Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az előzetes szerint Miki szentül hisz abban, hogy sikerül Claudia figyelmét felhívnia Patrikra és a férfit leválasztania Nóráról.
Utóbbit én nem tartom valószínűnek, annak ellenére nem, hogy Patrik tisztában lehet vele, hogy pénze itt csak Claudiának van.
A kérdés elég nyitott.
Még annyit teszek hozzá, hogy a sorozat készítői-Kalamár nagyfőnök, mint producer és a f.írók-nem készültek fel Kertész Mónika fogadására, semmilyen cselekményt nem írtak a személye köré, eleve szánalmas semmittevésre itélték, jelentéktelen figurává sorvasztották, amivel nem használtak F.Réka-sajnos, egyébként sem túlzottan nagy-hírnevének.
Mindent egybevéve szívből sajnálom őt, mert a körülményektől függetlenül-akár ő akart visszatérni a sorozatba, akár hívták- nem ezt érdemelte.
-Ez egy semmitmoondó visszatérés volt Réka részéről, amiért főként a Bk-készítői marasztalhatók el.
Felér egy teljes kudarccal!
Nyilván előzetesen nem volt alkalma elolvasni, milyen "come back"-re hivják vissza, különben ilyen nyúlfarknyi szerepet nem kellett volna elfogadnia. Szimplán végig statisztálta szegény.
-Viszont gratulálhattok Oszvald Marikának, aki tegnapelőtt Siófokon, a szezon-nyitó városi ünnepségsorozat keretében Kálmán Imre-emlékplakettet vehetett át a polgármestertől.
Egész véletlenül csöppentünk bele az eseményekbe, de nagyon örültünk neki. Marika egy hosszúkabátos, vanilia-sárga nadrágkosztümöt viselt és kedves szavak kiséretében köszönte meg a kitüntetést, amit több évtizedes operett-alakításaiért kapott a várostól.
Az eseményről több fotót készítettem.
Különben a Balatonon még hűvös a víz, de máris kellemes, meleg idő fogadott, kisebb-nagyobb széllel és este már a szúnyogok is előmerészkednek.
Remélem, nem marad el a több-menetes szúnyogírtás.
Összesen egy pasit láttam fürödni a 17 fokos vízben, szerintem német volt.
Nagyszerű volt a szállásunk és ellátásunk-még egy bálon is résztvettünk- a Hotel Ezüstpart szállóban-Széplak-Felsőn, ami közigazgatásilag Siófokhoz tzartozik.
Kicsit előbb indultunk haza, hogy elkerüljük az ünnepvégi nagy tömegrohamot az autópályán.
Azon tűnődtem Pünkösd vasárnapján( mert mi máson is tűnődhettem volna...), hogy milyen igazságtalan vagyok, amikor Kalamáréknak azt róvom fel, hogy mennyire nem életszerű a Bk. Miért, a Pókember, a Terminátor, a Jóbarátok és az egyéb nyalánkságok talán azok?!!
Na, szóval mától sokkal megértőbb és elnézőbb leszek velük! :))
nem kell a tagnak ahhoz otthon lenni, hogy kikapcsolják a villanyt
de az már akkor nagyon durva elmaradás miatt van, és többszöri felszólítás előzz meg, úgyhogy nem egészen így megy ez
Tyűha...Kristóf ultimátumot ad?!!
nagyon köszönöm, pencil!! :)
Sajnálom a kicsidet!
Semmit nem veszítettél, egyáltalán nem volt izgi tegnap.
Itt a tartalom az rtlklub oldaláról.
Orsolya sokkal feszültebben érkezik haza Írországból, mint ahogyan elment. Rákiabál Lászlóra, amikor elektromossági probléma adódik a lakásban, másnap reggel pedig Imrére förmed rá, amikor erőlteti, hogy szólnia kellene Leventének Noémi helyzetéről. Amikor László kérdőre vonja az idegessége miatt, Orsolya azt állítja, hogy semmi baja, de László gyanítja, hogy valami nincs rendben.
Miután Kinga visszautasította a bocsánatkérését, Botond megkéri Zsoltot, adjon neki esélyt, hogy bebizonyítsa: tanult a hibájából, és képes befogni a száját. Másnap reggel Zsolt azt mondja Botondnak: talán van számára munkája, és megbízza azzal, hogy keressen egy elhagyatott környéken lévő raktárépületet. Géza bevallja Eriknek, hogy szeretne újra összejönni Kingával, Botondnak pedig sikerül csukva tartani a száját a Zsolttal való egyezségéről.
Emma megtudja Andrástól, hogy Kristóf nem ment el a rehabilitációs foglalkozásra. Felkeresi Nórát, aki azt javasolja, nyugodjon meg, mert Kristóf és Erik kiruccanása talán csak egyszeri alkalom. De Kristóf elhatározza, hogy holnaptól futni fog, és elmegy futócipőt venni Erikkel. Miközben Emma döbbenten tudja meg Kingától, hogy Kristóf edzeni akar, Kristóf elhatározza, hogy megkérdezi az orvosát: megihat-e néha egy-egy sört. Kristóf felmegy Emmához a Berényi lakásba, ahol Emma kifejezi neki aggodalmát, amiért próbálgatja az egészsége határait. Legnagyobb döbbenetére Kristóf azt mondja neki: döntse el, hogy a dajkája akar lenni, vagy a barátnője, azzal elmegy.
biztos nem volt pénze a személyi jövedelemadójára (szja)...
ebből a gázsiból biztos ki tudja fizetni...
határidő: május 20. (bár ezek korábbi részek)
Botond nem bírja tartani a pofáját! :(
(Pardon! Arcát!)