Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Valahol ez kicsit érthető, mert sértett büszkeség áll mögötte.
Ehhez mégcsak nem is kell tininek lenni.
Ha csak ez volna Vanda rovásán, még nem is kellene elmarasztalnunk.
De benne düh és bosszúállási vágy tombol-máris.
/Eszembe jut Michael Douglas és Glenn Close évekkel ezelőtt készült remek filmje, a "Végzetes vonzerő"-emlékeztek rá? Ez szól arról, hogy egy nő képtelen belenyugodni, hogy megszakítják vele a kapcsolatot, valósággal beleőrül és ádáz bosszúhadjáratba kezd../
Még azt is megkockáztatom, hogy D.Anita az utóbbi időben-talán mert a közeli távozása miatt bizonyítani akar-sokat javult, elmélyültebb, hitelesebb lett az alakítása.
/Úgy emlékszem dec. 31-ig szólt a mandátuma, azaz rövidesen már nem láthatjuk./
Ennek egyszerűen az az oka, hogy D.Anita profi színésznő /egyébként a kaposvári Csíky Gergely Színház tagja, csak a Bk miatt idáig fizetésnélkülin volt/, míg Varga Iza amatőr, akit valamilyen oknál fogva meghívtak a produkcióba..
/Ha most rosszmájú lennék, azt mondanám, o.t.p.-segédlet áll/hat a háttérben /"Oda Tartotta a P.."-t, de nem teszem..
Bocsi a profán kiszólásért!/
Ja. Ahhoz képest, hogy Zsuzsa tudtom szerint nem bír egy légtérben lenni Miklóssal, mert annyira mélységesen gyűlöli....Ez mondjuk Nórának is feltűnhetett, mert jól rácsodálkozott a dologra.
Zsuzsának ennyire kellene a lóvé....?
Az is lehet. Apropó iroda.
Mit szóltok hozzá, hogy a mérnökné asszonyság irodai kisegítő munkát vállalt a mélyen gyűlölt exsógornál. És milyen könnyen ráállt. Bizonyára ezekre az életszerű megoldásokra gondolt a tisztelt producer úr.
Miklós úriember, múltkor is szállodába ment :)
Ezt a lehetőséget kihagytad :)))))))))))))
Kis hazugságaid? Nem azt mondtad, hogy az ismeretségi körödben fordult elő?;)
A következő részben Miklós szakít Andreával. De hova költözik?
Tippek?
Andráshoz Bandika szobájába
Gézához (A Nóra által tőle ismeretlen módon megszerzett lakásba)
Klauhoz (Barbara helyére)
Zsolthoz (ez azért még BK szinten is merész lenne)
Kingáékhoz a sufniba
Laciékhoz a kanapéra
Marad Andinál...
Juli, Vandáról: "Szakított Botonddal, igen rosszul viseli"
Már megint ez! kb. fél óra telt el a szakítás óta, hát hogy viselné?? akárki is kezdeményezte a szakítást. Bár ahogy elnéztem, Vanda megint bosszúra készül.
Üdítő kivétel vagy! :)
Sajnos a mai világban tényleg jobban jár az ember, ha hazudik, csal néha. Csak én oly kis pont vagyok, hogy a kis hazugságaim semmi vizet nem zavarnak! :D
Á, egyértelmű, hogy Vandával a büszkesége mondatta, hogy ő dobta Botondot.
80-as, én lazán megmondtam az igazat, amikor ott lettem hagyva. Sose volt kenyerem az őszintétlenség, bár ebből már elég sok bajom származott. :S
Így megúszta Botond a verést a papától, de még utólag elszólhatja magát Vanda!
Nekem változatlanul nem tetszik, hogy a kiscsaj folyamatosan hazudik, kavar.
Clau képe viszont tetszett, mikor imádott unokája ráförmedt.
Ha Barbara elköltözik és kilép, azt sajnálni fogom, jó arc...
Végig láttad a BK-t? Akkor biztosan tudod, hogy Boti adta be a felmondását Vandánál, aki kellemes csalódásomra úgy adta elő a szüleinek, mintha ő tette volna ki a szűrét. Vagy azért mert szégyellte volna bevallani, hogy ő lett lapátra téve, vagy azért mert féltette Botondot az apjától. Hajlamos vagyok az előbbit feltételezni, de akkor is. Most ez így jól jött Botondnak.
Érdekes, hogy ismerettségi körömben igen kevesen mondták azt, hogy "dobott a pasim" vagy "dobott a csajom" inkább mindíg azt hallottam, hogy "dobtam! meguntam!" vagy valami hasonlót.
Egy valami tagadhatatlanul Kalamárék mellett szól, s ez a tartósan magas-2-2.2 milliós- nézettség, amiért valóban dícséret illeti őket.
Számomra ez minden, de nem akarom őket bántani, már rájöttem egy ideje, hogy nem szabad túlzott követelményeket támasztani egy ilyen szappanoperával szemben, vagyis értelmetlen dolog naponta szembesíteni a látottakat a realitással, mert a cselekmény-szerintem szándékoltan- nem, vagy csak igen kevéssé tükrözi a való életet.