő sosem volt ilyen lemondó
Nektek nem fura, hogy Miklós már másodszorra "engedi" magát lebeszélni a nagy tervéről? Először András, aztán Laci győzte meg, nagyon fura.
A számból vetted ki a szót... :))
Minden esetre Barbara megjelenése és megnyilvánulásai jók voltak ott a partin, nevetgéltem egy sort... :)
Régen mindig mondogatta, hogy az Andrejja nem a Gézuhoz való...
bizony, egy parti nem így működik.
ennyi enni-innivalót az ember nem szerez be röpke pár óra alatt, és a vendégeknek is kell készülniük. egy ilyen megszervezése min. egy hét. ezt klaudiának - mint partiszervezőnek - illett volna tudnia, és nem rátörni az emberekre, hogy gyere ma partira...
az egyik vendég meg rohan el az operába? túl nyilvánvaló volt, hogy miért megy el, hisz ha valakinek jegye, vagy bérlete van, nem fog előtte 10 percre partira menni. meg ráadásul a traviata...
szerintem ebben a korban egy operarajongó már legalább kétszer látta, nehogy olyan fontos legyen, hogy ne hagyhassa ki...
szóval nagyon egyértelmű volt, hogy barbara miatt megy el, ahogy mindenki más is...
a zsófi pedig megérdemelte, hogy végre valaki megmondta neki a tutit, mert szerintem klaudia nagyon könnyen megbocsátott neki...
persze annak idején az is furzsa volt, hogy klaudia megsértődött, amikor zsófi rákérdezett, hogy ő volt-e...
miért is ne lehetett volna? utálta a bartát, volt alkalma a mérget az italba önteni, és az, hogy még sosem tett ilyet, nem lehet mentség.
minden ember életében vannak dolgok, amiket életében először megtesz: születés, iskola, első munkahely, esetleg első ciki, ital, nő, férfi és akár gyilkosság is...
Vanda már marhára idegesít. :/
Hát lehet, hogy már régóta így van, de nekem eddig valahogy nem tűnt fel, és most nagyon furin hangzott! :D
Szerintem már egy ideje tegezi, nem? Inkább az volt vicces, ahogy Magdi néni mondta: "kedvellek téged" - húha, hát ez nagyon nem így volt nemrégiben még. :O 3 év múlva Kingát is "kedvelni" fogja vajon? (Bár aligha, mert a menye lesz. :P)
Nem tudom....nektek nem volt furcsa, hogy Andi tegezte Magdikát? Húúú, engem nagyon zavart. És azt is furcsálom, hogy ebben a házban senki nem takarít, csak Magdi néni. Azért ez durva. :/ Mindenki rohan az öreglányhoz, ha valami esemény van náluk, hogy gyorsan tegye rendbe a kéglit. Leesik a gyűrű az újjukról, ha néha ők is kiganyéznak a saját házuk táján? :P
További ajánlott fórumok: