Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Biztos beugrott még szoliba a műtét és a láz között, csak azt nem mutattál. :P
Amúgy az is sokat rontott volna a külsején, ha előző este direkt nem alussza ki magát, és kihagy néhány étkezést - dehát amíg a kellékes sem ügyel a realitásra, Szőke Zoli minek foglalkozzon ilyesmivel?
Úgy vélem, az Icebox által közreadott fotók minden tekintetben alátámasztják a Mikiről írottakat.
Azon túl, hogy borostás, nyoma sincs rajta a súlyos, halál közeli állapotának.
A 22:39 a bandzsítós!!!! Mikor tegnap megláttam, hangosan felnyerítettem!!! :-)))
Köszi, Icebox!
Itt jegyzem meg, hogy szerintem a felületes, elnagyolt rendezés miatt ritka amatőrre sikeredtek Miki kórházi jelenetei, beleértve annak haldoklását is.
Aki ilyen rossz állapotban van, az egy komoly műtét után minimum sápadt, megviselt, sőt még le is fogy, de ez utóbbi jelen esetben talán nem várható el, a hiteles megjelenítés azonban összességében-igen.
Itt Sz.Zoltán kezdettől fogva láthatóan majd kicsattan az egészségtől.
Na mindegy, fő, hogy elmúltak a vészterhes pillanatok a kórházban és frissen házasodott bűnbánó hősünk elindulhat a lábadozás útján..
A vezeklés még ezután jön.
Klaudia, ha bemegy Mikihez, aligha fog megelégedni annak szimpla bocsánat kérésével, lévén, hogy Zsuzsa tulajdonrésze, az a bizonyos 10% sok milliót tehetett ki, továbbá Klaunak anyagi-erkölcsi károkat okozott a kórházi ellátásával összefüggő költségei is..
Hogy ez a vita miként oldódik meg, az még talány, de az biztosra vehető, hogy az intrika nagyasszonya nem fogja kímélni lábadozó sógorát.
Ne is tegye!
Érdekesnek ígérkezik Nóra állásfoglalása is-két könnycseppe között..
Ja és a kedvencem "A kávéház zavartalanul üzemel!" tábla. Máshol az ellenkező esetben tesznek ki táblát, akkor is, ha építkezneka közelben.
Jó éjt!
ezentúl a képeket mindig elemezgetni fogjátok ?:))
persze,nem zavar csak kérdem.. :))
Köszi!
Egész idáig nem értettem, miért kel Nórának állandóan tökéletes frizurával és sminkkel "aggódni, magával nem törődni" Miki ágyánál. De végülis igaza volt, bármikor beüthet egy meglepetés-esküvő...
Hogy jót is mondjak fülbikre: Claué jó. Neki legalábbis.
HAha, 0:22:39-nél Miki tényleg olyan, mint akiből épp távozik a lélek .:P