Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Haha, Bogoj megfogalmazta. :)
Spontán megnyilvánulásnak kell lenni, semmi erőltetettség. Teljesen szubjektív a megítélése, de a többiek is beszállhatnak. :)
Hogy mondhatsz ilyet?! Nálunk minden működik.
Egy darabig..
Határozott véleményem, hogy a több szálon futó cselekmény apró jelenetekre való vagdosásával szétzilálják az egészet, így amit látunk, egy "never ending"-véget nem érő halmaz, ahol a fontosnak látszó és a kevésbé érdekes részek egyenlő arányban keverednek.
Az ügyvezető-választást pl. 3 részben láthattuk tegnap és még az egész folytatódik, csűrik-csavarják-legalább egy hétig.
Így mindent láthatunk-és semmit.
Szappanopera-mértékkel mérve is rohadt lassú tempóban csörgedezik a Bk, játszanak a nézők idegeivel.
a kutyás filmeket én sem nagyon szeretem, bár nekem kutyám van, a macskák inkább közelebb állnak hozzám.
engem az nem zavar, ha van benne gyerek, csak a rendező figyeljen rá, hogy ha egy jelenetben nagyon életszerűtlen az alakítása, vegyék újra. ha a gyerek fáradt, vegyék másik nap újra. sokszor az a baj, hogy szorítja őket az idő, és ez miatt inkább vágásokkal szétszabdalják a filmet, hátha akkor nem tűnik fel a nézőnek az iszonyatos alakítás.
a bk-ban ezzel sem foglalkoznak.
felveszik egyszer, oszt jó napot...
Lassie hazatér-t inkább olvastam:))) Amcsi filmet nem nagyon nézek, és ezen belül is a kutyás-gyerekes filmeket bojkottálom.
Politika: tudunk róla beszélgetni normálisan, ha van vitakultúránk... mert attól, hogy nem értünk egyet, még tudnánk beszélgetni . Mi abban az izgalmas, ha mindenki egyetért?
Gwen, akkor még gyúrok a legjobb férj jelölésre ebben a hónapban is (btw mitől jó egy férj?)
Igen? Akkor a kolleganőmnek vajon hogy volt ingyen...? :O Nem értem.
Azért köszi. :)
szerintem mindkettő
vagyok ám még fél 2-ig, csak ha nem mondom, hogy lelépek, tuira még vagy ezer évig itt vagyok
Annyira jó a hangulat a lányos fogyis fórumunkon, hogy röhögünk folyamatosan
olyan nehezen megyek el:))) - innen
Ez most célzás, vagy találat, dina??
:)DDD
Igazad van, Zárjuk is le újra:)
Én hétfőig lépek, mert otthon ugye nincs netem.
Addig is legyetek jók, és ha lehet, ne termeljetek 500 oldalt:)
Tulajdonképpen nem Gwennek címezem ezt, hanem mindenkinek, aki idejár.
De persze csak kérés.
Jól beszélsz!
Én sem fogok most elmenni szavazni, ugyanis nincs kire.
én - ha szóba kerül a politika - MINDEN politikust szidok. egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, és már szavazni sem járok. régebben lelkiismeretesen utánanéztem a programoknak, és azok alapján döntöttem, kire szavazzak, de már régóta világos, hogy ezek a programok csak a kampány részei, és nem várnak megvalósításra.
többen mondják, hogy azzal, hogy legutóbb nem mentem el, a mostani kormányt támogattam. egy fenét. ezzel azt támogattam, akit a többség.
de ha nem tudok olyanra szavazni, aki jó lesz, mi értelme van az egésznek?
olyan ez, mint ha szavazásra bocsátanák, hogy egy oroszlánnal, vagy egy tigrissel tépessem szét magamat...
Eddig sem merült fel, ezután se kerüljön rá sor, hogy a Bk-topikban politikai polémiákat folytassunk-nekem ez a véleményem.
Ha ilyen útra lépnénk, ez előbb-utóbb nem kívánatos viták, mi több, súlyos konfliktusok és konfrontációk forrása lenne.
Ne tegyétek.
:)
Írtam.
Részedről igen, de ha beírsz egy ennyire sarkos véleményt, arra óhatatlanul jönnek a reakciók, főleg, ha nem értenek egyet. És ha mindenki csak egyszer ír, már akkor is benne vagyunk.
Azért akarom itt kerülni a politika-témát, mert jó kedélyűen csak azok tudnak róla beszélni, akik hasonló nézeteket vallanak, egyébként vita lesz. A magukat semlegesnek tartók is húznak valamerre, vagy taszulnak valamerről. Ez van sajnos, épp ezért én még a legjobb barátaimmal sem nagyon beszélek politikáról.
Senki nem mondta, hogy most jó.
De senki nem tud varázsolni, hogy úgy legyen jobb, hogy nem teszünk érte semmit, s csak várjuk RÖGTÖN ÉS AZONNAL a jót.
:-)