Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Timike tényleg "a szobájában" volt!
De mi lesz most Klaudiával? Zsófi megtiltja neki a Botoxolást? ;-)
sztem Géza. Szinte biztos.
Váratlan vendégek számára. :)))
Más kérdés, hogy most be fog-e esni Gejza??? Netán más lesz a megmentő???
Az a másik mintha nem Suzuki let volna!
Na ná. De miért éppen Vandát kereste? Úgy gondolta, hogy Vanda elcsór 2 kereket egy arra parkoló Suzukiról, utána majd egy másik autón Botondért jön???
Laci közvetítőbiznisze a valóságban kb. ugyanannyi ideig tudna fennmaradni, mint az ő, avagy immár Pali futárszolgálata.
Nem véletlen állt a kihalt helyen még egy Suzuki.
Vajon elkapják Botondot?
mondtam hehe hogy rányomul! azt hiszi szexmasszázs:-)
Minek süt akkor sütit Juli, ha ő vigyáz a vonalaira és nem eszik, Vanda meg utálja, és ezért nem eszik?
Célia!
A We like to party is elég ismert. Egyébként ez az az együttes, amelyiknek szinte minden száma egyforma. (legalábbis az alap). Én mégis szerettem őket, de nagyon eltűntek :(
Hát igen, pont ő, aki már kapott.
Nem tartottátok morbidnak, hogy Zsolt azzal viccelődik, hogy nem tudom én kinek a kávéjába majd arzént tesz?
Laci el akarja vinni Orsit nyaralni. Neeeevetséges!! Inkább el akrta vitetni magát Orsival nyaralni. Elvégre ha Írországban tudott csináltatni magának egy új szemüveget is...
Apropó ír! Ha én ír lennék, roppant morcos lennék, ha vki angolnak nevezne.
Laci lenyúlja Erik nagy üzletét. Egy igazi ületember soha nem mondja el, hogy milyen üzletet akar beindítani, mert könnyen úgy járhat mint most Erik. De éppenséggel Lacinak is az volt az első dolga, hogy elfecsegje Klaunak. Az igazságos az lenne, ha Klau másnap módosítaná a társasági szerződését, és a munkaerő közvetítést felvenné a tevénkenységi körébe.
:))
Szerintem nagyon vidám, pörgős, hallamos. Jó. :)
Ó....hát jó. :) De amúgy bejön ez a szám?
Képzeld, még így sem tudom... Nekem a 90-es évek valahogy kiesett, pedig egyébként előtte-utána nagyjából képben szoktam lenni slágerekben, de akkor egyetemre jártam, állandóan tanultam, ha nem, akkor meg a barátaimmal lógtam, más közegben, szóval nemigen hallgattam rádiót. Vengaboys-ot passzolom. :)))
Ok, már kezdtem kotorászni az emlékeimben, h mit láttam, mit nem. :-)
Biztos, de nem emlékszem rá. Vili bá': Miért kellene szemészetre mennie? Magdi anyus adta ki az ukázt, netán Zsolt gúnyos megjegyzését vette komolyan?
VIGYÁZZ! 2 különböző dologról beszélünk. A tegnap adásba került jelenetet nyilván valahol a Nagytétényi út mentén vették fel, ahol dögivel akad bezárt gyártelep. Én a múlt héten a Leányka utcai felüljáró és a vasúti sínek között düledező kicsi, emeletes háznál láttam, amint éppen csomagolnak a technikusok, N. Kristóf és H. Ricsi pedig bőszen telefonál.
Off:
Virgi látom te nem tudod melyik együttes volt a Vengaboys. Hadd adjak egy linket, tuti ismerős lesz ez a daluk, mert nagyon nagy sláger volt régen. Mellesleg az egyik kedvencem. :)
Link: [link]
Vagy az ottani szakemberek leszólták a nevelését. :)
nekem is valami hasonló ugrott be: lehet, hogy Orsi belezúgott az unokatesója férjébe és emiatt lett stresszes..
(persze ennek semmi alapja, de tegnap ez jutott eszembe..:))
Na, jó napot! Hova tetszett tűnni újabban? :)
Fél, h nem állna neki olyan jól, mint Vilinek, igaz? :-)
Apósnak van!!! :))) De nem festi! ;P
További ajánlott fórumok: