Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A Juli! (Vagy csak símán Juli?? Hiszen nem megszólítom, hanem őrá akarom nyomatékosan felhívni a drága jó fórumozók figyelmét!)
Annyira felbosszantott, hogy elkezdett aggódni azért mert ez a fülbevalós szerencsétlen bejelentette a távozását! :( Nemhogy örülne!
miklós nálam ma megint súlyos rossz pontot szerzett azzal, hogy erről a Kristóf gyerekről azt hazudja, hogy ő egy drogdíler. Meg ő verte meg Tónit valamikor! De nagy gazember! :(
Na, mai részről semmi komment?
Nem úgy volt, hogy majd hazajön Mónika, és ő békíti ki az öregeket? Szerintem Klau és Orsi ezt a miklós-témát már túlragozták, kezdett már idegesíteni, hogy milyen sokáig arról volt szó.
Juli meg nehogy már emiatt érezze kellemetlenül magát, hogy Alex lelép!
Remélem, már nem sokat kell várnunk a temperamentumos, örökifjú O.Marira!
Nagyon kiváncsi vagyok rá, mert az utóbbi időben több darabban is alkalmam volt őt látni az Operettszínházban, igaz, itt nem kell majd táncolnia és énekelnie..
Nem a polémia kedvéért virgilius, de az elején annak nem voltak jelei, hogy Kingának tetszik Botond.
Vagyis amit írsz, az feltételezés-szerény véleményem szerint.
Amikor Oszvald Marika forgatott a BK-ban annak már van 2-3 hónapja ugye?
Mikor jönnek már azok a részek? Vili'bá nagyon nem bír magával, egyedül szeretne utazni. Persze ez érthető, mert kevesen bírnák ezt az örökös macerálást amit ő kap a nejétől.
..akkor mától komoly feszültségek várhatók! Don Berényi bajban lesz, erőlködhet, hogy meggyőzően magyarázkodjon.
Ezt nem hagyjuk ki.
Devecseri: Állatkeri útmutató
Tessék szépen elolvasni! Ha valaki jobban szereti a zenét, mint az olvasást, Halász Judit egyik lemezén énekli. :)
Csatlakozom, nagyjából ez így van.
Mi tagadás, mi férfiak, könnyen hazudunk szerelmet néha akkor is, amikor valójában másként érzünk, mert célunk a nő megszerzése. Ez is benne van a génjeinkben.
/Na most nagyon őszinte voltam!/
szerintem kingának az a baja botonddal, hogy még a vandával járt, amikor őrá is ráhajtott, miközben esze ágában sem volt, hogy szakítson a barátnőjével. utána lefeküdt vele (vandával) néhányszor, és hirtelen szakít, miközben előtte végig azt mondta, milyen szerelmes... azt csak mi nézők láttuk, hogy ilyenkor a szemét forgatta, meg pofákat vágott..
kinga úgy látja, hogy vanda csak egy skalp volt a fiú részére, és ez nem tetszik neki, különösen annak fényében, hogy vandának botond volt az első "férfi" az életében...
szerintem
A hód arcán enyhe pírral,
csókolódzik a tapírral.
Rosszalja a jegesmedve:
- Nem vagytok még megesketve!
/Devecseri G./
...bár ahogy Mikit eddig megismertük, rendszerint egy újabb hazugsággal, vagy mellébeszéléssel kivágja magát.
Nóránál is ezt teszi, meg mindig, ha bajba kerül.
Nem,nálad elnézhető.
Tapír különben van a pesti Állatkertben, de valszeg több vidékiben is.