Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Noémi teljesen bekattant. Annyira beleélte magát a hazugságaiba, úgy adta elő mint aki teljesen nem normális.
Klaut most sem értem. Nem hiszem hogy megsajnálta Zsoltot. Tuti megint kavar valamit.
Próbálok bekapcsolódni :)) Elég kevés sikerrel, mert rengeteget írtok.
Lehet, h írta vki, akkor elnézést, de én arra gondoltam, h azért hagyta egyedül otthon Orsi Noémit a számítógéppel, h addig hátha törli Lacit a rendszerből és akkor tuti, h Ő rakta fel.
Vagy erről volt is valami csak én lemaradtam?
Néha már csak az első pár perc után kapcsolom be a tv-t, mert mindig máskor kezdik :(
Örülök, hogy neked tetszett! :)))
(Már le is töltöttem a számot...és Kenny G egyik albumát is! :D)
Ő külsőre egy nagyon érdekes teremtés, pedig dobálja a karjait, lábait, ugyanakkor nagyszerűen lehet öltöztetni. Emlékezzetek csak a "Pretty Woman"-filmjére /Richard Gere-rel/, amelyben rendkívül hitelesen alakította az utcalányt.
Kirobbanó tehetség!
Szép, invenciózus szám, Célia!
Julia Roberts egy korábbi filmjéből van, most ment nemrég újra a tévében: "A szerelem erejével"-címmel, 1991-ből, egy leukémiás srác egy egy lány-J.Roberts-szerelméről szól.
Megindító film, nekem megvan VHS-en.
:DDDD
Fúúúj, manipuláció! :D Amúgy nekem is volt egy párom, aki nem értette, mit sztárolnak ezen a nőn, szerinte is csúnya volt. :)
Emmácska túl fogja élni, Alex jól döntött, ez a legdrasztikusabb lépés, nem a huza-vona (sajnos). Én is sajnálom, de Emma már a kinti egyetemet is feláldozta volna...satöbbi; mert ha családot akarnának alapítani, na, de nem...
Hazudni neki meg rosszabb lett volna.
Gondolom az utóbbi.
Ez a legcélszerűbb megoldás dramaturgiai szempontból.
De ezt a lányt azt hiszem, meg is untuk..
Persze, még csak nem is ágybérlet! Lásd a korábbi bejegyzéseimet.
:O)))
Nem, szerintem nincs igazad. Alex először hülyítette ezt a lányt, hogy követi Nizzába, de ezek szerint nem gondolta komolyan.
Nagy baj, hogy nem volt hozzá őszinte és e nélkül lép le..
Ez a kis naiv, szerelmes csaj, megérdemelte volna, hogy elé tárják a valós indokokat, amiért nem követi őt, amiért véget vet ennek a kapcsolatnak..
Különben én kezdettől cáfolom, hogy Alex egy pillanatig is szerelmes volt a lányba, de ez az én magán véleményem..
Egyetértek veled.
András ahelyett, hogy gyászos képet vág, nyugodtan eligazíthatta volna Alexet, hogyan kell kulturáltan szakítani..
Alex nem kevés tusakodás után szánta rá magát erre. Természetesen ronda dolog, igazad van, de sokkolnia kellett Emmácskát. Utóbbinak úgyis meg vannak számlálva a napjai.
Apropó, Tilda & Erik most sem hiányzik (Andrea viszont eléggé.)