Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Gerna!
A másik kép a gorillás? Vagy ez már újabb?
Szürkebarát!
Törvény ugyan létezik, és határozatot is hoznak ilyen ügyekben, de ez még nem jelenti azt, hogy egy esetleges csúnya válás után a kedves nej megengedi, h lásd a gyermeked. Jó pár példa van rá sajnos :(((
Nem kívánok messzemenő, elmarasztaló következtetéseket levonni a cselekményből, de hajlok arra a vélekedésre, hogy a f.írók nem a harmonikus párkapcsolatokat helyezik előtérbe.
Erre mutat, hogy a házban jelenleg Orsi /és az öregek/ kivételével mindenki szingli, állandóak a konfliktusok és perpatvarok, intrikák és gyűlölködések, egyetlen, jól működő házasságot, vagy más kapcsolatot nem látni..
Egyetlenegyet sem!
Vagy a készítők azt akarják ezzel mondani, azért nem, mert erre senki nem kiváncsi?!
Milyen példa áll ezek után a fiatalok előtt?!
Szerfölött érdekelne a véleményetek.
Nem valószínű, hogy Zsoltnak sok köze lesz Andihoz és a születendő gyerekéhez, mert megszokhattuk, aki kilép a sorozatból, az a cselekmény szempontjából meghal, azaz többet aligha látni.
Andinak is, akit kiszuperáltak, ez lesz a sorsa.
Talán mondani is felesleges, de a tehetős családból származó, számos tekintetben ügyefogyott Palikának akkor kellett volna vagyonszerződést kötnie, amikor a papája által a bankszámlájára utalt, több milliós örökségével együtt elvette a szegény sorsú, csóró Tildácskát, nem most, amikor közösen vettek fel bankkölcsönt, amikor együtt vágtak bele lakásfelújításba, valamint önálló vállalkozásba, stb.
Ennek a következménye kizárólag csak válás lehet, Tilda pedig majd dajkálhatja egyedül a gyerekét, ha egyáltalán lesz neki és mehet további okos tanácsokért Claudiához..
Hát muszáj nekik továbbadni, mert másképp nem tudnánk, mi zajlik a szereplőkben... magunktól kellene kitölteni az űrt, amely a történések és a reakciók között tátong.
Így pedig max csak azt nem értjük, miért pofáznak el mindent.
Nem tesz semmit 80AS! :DD
Amúgy nem vettem volna magamra! :D
Teljesen egyetértek veled Célia! nekem is hasonló megállapításaim lettek volna Noémivel és Kingával kapcsolatban.
Ez az ügyvéd téma szerintem nem ilyen egyértelmű, ahogy Tilda képzeli. Beugorhatott Pali vmi cégügyet intézni is oda, és utána mehetett az orvosi műszereket forgalmazó céghez is.
Meglehetősen idegölőnek tartom, hogy Nóra szokásos szövegét ezúttal Andi mondta el. (Soha többé nem látod a gyereked!) Mintha törvény nem is létezne ebben az országban, és egyedül az anya dönthetné el, hogy a gyerek találkozhat-e az apjával vagy sem! :(
-A pletykaházban változatlan az a gyakorlat, hogy itt mindenki azonnal tovább adja a gondolatait egy másiknak../lásd Tilda-Kingának, Andi Orsinak, stb./
Ilyen még egy kommunában sincs, mert ott is léteznek magán ügyek, bizalmas értesülések, családi titkok.
Nekem ez már nagyon unalmas és bosszantó!
-Minden jelenet-kivétel nélkül- a konfliktusok éleződését szolgálja.
Palika jobban teszi, ha gyorsan elválik Tildájától, ehelyett beszáll a játékba, hogy hőn óhajt gyereket feleségétől, közben ügyvédhez rohangál, Radnics annyira meg van szorulva anyagilag, hogy képes 5 "guriga" miatt-ami neki pipafüst!-megzsarolni egykori jó haverját, Zsoltot, amellyel magát is bajba sodorhatja, de ezzel nem törődik..tovább már nem is sorolom.
Szóljon, aki elhiszi ezeket a marhaságokat!
..holott mint tudjuk, gyerekes gondolkodású,18 éves!
Kizárt dolog, hog ez a Fejtő -gyerek nem jött rá már eddig is, hogy manipulálnak vele, hiszen már akkor is tapasztalhatta ezt, mikor Zümi egy félórán át marasztalta őt a Rózsá-ban!
Ennyire azért nem hülye, csak a forgatókönyvírók képzelik, hogy minden maszlagot be lehet adni nekünk..
Egyébként ilyen korban, mint a naív, csitri Noémi, elég veszélyes dolog elhúzni a mézes madzagot egy 25 körüli fiú orra előtt, aztán az utolsó pillanatban közölni vele, hogy ő "nem arra" gondolt..
Jobb, ha ezt egy lány nem próbálja ki, mert nagyon ráfázhat.
Jó reggelt, szép napot!
Pencil: nem örvös medve...
Segítség: ő az erszényében hordozza a kicsit.
Nekem is szabad?
Akkor örvös medve.
Szerintem azt látod, ahol csak az állat van tátott szájjal.
Segítség: nagyon félelmetes a hangja!
Nem tudom miért, ha én belenézek az adatlapomba, megvan mind a 2... és összesen nincs 12 képem.
Melyiket látod? ember is van a képen?