Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ja, nem olyan vészes. Azt még jobban utálom, ha anyósom vesz nekünk ruhákat, látatlanban. Valami sose stimmel, vagy a méret, vagy a szín, vagyvagyvagy... Ő szegény nagyon szeret(ne) vásárolni...
Akkor nehéz dolgod lehet, mert gondolom Te veszel meg mindent
Ráadásul nálunk már a fiam is eljutott erre a szintre, hogy utál ruhákat próbálni. :DDD Hovatovább a lányom sm igazán szeret. lehet, hogy ez nálunk családi vonás.
Igen szeret ruhákat nézegetni, persze a saját részére, de a lurkónak is. Női ruhát csak addig amíg én megmutatom és megkérdezem mit szól. Na persze a nagy kedvenc mindig a horgász, autós stb részleg.... Itt külön válunk :)))
Mármint ruhát? Mert neki való mást még csakcsak, értsd számítógép alkatrészeket, könyveket, esetleg. De ez sem tartozik a kedvenc időtöltései közé.
Annyira egyébként én sem szeretek vásárolni, mint a legtöbb nő, sőt. Max. a gyerekeknek.
Ez érekes. Azt tudom, h a pasik nem szeretik, amikor a nők nézelődnek, bár az én párom szeret nézelődni, persze nem női ruhát :), de a Neki valót igen.
Igen, de mintha azt akarnák sugallni, h Imi sokkal idősebb, és Boti a Vandáék féle társaságba való.
Szerintem annyi sem. Niki vagy Iminél is idősebb, vagy Botinál se sokkal.
Az én férjem, soha, még véletlenül sem jön el velem vásárolni.
Szerintem csak pár évvel, max 5, de a Bk-ban nem lehet tudni :)
Szerintem Iminek rosszul fog esni, de - szokás szerint - nyalogatja sebeit, és nem csinál balhét.(Nagyon nem tetszik Niki karaktere: miért terveznek ilyen figurát hosszú távra?)
ha filmet nézek, sosem :-(
de ha vásárlunk, és látok egy szép valamit, ami szerintem tetszene, vagy jól állna neki, szólok, és mutatom...
Boti mennyivel lehet fiatalabb Iminél?
Boti nagyon nem akarja beérni a saját korosztályával. Mondjuk tény, hogy a Niki-korú nők már jóval tapsztaltabbak, és izgalmasabbak is, mint a tinilányok.
Imi tényleg lemondott Nikiről? Ez mikor derült ki? De Boti rögtön rákattant, ahogy kell. Lesz ebből bonyodalom...
Jahh, jól helyre tette, Laci nem győzött puffogni utána...
Nekem teganp tetszett Laci-Niki párbeszéde... Mikor Niki viszontdrágázta Lacit, jópofa volt....
Végre egy nő, aki (egyelőre legalábbis) erős egyéniség!!!
Így van, csak ámulok-bámulok, hogy ilyen férj is van? :)
Bogoj, Neked pl eszedbe jutna ilyesmi? ;) Az én férjemnek soha.
Nekem is ilyen cicám van, csak már felnőtt. De amíg szobamacska volt, ő is undok volt és kezelhetetlen. :D Most, hogy kinti macska, már igazi tündér, főleg ha beengedem. :P
Nekem is feltűnt az a ruha, tényleg szép, és csinos! Te meg milyen rendes férj vagy, hogy meglátjátok, megtetszik és már meg is ígéred, hogy megveszed. Sőt, még te javaslod. :))
Na, igen. Nem tudom Imi mit várt. Ő volt az, aki eldicsekedte azzal a kaján vigyorral az arcán, hogy jól kihasználták. És ugye a Házban gyorsan terjednek a hírek. Persze, hogy kitudódik a kis románc. :P
Vigyáz Noémi Lacira,nehogy megüsse a guta.
ne bántsd a cicát :-) nagyon szép jószág.
azt meg nem írhatom, hogy célia milyen jól néz ki, hisz feleségem van. még féltékeny lenne :-)))
További ajánlott fórumok: