Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kivel akarsz bunyózni?!
Egyelőre az sem kizárt, hogy Nóra érzelmei változatlanok maradnak Patrik irányában még akkor is, ha néhány kedvezőtlen hír igaznak bizonyul róla. No és persze abban az esetben, ha a férfi nem szedi el a pénzét.
Minden megtörténhet.
Én csak mosolyognék Miki dühöngésén, amint panaszkodik a Rózsá-ban hűséges kenyerespajtásának, Lacinak, hogy nem sikerültek az erőfeszítései, és "azok" erősebbnek bizonyultak..
Ám az is lehet, hogy Patrik fog felsülni és pénz nélkül kényszerül odébb állni.
De ami a lényeg, Nóra akkor sem fogja a nagy Berényi küszöbét kaparni..
ne keverd a brazil szappanokkal...kinem állhatom őket....A BK nálam szent és sérthetetlen..
a Patrikról azt írhattok rosszat, amit akartok...:)
ez igaz...:) akkor tényleg örökre együtt maradnának:) báárcsak....:))))))hm...:):D:D:D
"álmodj királyláány....:D sáláláláláááá:D"
Mért talán Patrik Nóra felé igen?
hol?...:)
Miki szereti Nórit és fordítva is:)
igen!!
én is azt néztem...Clau fájó szívvel intett búcsút neki...gondolom ő puszit várt, kis gyengédséget, nem ezt, amit patrik mutatott:" jó...és??kit érdekel??szakítsunk...mér ez járás volt?"..kb így.egy ganaly!
dzsoki jujing..vagy ki..:D
.....
Szerintem pont hogy szereti Nórit.Mer Patrik igen? aki képes elkunyerálni a pénzét, és csak azért fekszik le vele??undorító a Patrik.Miki igenis hogy szereti őt:)
IGEN!!:D:D
most bunyózni fogunk?:D
Egy dolog, hogy mit gondolsz Adri és más dolog, hogy mik a tények.
Utóbbiak pedig azt mutatják, hogy Nóra nem kér egykori férje védelméből, mégha csalódások, vereségek is érik néha..!
Ez már jó ideje így van.
Tartok tőle, hogy a Patrikban való esetleges csalódása sem fogja véleményét alapvetően megváltoztatni, azaz nem fog Mikihez közeledni.
Gondolom, rövidesen eldől, így lesz-e.
.....
De nem gonosz..Akkor Patrik mi??ő jó? a ffenéét...utálom a P-t. Miki hol akart Nórival csak a pénzéért lefeküdni???soha...őt szereti!nem úgy mint patrik...
de!:)
ahogy az ember öregszik, úgy érik a figura is...szóval, lehet hogy egy idő múlván Nóri miatt és a kicsi érdekében változni fog..de mi mégis szeretjük őt:) mert hihetetlen jól harcol, soha nem ad fel semmit, :)) Én épp ezért IMÁDOM, De legelsőként Nórit.ő is olyan:) SOHA NEM AD FEL SEMMIT.
Biztos vagyok benne, hogy még jó ideig nem fognak kibékülni és tart közöttük a háború, mármint Nóra részéről.
Az ellenkezője, a nagy egymásra találás szerintem ártana a nézettségnek.
De lehet, hogy ezt tévesen itélem meg.
/Különben akár hiszitek, akár nem, kifejezetten érdekelne, miként állná meg a helyét a nagy Berényi, mint megtért, szolíd, gyermekét nevelő és feleségét imádó családapa, akit a hatalom már nem érdekel, csak a hétvégi miséken részvétel..
Csak ennek az idillnek én nem jósolnék hosszú életet./
hát igen...:)))))
de valahogy elkell érnie a célját...Ha nem szólal meg, ha csendben várja a csodát, a kutya sem fog ránézni mit szeretne, LÉPNI KELL!HA ÍGY,HÁT ÍGY..:)
hááátezaaaaaz!!! itt a pont!!:D:D::D
én ...JÓ, VÉDEM Mikit nah..:D
De ez így igaz.EGYETÉRTEK VELED! Lehet Miki vmikor gonosz, de azért a gonosz és a gonosz szó között is van különbség...Gonosz1:D valakit átverni, bocs ..az aljasság..a gonosz ember:EMBERT IS ÖL! Miki ott hagyhatta volna a büdös francba Patrikot..de mégsem tette! Nóri miatt is, mert akkor biztos emberölésért ülhetne örökké, és Nórit ill.-Timit nem láthatná többé..de őket szereti a legjobban...szóval..most őszintén? én patrikot gyűlölöm, mégsem hagytam volna ott..ember ő is.mégha nyálas madzag, de könyörgöm...ez van! Mindenkinek jár esély! igen...Nóri befogja látni, hogy Miki védelmezni akarja őket, ezért "köpte be" Patrikot!