Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:DD én Céliát még nem láttam:(
ha pasi lennék...:):)
az én fotóimat inkább ne nézzétek,mert nem akarom,hogy vírust kapjatok:):)
Én ezeket a versenyeket azért tartom butaságnak,hiszen úgyis mindenkinek más az ízlése...Ha ez a nő nyeri meg a versenyt,akkor azok a pasik akik a másik nőre szavaztak sírnak,hogy miért az a nő nyerte meg:):) érted?:D
lehetne ragozni csak nincs kedvem.........
Gwen! Őszinte leszek hozzád...
Én egyszer néztelek meg iwiwen,s női szemmel megmondom,hogy NEM vagy csúnya!:) Tudom,hogy ezt írtad te is:D:)
amúgy én is alacsony vagyok,de vékony:(:D ez van....:)):)))
B °´`°•. Ú ¸,.•°´`°• É . ¸,.•°´` K
Sziasztok!már csak hármat kell aludni ,és..... :))))))))))
..és csak most látom silk, milyen remek fotókat tettél ki a montenegrói, dubrovniki utatokról és
te is jól festesz a képeken.
Gratulálok!
/Horvátország néhány részén jártunk már, de Dubrovnikra legutóbb már nem jutott idő, azonban szerepel a terveinkben./
Én inkább azt tartom J.Robertsről, hogy vannak igen jó arcai.
Magas, nyurga, szilfid csaj, akit mutatósan lehet öltöztetni.
Emlékezz a "Pretty Woman-Micsoda nő"-filmjére, amelyben Richard Gere volt a partnere, s ő egy prostit alakított.
Szenzációsan nézett ki, mikor a férfitől kapott pénzből elegáns, drága ruhákat vásárol magának, úgy néz ki bennük, mint egy királynő!
Szia, silk! Örülök, hogy nem vagyok egyedül, aki H.Évával szimpatizál.
Ő tényleg jó csaj és a dzsungelben is igen rokonszenvesen, mértéktartóan viselkedett. Én neki adtam volna a pálmát, bár Keleti Andi is megérdemelte.
Egyáltalán nem érzek semmiféle különbséget az egyéb sörökhöz képest. Jó volt.
(Ugyanezt privát üzenetbenm is leírtam Neked, nézd meg! :))
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Joys! Köszönöm az újévi köszöntőt! :-)))
A kedves párom szerint Horváth Éva jó csaj...Ezt üzeni nektek..:-))))
Szerintem azon a királynő választáson nemigen volt F. SZilviánál alkalmasabb nő (lány) a királynői címre. Nem azért, mert ő annyira szép, de a többiek egyáltalán nem voltak "királynő" típusok. Nekem akkor F. SZilvi volt a saját jelöltem, a felhozatalból csak ő volt alkalmas..De ez az én véleményem..
Köszi, 80AS. :)
Akkor hasonlóképpen látsz, mint Gwent? :D
Ezt újév hajnalán kellett volna ide hoznom, azonban 1.30 körül már lefeküdtünk..
De szép zenéről lévén szó, most sem késő, hallgassátok az Il Silenzio-t..