Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szálljatok már le a témáról.
Mellesleg Célia reakcióját is meg tudom érteni. "Annyi hülyeséget tudtok összebeszélni" mondattal indítani egy topicban sem szerncsés.
Megkerestem azokat a hozzászólásokat és egyáltalán nem voltak olyan durvák.
Géza megdöbbentő bejelentést tesz.
Szakít Kingával? Ez tényleg nem normális.... meg az írók sem, miért nem lehet végre Őket békén hagyni, keressenek vmi újabb szálat. Ezt a lagzi elmaradós dolgot már eljátszották egyszer. Hol marad a kreatívitás, az írói véna?
Nagyon bután viselkedik Géza. Most, hogy végre happy end lehetne, elkezdi a hülyeségeit. :S Kinga egyébként számomra most nagyon hitelesen játszott.
Mit gondoltok, Juli elveteti a gyereket? Szerintem nem...bár akkor nem tudom, hogy jön majd vissza a szülés után...
Olyan felesleges ez a kiscsaj (Zsolt lánya). Nekem nem jön be valahogy. Minek hozták be? Jó, tudom. Örüljek, hogy egyátalán új arcot látni, aki nem a Mátyás király téren lakik. :P
Valahogy nem tudom átérezni Géza hirtelen önmarcangolását.
Amúgy meg, most mondhatta volna Magdinéni, hogy ugye megmondtam, Helga bajt hoz rád /rátok/
Na, megnéztem a tegnapi részt. (Köszi Gweni!)
Hát nekem gyanús Juli. Szerintem nagyon is tudja, hogy terhes, és igenis zavarba jött, amikor Nóra az arcbőrét firtatta...
Miki szerintem is abban bízik, hogy Imiék esetleg összemelegednek Emmával annyira, hogy Emma Imi által befolyásolható lesz (én mondjuk meglepődnék, ha idáig jutnának).
Gézának mióta ismerjük, mindig önértékelési zavarai voltak, az önbizalmával is baj van.
Túlontúl lelkizős tipus.
Ugyanakkor persze látnunk kell, hogy ebben a szappanoperában, mivel igazi "never ending story", azaz-soha nem lesz vége- itt semmilyen kapcsolat nem jut nyugvópontra, a happy end-et a f.írók nem ismerik, a kiegyensúlyozott kapcsolat, tartós szerelem ismeretlen fogalom, a készítők nyilván azt gondolják, az senkit sem érdekel..
Pedig nagyot tévednek.
-Most láttam viszont a tévében Mérai Katit. Mondhatom, erőteljes a terhessége, jókora nagy a pocija!
-A Bk friss előzetesében pedig azt láthatjuk, hogy Géza teljesen kiborult, nem tartja magát alkalmasnak Kinga jövendőbelijének, szakítani akar, amit meg is vall neki.
"Stendhali fordulat", boldogtalanság..
Jól nézünk ki!
Remélem, semmi komoly bajod nincs, Gwen!
Mielőbbi gyógyulást. Visszavárunk.
Az a szerencséd, hogy nekiálltam visszaolvasni, de tutira nem fogom végig bírni. :D Ne csináljátok már velem, vasárnap óta beteg vagyok, nem bírok a gép előtt ülni, hát ilyenkor kell fél naponta 5 oldalt írni? :D Amúgy a tegnapi rész kivételesen nekem is tetszett, eltekintve pár apróságtól egész érdekes volt. Hagyott bennem pár kérdést. Például, mikor rablóné meghallotta, hogy Kinga átment a furgonnal rablóbácsin, elég megdöbbenten ugrott fel és kiáltotta: Te ütötted el?!!! Ugye nem ébred fel benne hirtelen a házastársi szolidaritás?
A másik, hogy Julinak most mik a tervei. Nyilván tudja, hogy terhes, csak titkolja. Nade ha András nyakába akarná varrni, akkor már rég ungabungázniuk kéne.Ha meg nem, akkor mire vár? Hogy elmúljon magától? :P
Mindjárt megy a torrent
OFF!
Ausztriába utazók szíves figyelmébe ajánlom a frissen, a hírekben most olvasottakat:
Jóval a schengeni határnyitás után is előfordul, hogy útlevelet kérnek a magyaroktól az osztrákok, ezért ne bízzatok a személyi igazolványotok mindenhatóságában.
Aki mostanában kiutazik, feltétlenül vigye magával az útlevelét, nehogy visszafordítsák.
/Mi is vittük magunkkal a néhány héttel ezelőtti osztrák utunknál, igaz, szerencsénk volt, mert meg sem nézték-de mit lehet tudni..
Szóval jobb az óvatosság./