Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kényszerből? Ja, kényszeresen sóvárog egy kocsi után.
Feltette a kérdést:
Kit kell itt megdugni, hogy kapjak egy kocsit?
Hogy klasszikust idézzek.
Újabb rébusz. Mi az a fiúk@? Féreg? Dzsigoló?
Kata! Biztosan zűrös lesz ez a kocsi dolog. Lehet, hogy egy tragacs lesz? És ez a tragacs ajándéknak vagy fizetésnek minősül. Szerintem ez utóbbi, mert feltételhez van kötve. Viszont nem állapodtak meg előre, hogy milyen legyen. Tehát Botondnak nem lesz lehetősége reklamálni.
Érdekesség: Apósomék falujában tragacsnak vagy a targoncát vagy a talicskát hívják. Talán az előbbit.
Egyértelmű. :P
Akkor ki se írom.
Hát a licitálós oldal, ahova Zsófi felrakta a cuccait.
MPG egy adott helyzetre vonatkozó kifejezésnek tűnik nekem, nevezetesen olyasmire, amit most Botond művelt Vandával, és ez esetben jogos is.
Tompa az agyam. Nem értem, mi az a "vaterás".
Rád bízom a szavazás kiírását, bevallom, számomra ez nem annyira izgalmas. Nem tudom mire szavaznék.
Nem tudok szó nélkül elmenni az MPG mellett! M helyett talán 50%-ot mondanék, jobb indulattal 30-at.
Szeretem a nőket, aranyosak, de emellett mégis sok köztük a G! Nemet mondanak própálkozásaimra! :(
Ja...valami rémlik.
Nekem mondjuk az "Alien vs Perdator"-ok már nem jöttek be annyira. Az Alien filmek jobbak voltak. :)
Mivel most az a koncepció, hogy Klaut jól megutáltassák a nézőkkel, szerintem nem tartja a szavát, hanem valamilyen kifogással majd jól nem fogja megvenni Botinak az autót!
Ahogy Barthát is átverte a vaterás akciónál.
Kiírjak róla egy szavazást? :P
Nem értek a nőkhöz, de - lehet, hogy tévesen - úgy gondolom, hogy ezen módon szakítani nagy görénység. Ha jól gondolom, akkor azért így szakított Botond Vandával mert Klaudia kérte meg rá, hogy útáltassa meg magát örökre Vandával, ne kérjen Vanda Klautól tanácsot, hogyan szerezhetmé vissza Botondot!
Kérdés, Vanda hogyan értékeli ezt a gesztust? Értékelheti úgy, hogy fáj a szakítás, de az utolsó kefe egy gyönyörű emlék marad!
De értékelheti görénységnek is, mint ahogyan én gondolnám. Emlékezzünk, Botond az autóért dolgozik!
Újabb kérdés: Klau betartja igéretét és adja a kocsit Botondnak vagy közli vele, hogy igéret ide, igéret oda, nincs autó!
Ha lesz autó, Botond már "csak" barátként dicsekedhet Vandának, hogy "Nézd Vanda, ezzel a kocsival megyek csajozni!"
És a legborzasztóbb amit valaha is láttam: A halál ezer arca
Nem is horror , hanem inkább dokumentum film. És ettől olyan szörnyű, hogy amit látok, az a véres, brutális valóság.
Tényleg elég megdöbbentő, én az ágyjelenetnél maradtam le, ott még úgy tűnt, hogy teljes az összhang.
Ez a Boti egy rohadék. :(
Jaj, Virgi, bocsi, csak visszaolvastam...
Szóval annyit mondott Boti nagy hirtelen (a szex után persze :S), hogy ő úgy érzi nincs értelme tovább folytatni ezt a kapcsolatot, mert annyiszor kezdték már újra, hogy itt az ideje, hogy befejezzék!!!
Igazából nem csodálom, hogy Vandácskának leesett az álla, mert olyan hirtelen változott Boti, hogy én a helyében még képen is töröltem volna....:S
biztos?
nekem pedig úgy tűnt...
igaz, én nem a szavakat figyeltem, hanem a viselkedését, de abból ez jött le...
kérd meg a párodat, hogy egy videoszerkesztővel vágja ki a durva részeket, és akkor lesz egy direkt neked szóló verzió is :-)
ha már van eredeti, utána kijön a rendezői változat, akkor lehet hölgyeknek szóló light verzió is :-)