Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Jó az ötleted!
Milyen népszerű lett hirtelen Magdus! :D
Sziasztok!
Az ing-mellény dologgal teljesen egyetértek.:))
Valaki írja meg nekem lécci,hogy mit mondott a Vanda a Botondnak.Sikerült lemaradnom róla.Köszi
Ugye filózunk azon, hogy mi lesz Magdus nélkül a sorozattal. Fenntartom, hogy hiányozni fog, de mégis azt mondom 8 hónap áthidalható. Hiszen a sorozat 1-es számú alakja is már ki tudja mióta kórházban van, mégis megy a sorozat, történik is ez+az, írogatunk is a történésekről.
Érdekes, most a Botond + Vanda ügyet sem érzem lezártnak, még Vanda gyógyszerbevételében sem vagyok biztos annak ellenére, hogy minden látszat amellett szól, hogy bevette.
Clau csak nem fogja Botondot egy használt autóval megajándékozni, amiért szakított Vandával. Kérdés, mennyi időre.
:ODDD
Alexnek hogyhogy nem jutott eszébe megkérdezni, hogy ugyanmár, hogyan sikerült a szomszédból hegedülni? Tán csak nem betörtek mikiék lakásába?
Vártam ezt a kérdést, de nem jött.
Vanda jól kipenderítette ezt az ellenszenves gumiszaggatót!
Zümi ing-mellény kombója gyilkos!
*csoroganyála*
Most nyilatkozik Zsóka a fókuszban...
Valakivel összekevered..:))
Ugyanis ő nem diszkópatkány,hanem rapperke:DD
Amúgy nekem sem szimpi.....
:DD Eni,Eni.....ő nekem szimpatikus
na igen,ebben igazad van. Mondjuk én azért is vágyom a színészetre,mert még soha nem játszottam egy darabba sem:(( amit hiányolok.Tapasztalatot szeretnék szerezni,hogy vajon milyen lehet több ezer,millió emberek előtt előadni magam..:))
Igaz szégyenlős vagyok.......:))))))))
Én nem azért szeretnék színész lenni,hogy jó sok gázsit kapjak,s azzal vágjak fel,majd úgy beszélni,mintha sztárnak érezném magam.. Sok olyan barátom aki tud erről,hogy mit szeretnék igazán ,kérdezte tőlem: "Mikor befutó leszel,akkor még beszélünk?:$":D:D ha sikerülne a célomat elérni,akkor sem cserélném le a Barátaimat:)) ugyanolyan embernek érezném magam,mint az előtt.
Mondjuk persze sok színésznek nem lehet könnyű,hogy a média folyamatosan bemocskolja őket,aztán jön a magyarázkodás!Ezután jön az akinek tetszik annak tetszik,akinek nem, annak nem.
Világ életemben azt akartam,hogy színészek közelében dolgozhassak. Nyílván ez benne van a véremben,ugyanis anyu a nagymamájával folyamatosan bejárt dolgozni a Pesti illetve a Vígszínházban. Az anyu keresztmamája pedig a Tháliában dolgozott.Rajongott értük.
muszáj elcsípnem a Rómeó és Júlia című musicalt:)))))De csak is Bereczkivel!!:DD
És Emmával, Alexszel nem történt semmmi?
És ma fog? Vagy még nincs másnap?