Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
MÉG MINDIG ITT VAGY????
Minek nyitottad akkor a topicodat?
Most kiábrándító dolog, ha azt mondom, az egész terhességben ez az egy pozitív dolog...? :P Nekem legalábbis jól jönne! :D
(Kár, hogy utána még rosszabb lesz, mint előtte...:((()
ok.
de ha egyszer szeretem a sorozatot nagyon és a 2 kedvencemet akkor azzal nincs baj..
Tudom, itt az volt a gond, hogy notorius emlegető vagyok...:) de ha valakit a szívembe zárok, akkor SOHA nem engedem ki...:)
gondolom ezzel te is így vagy és sok más mindeki.
ezért sem szeretem, ha valaki piszkálja a sorozatot, de ez van... én a brazilokat utálom:D
szia! kellemes nyaralást neked és családodnak:)) vigyázz nehogy leégjetek:D én szombaton "megkaptam"....:S:D de már nem látszik annyira:))))))
tudom, hogy hosszú volt, bocsesz:D
Én is figyelem már egy ideje, hogy Juli kerekedik. Nem érzéki csalódás, tényleg mindenhova szedett fel. Az, hogy konkrétan terhes, még nem látszik, de ez csak idő kérdése.
Kavarás - ez a HÁZ-hatás. Kicsit kívülállónak is éreztem, amíg nem ártotta magát mások dolgába. Sajnálom amúgy, hogy ő is "beilleszkedett", olyan szimpatikus volt idáig.
Géza egyszeri berúgását nem kéne így felfújni. Tény, hogy jól elázott, de megkapja ő a büntetését a saját szervezetétől másnap, mikor felébred. :P De persze Kinga majd ebből is levon mindenféle következtetést...
bocs, de nem vagyok kiskamasz:D már elmúlt...:) én tudom a legjobban hidd el...
amúgy bocs, h ennyire érdekel a történet, és a karakterek lélegzése:D:D
köszi:) ari vagy
:D de a kép alatt van szöveg:D azt olvasd el...
a keresőbe írd be esküvő bk-ban és kiadja;) az jó szöveg...:)
nem vagyok fogyatékos:) nem kell külön-külön írogatni...:) kösz
amúgy pedig nemcsak N&M-nek szurkolok hanem kristóféknak is és tildáéknak.:)
szia. nyitottam.
rájöttem. csáó
.....
én senkit nem nézek hülyének.