Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na, sikerült mára is teljesíteni a negatív rekordot !
Attila szerelmet vall Julinak. A hülye Julcsa, szintén, de Miklósnak címezve. Megáll az ész, hogy képes valakit ennyire megalázni.
Julcsa meghülyült?
De Rudi sem különb, + Kristóf és Tóbi
Szoval mindenki hülye :)
jaj te , gyerekre nem mondjuk hogy ocsmány,
még beperelnek érte,
ezt jól összeszedted,a Rudi gyerekei még az ikreknél is rosszabbak,viszket is a tenyerem tőlük,
csupa negativ figura,
legyen már egykis jó is,
És még annyit, hogy amit Bartha Zsolttal is művelnek, annál nincsen lejjebb, a bokor aljánál! :(
Sosem kedveltem Őt, de ez már nekem is sokkkk!
(Még a liget padjára sem feküdhetett szerencsétlen, bedugták a rekettyésbe, még "lejjebb és beljebb" nyögjön ott, ahol a madár sem hallja, csak Gigi!)
Jesszumpepi! A Rudi gyerekei?!
"Időhúzásnak, tölteléknek" szánták?! Már csak a Szabó ikrek hiányoztak! Vajon gyárilag ilyenek te medve anyám, aki a málnában rohangálsz! Azt hitték viccesek lesznek?!
Én nem nevettem! Sőt!
(Nem írom le, mert "csúnyaság" is lenne benne! :D)
Juli ácsingózása Miklós után, Attila semmibevevése felháborító! De, Attila sem lehet ennyire szemellenzős, nem lehet, hogy így hordja a tenyerén ezt a nőt?!
Hanna betegágyánál, kiütközött a két barát jelleme, illetve jellemtelensége.
Peti már későn érzelgősködik, visszautasította Hannát. Balázs, nem hazudtolta meg önmagát, kapni jó, adni már kevésbé, és Ő az a "menekülős" típus.
Menjen is, írják ki!
(Borzasztó rosszul alakítja szerepét!)
Egyébként, remélem, nem kell még hetekig kórházba járni a nézőnek?! :(
Jól jönne már egy csöppnyi kis vidámság már, vagy egy "deszkás", aki orrba csapkodja már egy kicsit ezt a "nagyon kreatív bandát!" :D
Borzasztóan untam már, a Hanna-Peti-Balázs erőltetett háromszöget!Alig vártam, hogy Hannát "kiírják" a sorozatból! De nem így!!!
Télen, kerékpártúrát kitalálni?! A hegyekben?!
Már az ötlet is perverz, ettől a "kreatív Gabikától!"
Még egy sítúra is jobban "elment volna!" De, ezek csak a "betegséget, drámát, konfliktust" ismerik!!! :(
Hannát, aki régen mindig mosolygós, állandóan görkorival közlekedő vidám ember volt, "kómába" dugnak! :(
Igazán elmehetett volna másképp is a sorozatból, hiszen valóban mosolyogva készül az első babája megszületésére!
Lehet, hogy eljön érte Klaudia, és elviszi magával Olaszországba, és majd teljesen felépülve fog visszajönni a sorozatba.
Az élet gyakran produkál az életben ilyet. Most Attila tapasztalja meg, hogyan is érezte magát Juli annak idején, amikor ő volt a kft. ügyvezetője, és Juli volt, aki otthon még a tollpihét is eligazgatta az orra előtt.
Persze, érzi mindkettő, hogy ez a házasság már nem az igazi, sőt most már szerintem Máté is kezdi felfogni, hogy ahogyan ők élnek, az minden, csak nem család. De Juli elgondolkodhatna: bármi is történik, Attila akkor is Berényi marad, míg ő esetleg ismét visszamehet "egyedülálló, elvált szülő" pozícióba. Oda, ahonnét jött.