Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azért ezt aligha lehet feláldozásnak nevezni..
Clau elsősorban saját magának akar bizonyítani, hogy ha szükségét látja, még mindig képes meghódítani az általa kinézett férfit.
Csak lehetséges, hogy csúfosan ráfázik, ahogy egykor Fenyvesinél is megjárta.
Nem jósolok hosszú kapcsolatat Clau és Patrik között. A nő elég okos ahhoz, hogy gyorsan ráébredjen, igazi vonzóereje nem a külseje, meg a lelke, meg a teste, hanem a bankszámlája.
És bár eddig kevés lehetőségünk nyílt a férfi megismerésére, nagy valószínűséggel megjósolható, hogy Clau pénzére hajt.
Meggyőződésem, hogy a háttérből a szálakat mozgató nagy taktikus és manipulátor Miklós nem fog közelebb jutni Nórához, mert egykori felesége gyorsan ráébred majd, hogy mindannyian manipuláció áldozatai, és ne felejtsük el azt sem, hogy jelenleg is szerelmes Patrikba.
Rövidesen elválik, jól látom-e.
Biztos azt hitte, hogy Nóra gazdag ügyvédnő.
Nyálasnak nyálas volt, de hogy úriember? ... Simlis a csávó, nagyon is.
Bogoj, na örülök, hogy nem minden férfi csípi ezt a stílust. Az én párom sem. :)
jó neked...
az én fantáziámat nem sikerült mozgatnia.
ránézek a csücsöri szájára a kapa fogaival, és megállapítom, hogy milyen szerencsés vagyok a párommal, akinek még nem jutott eszébe, hogy így próbálja 'szebbé' tenni magát...
Ez így igaz.
Régi igazság, hogy a nők t.képpen egyformák. Amiben mégis különböznek, hogy más-más hatást gyakorolnak a férfiakra.
/Egyébént L.L-ban engem nem a felturbózott szája fogott meg, bár ezzel kétségtelenül felhívja magára a figyelmet./
E tekintetben még a férfiak ízlése is eltérő.
Nem tagadom, L.L. nekem megmozgatta a fantáziámat.
De, én is így látom.
Piszkosul ellene szurkolok, mert ígérete dacára, beleköp Nóra levesébe, visszaél a barátnője jóindulatával, ami elég mocskos dolog.
Ebben a tekintetben-mint annyi másban is-semmi különbség nincs a férfi és női magatartás között.
Szóval nincs mit egymás szemére hánynunk.
Remélem, Clau ezúttal is megjárja és alaposan megcsapolják a bankszámláját!
Megérdemli.
Persze lehetnek kivételek, de a legtöbbjének bejön mert olyan izgis, "szopós" (bocsi). Beindul tőle a fantáziájuk. Haveroktól kérdeztem meg én is, neki bejön az ilyen száj, a páromnak állítólag nem, de én nem hiszem el neki. :P :D
Már rég rájöttem, hogy a férfiak teljesen máshogy néznek meg egy nőt és mást tartanak vonzónak, mint mondjuk mi nők. :P
én most már arra vagyok kíváncsi, hogy ez a két ember hogy fog nóra szemébe nézni, és hogyan fognak neki hazudozni a továbbiakban...
vagy eléállnak, hogy patrik mostantól kezdve klaudiával fog járni, mert neki több a pénze?
ezt azért kétlem...