Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A 17-én kezdődő héten jön-többek közt:
"Miklós végzetes hibát követ el, amikor nyomot hagy maga után Claudia villájánál és ez az információ annak a kezébe kerül, aki nem bánja, ha Miklóst megszorongathatja."
Na mit szóltok? Ő lehet pl. Zsolt, Erik, de még András is..
Van isten az égben..egyszer a Don is ráfázik.
Remélem, nem kiáltom el.
ráadásul nemrég olvastam, hogy az élő műsorok miatt gyakori a csúszás, mert nem lehet kiszámítani a végét...
mit nem lehet rajta kiszámítani?
megadják, hogy félóra élő, és kész. ha lejárt, kikapcs, és jöhet a normál műsor. ez nem olyan, mint egy film, aminek rontja az élvezhetőségét, ha levágják az utolsó pár percét, vagy kivágják belőle a nagy részét, hogy 12-es karikával adhassák...
ezeket mégis megcsinálják...
elmennek a búsba...
Ezt várom én is. :S
Apropó epilepszia-gyógyszer: nemrég én váltottam ki a kis keresztfiamét, ami egy enyhe szer, és valóban nagyon átlagosan nézett ki... Viszont ennyire durva mellékhatásai se sűrűn vannak...
..Emma ráébred, hogy fülig szerelmes Alexbe?
Ha így lesz, hát legyen.
Nem vagyok oda ezért a figuráért, bár elismerem, hogy a kaposvári színész, Kocsis Pál emberközeli karaktert hoz elénk.
Alexen még egy rendes ruhát se láttam soha, majdnem mindig topis, borotválatlan.
Ha őt választja Emmácska, lelke legyen rajta!
Majd akkor fogom megkedvelni, ha lebuktatja a Don-t.
De utána sem fogok szorítani az Emmával való kapcsolatáért..
1. Észreveszi, hogy hiányzik egy db üres receptje.
2. Az OEP megmossa a fejét.
már régóta le akartam mérni a bk-reklám arány
tegnap megtettem, ez jött ki:
0-tól indul, perc mp-ben megadva, tól-ig határral, utána az időtartam perc mp-ben, végül a kitöltő műsor...
0 - 1.24 --- 1.24 - emlékeztető
1.24 - 6.46 --- 5.22 - reklám
6.46 - 8.26 --- 1.40 - előzetesek
8.26 - 19.26 --- 11.0 - bk 1
19.26 - 27.22 --- 7.54 - hiradó, önfény
27.22 - 33.53 --- 6.31 - reklám
33.53 - 43.50 --- 9. 47 - bk 2
tehát a teljes műsoridő: 43.50
ebből bk: 20.47
reklám: 11.53
egyéb: 9.36
volt még előtte is, talán utána is, így az óránkénti 12 perc reklán nem igazán jön ki, bár ezt biztos úgy számolják, hogy a reklámok közti rtlklub animált logot levonják a reklámidőből...
minden esetre a bk a saját műsoridejének kb 48 %-át teszi ki...
Nekem az volt fura ahogy odavágodott. :D
Se szó se beszéd. Még jó, hogy Imi vevő volt a panaszáradatra. :P