Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
lehet letölteni, van Program: YouTube_Video_Search
Aztán meg már nem is lesz BK:::::::::::::( Rémes.
Meghallgattam, de egyáltalán nem rémlik, hogy a BK-ban is hallható lenne ehhez nagyon hasonló zene. :S Figyelni fogom ma meg holnap.
Jó kis oldal ez. .)
..kár, hogy nem lehet letölteni onnan őket. :P :)
Megvan az egész is valahol, a fiam letöltötte.
Mióta megkerestem a linket, azóta ezt hallgatom ;-) - Angelo Badalamenti: [link]
Offolás vége!
Egy időben gyűjtöttem a filmzenéket. Ez is megvan. Nagyon titokzatos....
Ettől én is libabőrös lettem...
Olyan titokzatos zene... akkor hallható, amikor valami történni FOG. Majd legközelebb szólok, ha muzsikáltak.
Hallgassátok meg a Twin Peaks zenét,
[link]
Na, ezt jól beszoptuk!!!
Gumicsont!!!
Szerintem, a történtek után sose fog előkerülni ez a titokzatos Vedres Tibor, az Orsi... énmárnemistudom kije!!! :-))))
féléve szopatják egymást és a nézőket ezzel a Tibcsivel, aztán végre megtalálják majd... pl. a sírját! :-)))
Sajnos meghalt, s minden titka sírba szállt! :-)))
De legalább a Novák-Ferenci családban történt valami az elmúlt hónapokban! :-))))
Bravó, forgatókönyvírók! :-)))
tényleg?? melyik az? vagy milyen típusú jelenetek alatt hallható?
Áhá, ezt nem értettem. Majd mostmár figyelek.
Természetesen a Bárányok és a Twin Peaks is jó.
Van egy zenei motivum, amit gyakran elő szoktak venni, na AZ van a Twin Peaksből.
Azt mondom, hogy a Bárányok is jó, meg a Twin Peaks is... a BK meg olyan, amilyen.
Vagyis nem rossz filmekből lopnak!
Na igen! a zeneszerző úr meg a Twin Peaks-ből :)
Akkor mégiscsak....abban volt(?).
Rég láttam a filmet.
Húúú, basszus tudom melyik filmre gondolsz, előttem a jelenet, de mintha valami újabb filmben lenne....a Bárányok hallgatnak meg igen régi film....húúú, nem tudom, de idegesít. :/
tényleg volt bebne egy ilyen jelenet: a férfi gipszelt karral próbál valamit betenni a furgonja hátuljába. A lány odamegy segíteni..... és végül szép lámpabúra lesz belőle.
így van. A bárányok hallgatnak.
Egy Ed Gein (1906-84) nevű pszichopata pasi története volt a kiindulópont a filmhez.
Igen, a Bárányok volt az, amiben husibb lányokat gyűjtött, hogy aztán a bőrükből varrjon mindenféle csini dolgot. De úgy emlékszem, hozzájuk férfiként került közelebb, legalábbis az egyikkel levelezett. Sebaj, a BK alkotói mondhatják hogy rabló úr is a Bárányokból merített ihletet.
Erős a gyanúm, hogy a Bárányokban volt.
Nem, lehet, valamivel keverem, amikor a gyilkos gyűjtötte a megfelelő méretű nőket, hogy sajátmagának csináljon belőle felhúzható bőrt... miben volt ez??? segítség!
Mindenesetre a gyilkos kinézte a jó nagy darab lányt, aztán gipszelt karral odaállított, a nő meg segített betenni valami cuccot, puff a nő fejére és ennyi.
Lényeg az, hogy ötletlopás.
Hát igen, az a néhány statiszta, aki még odajár, talán nem is olvas újságot.
A Rózsába a rokonok, barátok és üzletfelek járnak (na nem a Nyuszié)
Á, Kinga nem jó lámpabúra-anyag, hova fogyasztanák már? :P
[link]
Nahát!
Amúgy pont így rabolt embert (nőt) a máiákus gyilkos a........... talán pont a Bárányok hallgatnak-ban?
Napersze tudom, azért nem aggódtak, mert írhat Zsóf akármit is akármilyen lapba, a Rózsát úgyis a Mátyás tér lakói tartják el, azok meg leszarják a cikket. :D
HAHÓÓÓÓ!
ez itt a Barátokközt!
További ajánlott fórumok: