Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Komolyan mondod? Hát ez nem semmi. :S Egyébként én is tegnap voltam fogorvosnál, de privátim, úgyhogy a szokásos - magas - összeget fizettem, vizitdíj nélkül. :( (De csak ebben a dokiban bízom fog-ügyekben.)
Na jó, On.
Mi is lett volna az? "XXX-es" film?
Ilyet aligha vállalna be, az egész jövője odalenne..
Igaz, hogy "Michelle Wild"-akarom mondani-Vad Kati is visszatalált, ha emlékeztek..azóta puritán családanya.
Eddig közel 30-szor szavaztam itt a HOXÁ-n virgilius, az nem elég??
Eldöntöttem, hogy a következő szavazásom a vizitdíj eltörlésére fog irányulni, a közelgő népszavazás alkalmával, de az legalább értelmes dolognak ígérkezik.
Indokom:Legutóbb a fogorvosi szakrendelőben kellett fizetnem, méghozzá negyed óra alatt, nem kis megdöbbenésemre, kétszer/!/,mivel a /fog/röntgenért külön is le kellett rónom a 300 Ft-ot, utána pedig a fogorvosomnál..mert az előbbi-ezt megmagyarázták nekem-külön cég!
Szóval csupa öröm az élet!
Addig is ti szavazzatok nyugodtan, itt a HOXÁ-n.
Csak halkan kérdezem: mi lett volna, ha még problémát is okoz neki??
/Eszembe jut a tegnapi csókja../
Ugyanonnan:
"Szerelmespárt játszik a Második szereposztás című darabban Szabó Erika és Dósa Mátyás. A Barátok közt két tinisztárja a sorozatban ritkán szerepel egy jelenetben, a színpadon azonban igencsak közel kerülnek egymáshoz.
Szerelmes csókolózáson kaptuk a Barátok közt két
fiatal sztárját, a Tildát játszó Szabó Erikát és a Tónit alakító Dósa Mátyást. A fiatalok nem a magánéletben és nem is a sorozatban alkotnak egy párt, hanem a színpadon. És ott is csak a próbákon, mert a Második szereposztás című darabban különböző szereposztásban játszanak."
Tehát nem lehet akkora újdonság Erikának a "színpadi csók".
Csókjelenthez: szemelvény Szabó Erika honlapjáról.
Csókos szerepet játszik Szabó Erika
2007. Április 1. | Forrás: StoryOnline.hu
Szokatlan szerepkörben látható legújabb színházi darabjában Szabó Erika. A Barátok közt Tildája ugyanis egy, a szerelem ellen lázadó fiatal lányt alakít, aki fölött győzedelmeskednek érzelmei.
Egy szerelmes vígjáték főszerepét osztották az Aranytíz Teátrumban Szabó Erikára, a Barátok közt Tildájára. A bájos színésznő a Fiú, lány című kétszemélyes, 1936-ban játszódó darabban játszik. "A történet szerint két, a szerelemben csalódott fiatal találkozik egymással. Eldöntik, hogy hadat üzennek a szerelemnek és kizárólag barátságból találkozgatnak. Viszont nem tudnak parancsolni az érzelmeiknek, ebből pedig rengeteg humoros helyzet adódik" - mesélt lelkesen Erika, akinek bizony egy csókjelenettel is meg kell birkóznia a darab közben. - "Minden színésznek fel kell készülnie, hogy egy-egy szerep közben akár egy csókjelentettel is szembetalálkozhat. Ezért ez nem volt meglepetés, nem okoz különösebb problémát sem nekem, sem a környezetemnek."
Szóval, megbirkózik vele, azt mondja ;-)
A köv. héten lesz: Az epizód ismertetése: Gézának támad egy ötlete, miként békíthetné ki a Magdit és Vilmost. Noémi elmondja Vandának, hogy Andrást és Júliát félreérthetetlen helyzetben látta. Miközben Emma nem tudja eldönteni, vajon találkozzon-e Kristóffal, Miklós pedig mindent megtesz azért, hogy Nórát és Timit visszacsábítsa Budapestre, Andrea nehéz döntéssel kerül szembe.
Magdiék még mindig fasírban, András-Juli között végre mozgolódik vmi, akár csak Emma-Kristóf között. Miklósnál a szokásos csali-rázás, Andi meg hamarosan költözik.
Így van.
És Kingát illetően is.