Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nagy kérdés, miként alakul András és Emma kapcsolata Alex visszatértével, de nagyon valószínű, hogy hamar kiéleződik és András kénytelen lesz tolerálni, hogy lánya az egykori rockerhez jár..
/Ez a kapcsolat nyilván a lánynak a sorozatból való távozásával ér véget./
Ennél épületesebb dolgot is kitalálhattak volna az írók, de arra jó, hogy felkavarja a Bk állóvizét, méghozzá alaposan..
Igen, valóban így történt, a drog miatt hazaküldték a fiút.
..és őt istenítette Laci Orsi előtt!
Amikor Emma és Alex összetalálkoztak lent, olyan aranyosak voltak..! :-)
Meg az is tetszett, mikor Anrással "kibékültek". :-)
Ami meg Csabát illeti, sejtettem már akkor, hogy lesz valami, mikor Orsi mondta, hogy van képe... Ez már nekem gyanúsan kiszámítható volt. :-D
Szerintem is vagy drogos volt + a barátnője, vagy csak szimplán a barátnője...
:-)))
-Novák Laci egykor loboncos fiát már évek óta nem láttuk. Kiment Németországba futballozni, hogy ott mire vitte, az kérdéses.
Rémlik, hogy egy alkalommal hazalátogatott, de utána gyorsan felszívódott.
-Ami András tegnapi, lánya előtti megalázkodását illeti, nekem túlzottnak és indokolatlannak tűnt, pláne, hogy a lány utána megfenyegette...
Itt Emmácska sem volt szeplőtelen, mert Alex iránti elvakult vonzalmában őszintétlen volt az apjához.
-Végre egy eredeti ötlet! Botond látványos megszívatása humorosra sikeredett, eddig úgyis minden bejött ennek a mosolygó nyikhajnak.
-Laci szexhiánytól szenvedő új nője elég fura alkat. És milyen gyorsan szót értettek!
..hát nem egy szépségkirálynő..
Mit szóltok ahoz az Adriennhez??:S Laci új csajához......:S hogy felcsillant a kis gigolonak XD a szeme....most akkor tényleg megcsalná Orsit?:(
az lenne a poén ha Orsi Tibike vállán sírná ki magát s a férfi rájönne , hogy mégsem meleg XD..majd pedig összejönnek:))
"minél tehetségesebb színészeket keressünk az új karakterek megformálásához."
nah...esélyem sincs:( nem vagyok tehetséges:(
valaki nem tud egy jó színisulit?? komolyan érdekel.és aki írta,hogy lesz 18-25 év közöttieknek válogatás az mikor lesz pontosan?? vagy nem tőletek kéne kérdeznem:S
szerintem tök izgik lesznek az elkövetkezendő részek. pl., Jöv.hét után Miki operációja.. akkor Csaba visszajön,s majd valamikor kiderül a Nikiről amit titkol;):)hm..hihih:))
Azt figyeltétek tegnap amikor Nóra és Zsolt találkozott az ajtóba kijövet??
Azon filóztam, ha Zsoltnak a szobája balra van, akkor Nórának hogy fér jobbra a konyhája, és a fürdőszobája ???
Erre sem figyelnek oda??
Vagy ezt már kibeszéltétek?
múltkor meg is mondta neki Erik, hogy lúzer.
Nagyot röhögtem.
Lehet visszatér egy picit a sorozatba Csaba?:O
ki tud erről valamit?
úúúúúúúúúúúúúúúúúúú.. :D:D hihih..
szegény Imi..Ő mindig rosszul választ...:(
komolyan sajnálom szegényt...akkor balek:(
Nekem is ez volt az első megérzésem.
Pl vajon Niki is drogos lehetett??
Hoppá! Itt van Niki titka - ismeri Csabát. Erre még mi sem gondoltunk. ;)
Célia, nem lesz semmi Igorból... :(
Nekem az a furcsa, hogy ha a Zsófi nem menne hozzá a Zsolthoz, akkor miért él vele?
Férjnek nem jó? Akkor miért van rá szüksége? Eltartja?
Én már semmin sem csodálkozom. Azon sem, hogy Zsófit utálják - vagyis unják, nem szeretik.
Amikor menő a Győzike, vagy az a Celebes baromság - amitől meg én hányok :) - semmin nem lehet csodálkozni.
Fura izlésük van az átlagembereknek.
"Nem szeretik Zsófit?
Mi történt? Nem akarják látni Kiss Ramónát!
Meglepetést hozott az a szavazás, melyen a Barátok közt sorozat nézői voksolhattak, melyik szereplőtől válnának meg legszívesebben...
A nézők ugyanis a legtöbb szavazatot Kiss Ramónára adták, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy a Zsófit alakító színésznő mostanában nem túl közkedvelt. Az eredmény meghökkentő, hiszen a fiatal sztár a sorozat kedvencei közé tartozik és a Szombat esti lázból is utolsók közt esett ki."
Szerintem ez a kedvezőtlen eredmény egyértelműen Zsófi karakterére vezethető vissza, amely az utóbbi időben nagyot változott.
A lány léha életet él, tanulás helyett plázázik és Zsolttal tartatja ki magát.
Korábbi, képzőművészi ambíciójáról már nem hallani.
Nagynénjével helyreállt ugyan a kapcsolata, ám az életmódja ezzel semmit nem változott.
Játssza a kisasszonyt, nyafog, miközben féltékeny Zsolt kamaszlányára.
az öltözködése még talán rendben lenne, mert eléggé extrém cuccokat vesz fel. ő amúgy sem volt soha az a slampos, zsíros hajú, batikolt szoknyás elvont nő.
de igen, az a gond, hogy egyrészt nem jár már az egyetemre (vagy főiskola) és nem tudom miért. egyszerűen csak nem jár. mit csinál egész nap? jár a kristályba műkörmöt izéltetni vagy mi?