Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
OFF!
Hello 80-as és többiek, szíves figyelmetekbe ajánlom a cikket, de lányainkat is érdekelni fogja! Most olvasható a HVG-ben.
Zsuzsa körül mindössze kétszer lángoltak fel az indulatok:
Először, mikor kitudódott, hogy legkisebb gyermekének, Bandikának nem András, hanem Berényi Zoltán az apja, másodszor pedig, amikor összerakta magát Kollárral, akit itt a "Rémfej"-jelzővel illettek.
/Megjegyzem az illető, a "Tűzvonalban"-rendőrsorozat egyik járőre, aki hitelesen alakítja szerepét és egy kolléganőjének teszi a szépet, sőt már el is csábította../
Más, érdekes esemény nem történt vele. Egy időben Nóra nagy barátnője és bizalmasa volt..
2009. 04. 08. Ismét visszatér! Újra képernyőn a Barátok közt népszerű színésznője
Negyedjére is barátok közé tér vissza a Berényi család elvált tagja.
Csomor Csilla elárulta, hogy Berényi Zsuzsa igazán izgalmas körülmények között tér vissza.
“Ez már a negyedik alkalom az elválásom óta. A visszatérésem nem végleges, határozott időre szól. De annyit elárulhatok, hogy érdemes lesz a képernyők elé ülni, mert nagyon izgalmasan alakul a történet” - mondta a színésznő az RTL Klub Reggeli című műsorában.
Forrás: netbulvar.hu
Hát, nekem elég bájgúnár a pasi, és az is túl sok, hogy nagyon lentről beszél: mű-búg (bocs a most fejlesztett szóért!). De persze a lényeg az, hogy Nektek, nőknek tetszik!
Az viszont tuti, hogy Gwen erőspistás süne után kiáltok, ha még egyszer azt mondja: "báttyó"! Itt mindenki így beszél: báttyó, pappír, hűttő?!
Hát ez egy jó kérdés...
Poénosan szokta mondani, hogy kapnék én is, meg az illető is, de...nem hinném, hogy valójában így lenne. Nem tudom, ez látod egy fogós kérdés.
..u.is nekem is újra telepítették az egészet néhány héttel ezelőtt.
Légy óvatos és csak olyanokra bízd a munkát, akikben feltétlenül megbízol!
Üdv újra a fedélzeten, virgi! Már aggódtam érted..
Mi történt a masináddal?? Vigyázz, ha az egész operációs rendszert, a levelező rendszert, stb-t újra telepítik, hogy el ne vesszenek adatok.
Nekem egy fontos fájl-om adatai részben elszálltak, ma sem tudni, miért. Manuálisan, igen munkaigényesen kellett pótolnom.
A sorozat súlyos fogyatékosságának tartom, hogy Mikit minden áron preferálják, sorozatosan megmentik a teljes bukástól, az erkölcsi megsemmisüléstől, a megszégyenüléstől, a bűnhődéstől, sőt lovat adnak alá.
Nem tagadom, az én igazságérzetem rohadtul tiltakozik ez ellen.
csitri lányok...
:-D
Még nem tudjuk, mi van Attila tarsolyában, alig ismerjük őt.
A f.írók csak lassan csepegtetik az információkat róla, hogy a nézőket bizonytalanságban tartsák.
Ez is egy módszer az érdeklődés csigázására.
Mikinek nyilván nem lesz nehéz bizonyos adatokat beszereznie az üzletember Attila ellen, hiszen ki nem követ el hibákat az életében, ami később esetleg felhasználható ellene?
Én azt várom, akadjon végre valaki, aki a nagy arcú, magabiztos Berényi ellen szed össze terhelő bizonyítékokat.
Már ha az írók is így akarják, mert egyelőre-és immár sok éve- nagyon szeretik ezt a csirkefogót..
Remélem, így lesz és Patrikkal ellentétben keményen szembeszáll vele..
Miki most minden ismeretségét, alvilági haverjait mozgósítani fogja, hogy minél több kompromittáló adatot összeszedjen Attila ellen, akiről továbbra is csak keveset tudunk. A f.írók apránként adagolják az információkat róla.
Jelen esetben az most teljesen közömbös lesz, hogy Nóra elválik-e a gazember férjétől, vagy sem, Miki elszánt, hogy ismét visszaszerezze.
Nagy meglepetés volna, ha igyekezete ezúttal kudarccal végződne.
Nem valószínű, hogy így lesz.