Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hogy miből?
Én ugyan nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy a terhességet az uh, a vizeletteszt, és a vérvétel előtt is meg tudták állapítani. Tapintásos mószer? Öööö aki ilyenen átesett biztos többet tud róla mesélni.
Amikor észrevettük, hogy harmadik gyerekünk is lehet akár, akkor patikai terhességi teszt: poizitív. Laboratóriumi vizeletvizsgálat: negatív. Ultrahang: pozitív
"Ideális fekvésű, nagy, egészséges, szép baba! Gratulálok!" (mondta a doki)
Igen, vizitdíjra, vagy kiszállási díjra gondoltam.
Vanda esete szemmel láthatóan nem "sürgősségi" eset volt!
Kb. 3 éve Édesanyámhoz kihívtam a háziorvosát, ő közölte, hogy 2.000,- Ft a vizitdíj (Pedig akkor még az SZTK-ban nem kellett fizetnünk!)
Mármint vizitdíjat?
Én úgy tudom, ilyenkor csak akkor tekinthet el ettől az orvos, ha sürgősségi esetnek minősíti. /De lehet, hogy ebben tévedek./
Itt ez az egész-esetleges vizitdíj-fizetés- homályban maradt.
Szerintem a doktornő aligha volt "nőgyogyis", inkább belgyógyász, így az ég tudja, miből állapította meg, hogy Vanda nem terhes..
De ha van ötletetek, közöljétek.
Nem tudtad még 16 percig visszatartani? :)
Nagyon sok szeretettel gratulálok, jó egészséget kívánok nektek! :)
Igen, ilyen "alapos" vizsgálat után - nem kapott hálapénzt a dokotornő!
Tényleg mióta bevezették a vizitdíjat, ilyen esetben nem kell fizetni?
Nem tudom, mi történt velem, de átragadt rám a lelkesedésetek!
Az utóbbi napokban szavaztam néhány esetben, de ezek mind komoly témák voltak.
"Kristófról"
Csak nem "előtanulmányokat" végzel, Célia?
Akár így van, akár úgy, jól teszed. Csak tájékozódj alaposan, mindenről, még hasznát veheted minden tapasztalatnak.
Csak így tovább!
Miklós mindenre képes!
Viszont Andi is, Nóra is-kis kutakodás után-megtalálhatná Miki urológusának nevét, címét, ha akarnák-csak körül kellene nézniök a holmija között.
Így lehetne kétséget kizáróan megfogni a nagy Berényit.
Ezt már nem tudná kidumálni.
Köszönjük.
Célia! Szüléstörténet a babanaplónkban!
Én nagyon elégedett vagyok a Vandát alakító kiscsaj produkciójával, egyáltalán nem utálom, sőt, kifejezetten tetszik, ahogy megmutatja, milyen egy problémás kamaszlány viselkedése.
Nórától viszont kiütést kapok, mert ez a flegma, sóhajtozós, lassan pillantós stílus nekem nem jön be. Sajna, már Juli is kezdi a sóhajtozást...remélem, nem veszi át ő is ezt a stílust...
És bírom Noémit is, kicsit sajánlom, hogy elmegy a sorozatból Csifó Dorina, kíváncsian várom a helyébe lépő új arcot.
Tilda...Tilda...Tilda...nem lehetne már megszüntetni ezt a rángatózást?!!!!!!!
Mostanában Zsófi is elég uncsi.
Vanda nagyon jól adja a kígyót, fölénye elsöprő! :)))
Kíváncsi lennék, hogy kit utálnak azok, akik "valaki mást" :)))
Kivételesen én is szavaztam, mert haragszom a kis anyaszomorítóra!
Sőt, bosszant!