Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Remélem Milán kiderit mindent és Bandita mehet vissza az anyjához.
Aszongya Milán "Bandika limével szereti a kólát"
Lime angolul meszet is jelent , nem csak zöld citromot :)
nem kéne odaengedni,csak hát egyedül milánnak van esze,ő tudja bandita mire képes,
azon gondolkodtam, visszaemlékezve,minden berényinek van valami kattanatja, ott volt dani skizofrén, balázs az se volt normális,bandita meg pszihopata, na meg timike se kispályás, volt pár húzása,ezekhez képest a szabó-ikrek angyalok
Én is szeretem! :))
De én csak három jelenet után mondom meg a film végét! :)))))))))))
Bizony! Columbo a legjobb!
Rögtön feltűnt volna neki, hogy Bandika mutogatja a buszjegyét, pedig, nem is jön a kalauz! :)))
Hiszen, ha valaki megkérdezte a nyomozása alatt feltűnően, hogy "hány óra is van", már Columbo tudta, hogy az a gyilkos! Nem igaz?!
Miklós orvosa dr Tárnok Ferenc, aki Ludwig orvosa is volt. Ezért érdeklődött a Berényiek neve után, mert Berényi Ágnes nevére emlékezett.
(Pedig, nem is olyan különleges név, szerintem.)
Attila, gyorsan Miklós állapotára terelte a szót, mert mit is mondhatott volna neki, hogy képzelje el doktor úr, azóta már kétszer is meghalt?! :))
Akkor jön kuszaszemű százados
Helyszínelésnél csak megnézik a környezetet is.
...és az utolsó képkockák szerint eszébe jutott, hogy ő az egyik asztalról 2 db mosatlan poharat belerakott a mosogatóba = abból az egyiken lesz Mike ujjlenyomata, DNS-e, a másikon pedig akivel együtt iszogatott!!!
És szerintem most rohan fel a kisszékbe, hogy kimentse a 2 db. poharat, mint nyomravezető bűnjelet!