Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ezt a sok degerenáltat komolyan mondom, ritkán látni ennyi állatot egyszerre. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Kedves Pencil, el kell szomorítsalak rengeteget jártam már itt, a társaságot valóban nem ismerem úgy ahogy a társaság sem engem. Ezúton szeretnék elnézést kérni a "KIVÉTELTŐL" akiknek a mi szóváltásainkat kellett olvasnia.
Nem hinném, hogy bárkit sértegettem egészen eddig, de úgy vélem ha mindenki a saját dolgával foglalkozna akkor most nem itt tartanánk. Egyszerűen csak el kellett volna olvasni (vagy nem) azt a hirdetést és kész.
és ráadásul több lényeges dologról is lemaradt, ez szörnyű:DD
jól megmondta vandának...
"kiváltott egy cinikus és nyers szóváltást egy fórumtaggal. "
Se nyers, se cinikus nem volt Hangyász beírása.
Csupán tárgyilagos.
De a hisztid az érthető, mert valószínűsíthető, te írtad azt a pontos menetrendet.
Ha már az IQ-nál tartasz, vizsgáld felül a sajátodat!
Az IQ max. top-on lehet.
Így, egy p-vel!
Ebben a topikban nem divat ez a stílus!
Kapd össze magad! OK?
Nejem most mondja, hogy ő a Tilda anyukájával melózik..
No mondom, ez aztán a fanatizmus :)
neked mi jó van ebben, hogy ennyire hirdetni akarod? :)
mert szerintem elsőre is sikerült felfogni, és ezután is fogunk beírni tehát ugyanúgy a sokadik beírás lesz majd
Ha esetleg valaki kedvet kapna:
Ezúttal 30 év felettiek jelentkezését várja a produkció.
A Barátok közt produkció meghallgatást hirdet
30 év fölötti nők és férfiak számára!
Felső korhatár nincs!
Időpont: május 10. szombat 10:00, valamint
május 25. vasárnap 10:00
Helye: Média Center Campona 1222 Nagytétényi út 29/b
amúgy a Camponát Csepelről is meg lehet közelíteni a 138-as busszal :)
Csepelt meg elég sok helyről, könnyen és gyorsan meg lehet közelíteni, mindennap
Hangyászsün bejegyzése- véleményem szerint- nem kötözködés, hanem INFORMÁCIÓ. Én pl. ezeket nem tudtam, és ha megyek vasárnap, nem árt, ha tisztában vagyok a változásokkal.
Úgy gondolom, inkább köszönet jár az infóért Hangyászsünnek.
No, meg persze neked is, hogy felhívtad a figyelmünket a lehetőségre!
Marhára nem azért másoltam be ide, hogy bárki is unalmát elűzvén kötöszködési pontokat keresve világosítsa fel a pór népet milyen tudatlan emberek léteznek (csak mert nem ismerik a BKV menetrendjét)!!! A hirdetést nem Én írtam, csak találtam, aki fogalmazta valószínűleg nem használja a BKV járatait, de ettől még a cím nem változik, így aki szeretne eljutni a válogatásra előtte informálódhat az épp aktuális járatokról!
Ohh és Kedves Hangyászsün, természetesen köszönjük a felvilágosítást.